HABERLER>POLİTİKA
22 Nisan 2012 Pazar - 13:46

CHP Bornova'da yarışın galibi Enver Dündar

CHP Bornova’da nefesleri kesen kongre sonuçlandı. Rakibi Okan Karlıdağ ile büyük bir başkanlık yarışına giren Enver Dündar rakibini 211 delegenin oyunu alarak CHP Bornova İlçe Başkanı oldu.

CHP Bornova da yarışın galibi Enver Dündar

CAN ÖZLÜ/EGEDSONSÖZ - CHP Bornova’da nefesleri kesen ilçe kongresi tamamlandı. Uzun yıllardır bu görevi yapan Enver Dündar 211 delegenin oyunu alarak güven tazeledi. Rakibi Okan Karlıdağ ise 180 oyda kaldı. Karlıdağ’ı dün gece sabah saatlerine kadar yapılan liste pazarlıklarındaki bireysel hataların ve son anda saf değiştiren 35 kişilik grubun yaktığı ifade edildi. Enver Dündar seçim galibiyetini büyük bir coşku ile kutladı. Partimizi daha ileriye taşıyacağız diyen Dündar “Her şey  daha güzel olacak belediyemizle el ele, yerel seçimlere hazırlanacağız” dedi.

İşte Dündar’ın kazanan listesi
1 Ali Yaşar Çalışkan
2 Nihat Çalışkan
3 Fatma Doğru
4 İlknur Göngör
5 Şaban Hünkar
6 Ramazan Koltuk
7 Esin Doğan Metin
8 Selma Nalbantoğlu
9 Tanju Özbek
10 Hüseyin Polat
11 Mahir Polat
12 Süleyman Topla
13 Kadir Topçuoğlu
14 Kürşat Tuncer
15 Canip Yurdakul
16 Zehra Dilek Zümbüller

Dündar’ın sarı listesinde yeralan meclis üyesi Olgun Atilla, Metin Atmaca, Erol Mutlu, Erkut Öcal, İl yöneticisi Bülent Çetinkaya, İl Başkan Adayı Nevzat Kavalar, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Masası Şefi Tacettin Bulut ve eski Gençlik Kolları Başkanı Berk Ulusal il delegesi olmayı başardı.

Okan Karlıdağ’ın kırmızı listesinde ise Özgür Altop, Muammer Atasever, Mustafa Kaymakçı, İl Genel Meclisi Üyesi Onur Koçanalı, Meclis Üyesi Adnan Hocaoğlu, 9 Eylül Üniversitesi eski Rektörü Emin Alıcı ve Eski Baro Başkanı Özdemir Sökmen yönetimlere girmeyi başaramadı.

İL KONGRE DELEGELERİ
Yonca Ağtürk, Özlem Aksu, Abdurrahman Aktan, Halil İbrahim Aktaş, Ayten Arıkan. Aynur Ataş, Olgun Atilla, Metin Atmaca, Namık Aydın, Zühal Aysal, Metin Balkaş. Başer Erdem Balkır, Ahmet Bay, Zeki Bektaş, Düriye Bozkurt, Musa Bozkurt, Tacettin Bulut, Savaş Büyükkaya, Selami Cihaner, Sultan Çayır, Bülent Çetinkaya, Mehmet Sıddık Doğru, Enver Dündar, Aynur Fırtına, Durmuş Gonca, Çiğdem Gökalp, Ramadan Güler, Eyüp Güler, Asım Güven, Zeynep Güven, Atalaya İnal, Sibel Kılıç, Melek Kartal, Nevzat Kavalar, Ebru Kaysal,  Aziz Kocaoğlu, Behçet Koç, Cemal Kömürcü, Mete Üstün, Erol Mutlu, Salim Nureli, Sinan Ona, Erkut Öcal, Peri Osman, Filiz Polat, Mehmet Poyraz, Düriye Sessiz, Yüksel Seven, Kamil Okyay Sındır, Gizem Şanlı, Gülbahar Şenyurt, Şimşek Mızrak, Hülya Uğurlu, Berk Ulusal, Remzi Uysal, Muhammet Yıldız, Ömer Seyfettin Yılmaz, Belgin Zal, Sevgi Aslantürk.

İŞTE KONGREDE YAŞANAN TÜM AYRINTILAR
Evka- 4 Kapalı Spor Salonu'nda yapılan ve katılımın yüksek olduğu kongreye İl Başkanı Tacettin Bayır, Bornova Belediye Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Musa Çam, Mustafa Moroğlu, Alaattin Yüksel ve Aytun Çıray, ilçe başkanları Adnan Alabay, Polat Manduz, Sinan Karamustafaoğlu, Ednan Arslan, Asker Güneş, İdris Yılmaz ve Mehmet Ayçil, meclis üyeleri,il yöneticileri ve delegeler ile birlikte çok sayıda partili katıldı. Yaklaşık bir saat geç başlayan kongrenin ilerleyen saatlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katılarak oy kullandı. Adaylar arasında yer alan Enver Dündar salonda yer alırken, liste çalışmalarını tamamlayamayan Okan Karlıdağ salona geç giriş yaptı. Kongrenin yapılacağı alanın girişinde, aday Karlıdağ'ın hazırlattığı parti tüzük kitapçığı dağıtıldı. Salona dev Aziz Kocaoğlu pankartları asıldı. Karlıdağ'ın "Her zaman halk ile iç içe olacağız. Gençlik gelecek, Gelecek özgürleşecek" yazılı pankartları da dikkat çekti.

Kongre'den fotoğraflar için tıklayın
 

 
KARLIDAĞ SERT ÇIKTI “İŞ VAADİYLE OY İSTİYORLAR”
Adaylar arasında ilk söz hakkını Okan Karlıdağ aldı. Ülkenin genel sorunlarını dillendiren ve geleceğin, gençlik açısından karanlık olduğuna vurgu yapan Karlıdağ, İzmir’i ve Bornova’yı AK Parti’ye teslim etmeyeceklerini söyledi. Karlıdağ “Siyasi yapılanmanın yolları kendi ilişkilerinden kendi örgütlenmesinden geçmelidir. Bornova İlçe Örgütü yapılanması, partiye emek harcayan emekçilerle şekillenmelidir. C.V toplayarak, iş vaadinde bulunarak, belediye başkanlarının da haberdar olmadığı bir şekilde iş ve emek üzerinden oylara talip olunmasını yanlış buldum. Bunun ne partimizin ilkeleri ile ne ahlakı ile uyuşmayacağını düşündük. Bunun bir sol partinin ilkelerinin ayakta kalmasının dibine dinamit koyacağını düşündük. Bu yaklaşım ciddi problem yaratıyor. İş vaadiyle oy toplamanın yaratacağı yapılanma, Sol mücadeleyi yaratacak bir heyecanı taşıyabilir mi? Bu seçimin AK Parti’nin kömür ve erzak toplayarak oy istemesinden ne farkı vardır. Biz AK Parti ile böyle mi mücadele edeceğiz? Böyle mi umut olacağız topluma? Bu talepleriniz karşılanmadığında; iş vaat ettiğiniz kişilerin partiye düşman olması söz konusu. Bunun partimizin yapılanmasına çok ciddi zararlar vereceğini düşünüyorum” diye konuştu.
 
“PARTİYİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIM”
Karlıdağ şöyle devam etti: “Bir parti kendi üyelerinin, kadrolarının özelliklerini kullanmakta yetersiz kalıyorsa, yönetimini paylaşmakta yetersiz kalıyorsa, örgütünü kucaklamakta yetersiz kalıyorsa orada sıkıntı kaçınılmazdır diye düşünüyorum. Gün birlik olma günüdür. Birbirimizi kırma, küstürme lüksümüz yoktur. AK Parti’ye dur deme zamanı gelmiştir. Eğer kongremiz bizleri görevlendirirse, özenle hazırlanan projelerimizi hayata geçirmek için, küskünleri de aramıza alarak çalışacağız. Eski yöneticilere, mevcut durum ve gelecekteki projeler hakkında bilgilendirme toplantıları yapacağız ve görüş ve önerilerine başvuracağız. Parti ve sokak yapılanmalarını yenileyeceğiz. Kadın ve gençlik kollarının yapılanmasını ve aktif hale gelmesinin koşullarını oluşturacağız. Eğitim programı oluşturacağız ve üniversite gençliğinin parti bayrağımız etrafında kümelenmesini sağlayacağız. Belediyelerimizin çalışmalarını ve sonuçlarını halka anlatmak için ortamlar oluşturacağız. İnancımı, enerjimi ve bilgimi partime aktarmak istiyorum. Bunun için CHP Bornova İlçe Başkanlığı’na talibim



DÜNDAR "HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ"
Aday konuşmaları sırasında ikinci sözü ise Enver Dündar aldı. AK Parti hükümetinin, özgür e bağımsız meclisi işgal ettiğini belirten Dündar, ilçe kongrelerinde yaşanan coşkuların, iktidar coşkusu olduğunu söyledi. Aziz Kocaoğlu ve bürokratlarının yargılandığı davaya göndermede bulunan Dündar, Kocaoğlu'nun çete reisi olduğunu söyleyerek "Bu çete İzmir halkının çetesidir. Kurtuluş Savaşı'ndaki çeteler işgalcilere karşı nasıl mücadele ettiyse bugünde İzmir halkının yüzde 57 oyunu alan Sayın Aziz Kocaoğlu da AKP'nin hukuksuzluğuna, adaletsizliğine karşı "Adalet istiyorum. Adalet bir gün herkese lazım olacaktır" sözleriyle direniyor" dedi. Konuşmasına genel sorunlar, ülke gündemi, dış politika ve AK Parti'nin baskıcı siyasi tutumunu eleştirerek devam eden Dündar "2002'den beri örgütümle birlikteyim. Bu başarılarımızı 2014'te de sizinle birlikte yaşayacağımıza olan inancım tamdır. Partimizi yeniden iktidar yapmak için belediye başkanlarımızla birlikte çalışarak, her haneye CHP bayrağı dikeceğiz. Kollarımızı açabildiğimiz kadar açacağız ve herkesi olabildiğince selamlayacağız" dedi.

MOROĞLU "SİZE YALVARIYORUM, OTURUN"
Kongrede ilk sözü milletvekili Mustafa Moroğlu aldı. Kardeşlik, birlik ve bütünlük mesajları veren Moroğlu, ilçe kongrelerinde yerelin konuşulduğunu ancak geneli ilgilendiren sorun ve politikaların göz ardı edildiğini söyledi. Moroğlu "Kürt sorunu, eğitim sistemi. Sağlık alanındaki sorunları ihmal ediyoruz. Olumsuzlukları terse çevirecek tek kozumuz parti örgütlerimizdir" dedi. Konuşması sırasında, birçok delegenin ayakta olduğunu gören Moroğlu, delegelere seslenerek "Bu salonda konuşmam sanırım çok anlamlı değil, bunu anladım. Rica etsem oturur musunuz? Yalvarsam oturur musunuz? Bornova ilçe örgütü kongre yapıyor. Bu kongrenin kadrosu 50- 60 ilinkinden daha büyük. Burada yapılan konuşmalardan, delegelerin ve partililerin bir şeyler öğrenmesini isterim. Lütfen yerinize oturun" çıkışını yaptı. Moroğlunun konuşmasının ardından söz alan Divan Başkanı Alaattin Yüksel, Silivri'de tutuklu bulunan İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın ismini salonda anons etti. Partililer dakikalarca Balbay'ı alkışladı. Yüksel, Buca Cezaevinde bulunan Hüseyin Kırmızı'nın da ismini okudu. Kısa bir konuşma yapan Yüksel "İzmir'in iki bakanı Ertuğrul Günay ve Binali Yıldırım, İl Özel İdaresi'nin, 600 bin liralık İzmir Valiliği Temsil Bütçesi'nin 88 bin lirasını yemek masrafı olarak yakınlarına yedirmişler. Yetim hakkı yediler, boğazlarında kalsın.

BAYIR: ÖZELEŞTİRİ YAPMALIYIZ
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır da konuşma yaptı. Bayır “Kongrelerde öncelikle özeleştiri yapmalıyız. Artık birbirimizin yakasından paçasından vazgeçmeliyiz. Artık bir birimize çelme takmaktan vazgeçmeliyiz. Eteğinizde ne varsa gelin kongrelerde çalışın. Kadın ve gençlik kolları ile sokak sokak çalışan partililerimiz varken, sadece listelerde olmadığı için genel merkezi eleştiren, partinin önüne takoz koymaktan vazgeçin. Biz yıllarca partimizi terk etmedik ve aleyhte asla konuşmadık. Üyeler, üye gibi davranmayı öğrenmedikçe partinin iktidar olması hayaldir” dedi.



SINDIR PATLADI!
Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır da yaptığı konuşmada, kendisini eleştiren partililere sitem etti. Partililerin ve örgütün, belediye başkanını aşağıya çekme gibi bir lükslerinin bulunmadığını belirten Sındır “Aday arkadaşlarımız heyecanla yönetimlerini oluşturmaya çalışıyor. İl kongresi ardından kurultay derken iktidara giden bu yolları aşıyoruz. Yerelde iktidarız. Bornova’da güç bizim lehimizde. İktidara sahip çıkacak olan da bizleriz. Bir parti, bir kentte iktidarına sahip çıkmak zorundadır. Örgütün, İktidarını eleştirmek gibi bir lüksü yoktur, olamaz. Bizim parti tüzüğümüz, “Sosyal demokrasi ilkeleri doğrultusunda, örgütler, yerel yönetimleri halka beğendirmek gibi bir sorumluluğa sahiptir” diyor. Sayın İl Başkanımız, İzmir genelinde artan parti oylarımızın Bornova’da olmadığını söyledi. Bunu kabul edemem. 2007 genel seçimlerinde Mansuroğlu, Manavkuyu ve Osmangazi’yi dışarıda tutarsanız AKP’nin 7 bin oy gerisindeydik. Sandık sonuçları bunu söylüyor. 2011 genel seçimlerinde CHP, AKP’nin 12 bin oy üzerine çıktı ve oylarımız 9,5 arttı. Aradaki makas CHP lehine 5,5 puan artmıştır. Bunu başarı olarak ifade etmiyorum ama biliniz ki Bornova’da AKP’nin yaratmak istediği algı kesinlikle yanlış ve yalandır. Biz yerelde güçlüyüz ve daha da güçlüyüz. Buna hepimizin inanması gerekir” dedi. Üç yıldır belediye faaliyetlerini anlatma ve halka beğendirme çabaları içinde bulunulmadığını belirten Sındır, bundan sonraki süreçte bu sorunun aşılmasını isteyerek, belediye projelerini tek tek anlattı.

“CUMHURİYETİN ATLILARIYIZ”
Sındır, kamuoyunda ‘mahşerin atlıları’ olarak bilinen belediye başkanlarının oluşumu ile ilgili de ilk kez konuştu. Sındır “Bizlir mahşerin atlıları değiliz. Aziz Başkan başımızda olduğu sürece, bizler Cumhuriyetin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün atlıları, süvarileriyiz. Bizim tek derdimiz, yerelde sahip olduğumuz iktidarı Aziz Başkanla daha da büyütmek ve ilerletmektir. Hiçbir etiketi kabul etmiyoruz. Hiçbir zaman partimizin üst organlarına ya da Aziz Kocaoğlu’na karşı bir tutum içinde olmadık. Şahsıma ve bir başka belediye başkanına bunun tersi bir yaftayı kimse yapıştıramaz. Benim tek bir derdim var. Bu kentin sokaklarında dolaşırken, başım dik göğsüm kabarık ve CHP’nin bu kentte iktidarının devam ettiği gururu ve onuru ile yaşamak istiyorum. İlçe başkanımız, ilçe yönetimimiz bizim içimizden arkadaşlarımız. Sandıktan kim çıkarsa çıksın, omuz omuza, iktidara sahip çıkarak yerelde daha güçlü olmalıyız.



KOMİSYON DAĞILDI
Delege seçimlerinde ağırlıklı olarak beyaz listede yer alan ve Ertürk Çapın, Fikret Vatansever gibi etkin isimlerden oluşan ve kendilerine 3. yolcular adını veren, 75 kişilik ekip, kongreden bir gece önce yapılan toplantılar sonrası dağıldı. Komisyonda yer alan meclis üyesi Adnan Hocaoğlu’nun listeler üzerindeki isteklerine Çapın ve Vatansever ekibinin karşı çıktığı, ayrışmanın da bu nedenle yaşandığı öne sürüldü. Göçmenler ve aleviler üzerinden kısa süreli mezhepsel tartışmaların da yaşandığı ifade edilirken, daha önce Okan Karlıdağ’a destek vereceğini açıklayan yaklaşık 40 kişilik ekip Enver Dündar’ı destekleme kararı aldı. Bu hamle kongrenin kaderini değiştirtirdi. Dündar ile Karlıdağ arasındaki 31 oy fark da söylentileri doğrular nitelikteydi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 33 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mustafa polat 25 Nisan 2012 Çarşamba 12:36

yorumları okuyunca bi anda aklıma geldi iyiki bizim melih gökceklerimiz* oferlerimiz* fakir fukaranın dini duygularını istirmar ederek rant elde deniz fenerlerimiz* en tepeden kefil olunan özhasekilerimiz yok. düşünmesi bile üzücü bu saydıklarımın bir tanesi olmamasına rağmen aramızda şu yazılanları okumak biraz daha üzücü

Yorumu oyla      19      8  
İSMAİL HAKAN ÖZDOĞAN 24 Nisan 2012 Salı 22:26

LÜTFEN PARTİMİZE VEDE BORNOVAMIZA ZARAR VEREN YAZILAR YAZMAYIN. BAKIN BAZI ZATLAR YOK DELEGE ,YOK PARTİLİ DİYE YAZIYOR ÇIK KENDİ İSMİNLE YAZSANA TÜZÜK AÇIKTIR ARKADAŞLAR TÜZÜĞÜ ÇİĞNEMEYİN.KİM NEDERSE DESİN PAZAR GÜNÜ BAYRAK YARIŞIMIZ VARDI BAYRAMIMIZ VARDI BİR DÖNEM DAHA ENVER BAŞKAN BAYRAĞI TAŞIYACAK AMA ŞUNU HERKES İYİ BİLSİN OKANDA BİZİM,ENVERDE BİZİM,KAMİLDE BİZİM,AZİZDEBİZİM,ÇÜNKÜ BİZLER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK KÜN KURDUĞU PARTİNİN MENSUPLAR VEDE NEFERLERİYİZ ARTIK HEDEFİMİZ YEREL SEÇİMLER .

Yorumu oyla      17      7  
Okan Karlıdağ 24 Nisan 2012 Salı 12:56

Tüm Partili arkadaşları bu tartışmalara son verip, önümüzdeki süreçte Partimizi güçlendirecek çalışmalara katkı koymaya çağırıyorum.Aslolan güçlü bir Parti ve etkili ve güven veren bir iktidar mücadelesidir.saygı ve selamlarımla.

Yorumu oyla      23      7  
Bilal-İzmirli 24 Nisan 2012 Salı 12:15

SAYIN ENVER BAŞKANI YÖNETİM KURULUNU VE İL DELEGELERİNİ KUTLARIM.Yolları açık olsun seçim bitti arkasında ve yanlarındayım.kazanan CHP olsun.chp li vatandaş.

Yorumu oyla      15      6  
burak tekin 24 Nisan 2012 Salı 00:13

izmir iki yıl kayıb etti dahada kayb edecek .bunun sebebide munup altop ve oğlu özgur listeleri ellem kulem ederek kadir yıldız ve tosunları uyuttular mevlana delegesi a.ihsan bayar listede akşam 2 sıradaydı divandaki listede yedeye çekilmiş bunun sonucuda delege tepkisi .bu arkadaşımız tum çabalara rağmen tosunlar ve kadir yıldızla aynı gurupta yer aldı okan karlı dağ kazansaydı a.ihsan bayar okan karlı dağın sağ kolu olacaktı ancak okan ve ekibinin nedense önu kesildi duşunmek lazım.

Yorumu oyla      19      12  
erdem 23 Nisan 2012 Pazartesi 22:48

Kazanan da kaybeden de sonuçta CHP li, kendi adayı kazanınca parti büyüyor kazanmayınca küçülüyor olur mu öyle şey ? Sanki düşman parti mensuplarından bahsediliyor. Önce partini sevecek, partililerine saygı duyacaksın, eleştireceksen önce kendini eleştir, hiç kimse adayların dünya görüşü ve karakteri ile ilgilenmiyor. İktidar olmadıktan sonra delege olsan ne olur olmasan ne olur? Böyle mi iktidara yürüyeceğiz.

Yorumu oyla      28      8  
delege 23 Nisan 2012 Pazartesi 22:41

okan kardeşim üzülme seni baltalayanlar utansın. senin kazandıgın seçimi osman koçanalı ve münip altop kaybettirdi.sabaha kadar süren liste calışmalarını kimler sabote etti sen bir düşün üzülme hesabı sorulur

Yorumu oyla      33      10  
a.ihsan bayar 23 Nisan 2012 Pazartesi 20:31

yazıklar olsun hiç kimsenin partiyi duşunduğu falan yok kuçuk olsun benim olsun hadi sizin olsun ..okan karlı dağın bir suçu yok suç kurmaylarda ..yapılan listeyi matbada deyiştiren kişiler sonucunada katlanır ve öylede oldu seçimin kaderini mevlana ve doğanlar delegasyonu belirledi mevlana .9 doğanlar 6.delege enver dundaRA TEPKİ OYU KULANMIŞTIR ahbab çavuş ilişkileri ve listeyle oynamanın getirisi olmamıştır her iki tarafta barınamayan döneklere halk soğuk bakar..a ihsan bayar

Yorumu oyla      22      17  
23 Nisan 2012 Pazartesi 19:04

sizin gibi siyasetçilerden bu parti temizlenmezse hiç bir zaman iktidar yüzü göremeğeceğiz 4 yıl atamayla kalan zat 2yıl önce karşı karşıya duran enver dündar şimdi yanyana dün orada enverden çok ertürk seviniyordu bu arada okanın hiçmi kabahati yok başkan dediğin masaya yumruğunu vurmasını bilmeli pazarlıkçılarla işi olmamalıydı kazandığı kesin gözüken seçimi hatası yüzünden kaybetti bu listeyi bu hale getirmeseydi seçim alınmıştı bu kayıbın sorumlusu okan vede akıl hocalarıdır yazık ettiniz

Yorumu oyla      31      8  
soner türk 23 Nisan 2012 Pazartesi 15:13

partide siyasal cücelik devam sdiyor

Yorumu oyla      30      17  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'da Foça zafer Osman Mert’in oldu
CHP Foça İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi'nde, Osman Mert ile İlkay Söylemezoğlu ...
Güven: Mobbinge en çok kadınlar maruz kalıyor
Bilim insanları Derneği'nin İş Yerinde Duygusal Şiddet konulu konferansına ...
Susam: Teşvik paketi Çin'i bize komşu yapıyor
Yeni teşvik paketinin iller arasında eşitsizlik yarattığını söyleyen CHP’li ...
 
'Suriye'ye binden fazla gözlemci lazım'
Başbakan Erdoğan, ateşkesin ardından çatışma haberleri gelen Suriye’ye ...
CHP Buca'da 4 adaylı kongre!
CHP Buca'da aylardır yaşanan aday karmaşasında sona yaklaşıldı. Bektaş ...
Özen'den çarpıcı ‘Yeni CHP’ açıklaması
CHP İzmir örgütünün tanınmış simalarından Kurultay Delegesi Yücel Özen, ...
 
Akay: Erdoğan'ı 50 bin kişi karşılayacak!
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay gündeme ilişkin önemli açıklamalar ...
CHP Bornova’da nefesler tutuldu
CHP Bornova ilçe kongresi öncesi nefesler tutuldu. Enver Dündar ve Okan ...
Tutuklu vekiller yeterli sağlık hizmeti alamıyor
17. TÜYAP İzmir Kitap Fuarı’nda, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Mustafa Balbay'a ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva