HABERLER>SEÇİM 2015
17 Nisan 2015 Cuma - 16:12

CHP İzmir’de başkanlar zirvesi: Serter o ismi sordu!

Genel seçim öncesinde ilçe başkanları ile bir araya gelen CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, bütçe ve mali konuları masaya yatırdı. Adayların durumundan seçim ofislerine, ilçelerdeki çalışmalardan programlara kadar birçok konunun gündeme geldiği toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun telefon numarasını verdiği asistanı Gül Tan için, “İşe yarar mı” diye sordu. Toplantıda, bütçeden ilçe başkanları da pay istedi.

CHP İzmir’de başkanlar zirvesi: Serter o ismi sordu!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, milletvekili seçimleri öncesinde stratejileri belirlemek için ilçe başkanları ile bir araya geldi. Her hafta ardı ardına birçok toplantı düzenleyerek parti örgütündeki dinamizmi korumaya çalışan Serter başkanları dinledi.
 


Başkanlar, kendi durumlarını anlatırken yapılacak çalışmaların program dahilinde olmasını istedi. Serter toplantıda, daha önce yapılan çalıştayda gündeme gelen milletvekili adaylarının İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyonunu sağlayacak ismin nasıl birisi olduğunu sordu. Aynı zamanda belediye meclis üyesi Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam’a, “Siz belediye meclis üyesisiniz. Aziz başkan onun ismini ve telefon numarasını verdi. Bu kişi iş yapar mı, bizim işimize yarar mı?” diye sordu. Çam da, belediye bürokratlarını çok fazla tanımadığını, sürecin nasıl işleyeceğinin çalışmalarda ortaya çıkacağını ifade etti.
 
BAŞKANLAR KATILSIN
Toplantıda, milletvekili adaylarına belediye başkanlarının da destek vermesi gerektiği fikri gündeme geldi. Torbalı İlçe Başkanı eski Belediye Başkanı İsmail Uygur’un, “Ben kendi dönemimde sadece Torbalı’ya değil çevre ilçelere de destek verdim. Başkanlar hem bütçeye hem de çalışmalara katkı koyabilirler” dediği öğrenildi. Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper de belediye başkanları olmadan adayların meydanlara insan toplayacak potansiyelinin bile olmadığını söyledi. Alper, başkansız adayların bir yol alamayacağını dile getirdi.
 
ESKİLER DE GELSİN
Toplantıda, bazı isimler milletvekili adaylarının saha çalışmalarında yalnız kalmaması gerektiğini söyledi. Aday gösterilmeyen fakat halen daha milletvekili olan isimlerin de toplantılara davet edilmesi gerektiğini anlatıldı. Buna göre parti, yapılacak toplantılara şuanda görevde olan milletvekillerini de davet edecek. Partide gerçekleştirilen çalıştaya mevcut isimler davet edilmediği için il yönetimi eleştirilmişti.
 
KIRSAL GECE, METROPOL GÜNDÜZ
Toplantıda, yine milletvekili adaylarının potansiyeli, hitap ettiği kitleler de gündeme geldi. Genel olarak, metropol dışı ilçelere ve kırsala adayların gece, metropoldeki ilçelere ise gündüz ziyaretler yapılması kanaati oluştu. İl yönetiminin de sıcak baktığı öneriye göre, çalışan, kendi işleri ile uğraşan kırsal kesim gündüz değil gece meydanlarda, köy ziyaretlerinde ve evlerde parti adayları ile buluşacak.
 
PARADAN PAY VERİLSİN
İlçe başkanları bütçenin belirlenmesinin önemine dikkat çekerken seçim ofisi ve erzak gibi giderlerin kendileri tarafından ödeneceği için oluşacak havuzdan pay istedi. Birçok ilçe başkanı süreçte yapılacak çalışmalarda aktif görevler alınacağı için para toplama konusunun hızla halledilmesi gerektiğini dile getirdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ortak mücadele çağrısı: Kadının sesi HDP’nin rengi!
Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) İzmir'deki 26 milletvekili adayından ...
Vural hem konuştu hem yayınladı: Eroğlu havasını alır!
MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural'ın, İzmir'de düzenlediği basın toplantısını ...
CHP İzmir adayı Sertel’e Azeri desteği
Azerbaycan’da 10 yıla yakın süredir yayın yapan ve ülkenin önde gelen ...
 
AK Parti İzmir adayı Eroğlu’ndan Twitter’da hizmet harekatı!
AK Parti 1.Bölge 1.Sıra adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, seçim ...
CHP İzmir’in Roman adayı şarkısıyla sahada!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İzmir 1'inci bölge 5'inci sıradan ...
CHP İzmir'de hedef başka tarife başka!
Genel seçim öncesi bütçeye katkı için milletvekillerinden mali destek ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan kritik 'koalisyon' açıklaması
AB ülkelerinin büyükelçileriyle, Letonya’nın Ankara Büyükelçiliği’nde ...
AK Parti’de adaylara sosyal medya taktikleri!
AK Parti Genel Merkezi, 7 Haziran genel seçimleri için kurduğu iletişim ...
Atilla Sertel’den ‘CHP efsanesi’ne vefa
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, 30 yılı aşkın İzmir ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva