HABERLER>SEÇİM 2015
6 Mayıs 2015 Çarşamba - 15:41

CHP 'Balçova üssü'nü açtı, Kocaoğlu da topa girdi!

CHP'de seçim çalışmaları başladığından bu yana saha inmeyen Başkan Aziz Kocaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun İzmir çıkarmasından bir gün sonra Balçova'daki seçim ofisi açılışına katıldı. Başkan açılışta 'iktidar' mesajları verdi.

CHP  Balçova üssü nü açtı, Kocaoğlu da topa girdi!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - CHP İzmir İl Örgütü, Balçova Merkez Seçim Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. 

Açılış öncesinde Ata Caddesi girişinden başlayan yürüyüşle vatandaşlara çiçek dağıtan 1’inci bölge milletvekili adaylarına, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve çok sayıda partili eşlik etti.

'KOCA' DESTEK
Balçova'daki açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu damga vurdu. Partide seçim çalışmaları başladığından bu yana adaylarla sahaya inmeyen Kocaoğlu, İzmir adayı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kentteki temaslarından bir gün sonra yapılan ofis açılışına 'geç de' olsa katılarak önemli mesajlar verdi.
 
TÜM ADAYLARIMIZI İKTİDARA GÖTÜRECEĞİZ
İl Başkanı Bedri Serter konuşmasında Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın 1972 yılında idam edilişine değinirken iktidara da yüklendi.



Serter, “Biz size güçle geldik. Şu an 12 milletvekili adayım ve ben hepinizin yanındayız. Sevgi, birlik var bizde. Bunu kimse yıkamayacak. Bugün çok önemli bir gün… 1972 yılında evlatlarımızı yitirdiğimiz bir matem günü. İnsanın evladı olduktan sonra çocuklara bakışı farklılaşıyor. Ben o zaman 12 yaşındaydım. Çocuklarımız, gençlerimiz bizim olmazsa olmazımız. Onları tepemizde taşıyacağız değil darağacında asmak. Bu iktidar 7 Haziran seçimlerinde yıkılacak. Dün genel başkanımızın geldiği ve bugün burada gördüğüm kalabalıkla güvenim tam. Biz iki bölgede de tüm adayları iktidara götüreceğiz. Onların bardakları boş kalacak. Bu pırıl pırıl arkadaşlarımızı bunun için genel başkanımızı başbakan yapmak için seçin” diye konuştu.  
 


BİR OY BİR OYDUR!
Törene geç gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu sözlerine özür dileyerek başladı. Kocaoğlu, “Balçovalıların Büyükşehir ve Balçova belediyesine verdiği hizmetleri biliyoruz. Ama yerelde iktidar olmak yetmiyor. Genelde iktidar olmak lazım… Onun da vakti geldi de geçiyor. Bu seçimler belki Türkiye tarihindeki en önemli seçimlerdir. Bir oy, bir arkadaş, bir kapı bir kapıdır. Dolaşmak zorundayız. Ülkenin durumu malum… Bu yapıdan hepimizin kurtulması lazım... Hep birlikte çalışıp 7 Haziran akşamı bu iktidarı değiştirelim. Ülkeye aklı, bilimi uygulayan, evrensel ahlak kurallarından ayrılmayan hukuk sisteminden ayrılmayan CHP iktidarını getirelim. Hep beraber kurtulalım diyorum” dedi.


 
ÇALKAYA’DAN SANDIK VURGUSU
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir mihenk taşı olduğunu söylerken sandığın önemini vurguladı.  Çalkaya, “Bu ülkenin geleceği için çocuklarımız ve bu ülkenin insanı için önemli. 12 yıldır bu ülkede kendi gibi düşünmeyen insanları eze eze yok etmeye çalışan bir iktidar var. Buna faşizm deniyor. Dünyanın hiçbir yerinde faşistler tek bir güçle yenilmedi. Tek bir şey yapacağız ortak noktada buluşacağız. O gün belki ilk adımı atacağız. 1 ay sonra iktidarı yasal yollarda devirmenin en önemli argümanı sandıktır. Bunu çok iyi değerlendirelim. Bu ülkenin insanı için birlik olacağız, diri olacağız, güç olacağız, iktidar olacağız. Güçlü bir aday kadrosuyla yola çıkıyoruz. Bunu iyi değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

ADAYLARIMIZIN HEPSİNİ VEKİL GÖRMEK İSTİYORUZ
CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, “Hepiniz harikasınız. Çok değerlisiniz. Biz dik durdukça, gücümüzü alanlarda gösterdikçe hiç kimse bizim karşımızda duramaz. Hepimiz birbirimize güç verelim. Bu ülkenin geleceği için bir adım attınız. Balçova’mıza ayak basan adaylarımızın hepsini milletvekili olarak görmek istiyoruz” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
emekli 6 Mayıs 2015 Çarşamba 22:09

izelmandan yeni emekli oldum. Allah CHP ve Aziz Kocaoğlundan razı olsun. dışarıdakiıere de kulak verin aylığını 500 TL ye getirebiliyorlarmı acaba

Yorumu oyla      11      6  
ali akın 6 Mayıs 2015 Çarşamba 18:11

siyaset yapmak yerine keşke balçovadaki kaçak işletmelerle mücadele etseniz inciraltı ılıcalar ruhsatsız işletme dolu

Yorumu oyla      22      8  
ibb.memuru 6 Mayıs 2015 Çarşamba 18:06

Sayin kocaoglu secin anahtari sende iscinle memurunla bi ek protokol yapta gor nasil oylar tavan yapiyor yoksa rezilligin faturasi sana cikacak memura.isciye %5 sozlesmeyle bu isler olmaz halkci baskan kredimizi odeyemiyoruz bi yardim...

Yorumu oyla      20      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti adayı Ceyhun: Görüyorum... İzmir ağlıyor
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, AK Parti'nin tüm mensuplarıyla ...
MHP İl Başkanı Karataş’tan mitinge davet, Vali’ye uyarı, Erdoğan’a eleştiri
MHP İl Başkanı, Genel Başkan Bahçeli’nin Gündoğdu mitingi hakkında bilgi ...
AK Parti Adayı Nasır’dan Arap iş adamlarına İzmir çağrısı
AK Parti İzmir 25. Dönem Milletvekili Adayı Necip Nasır, Arap ülkeleri ...
 
MHP’li Murat Koç: İzmirlilik lobisini kuracağım
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili adayları Murat ...
Eroğlu Kemalpaşa’ya seslendi: Bu seçim ‘IMF’ seçimi!
AK Parti İzmir adayı, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: Bu seçim, bu ülkeyi, ...
İtalyan RAİ sordu, Hotar yanıtladı: Muhalefet bizim...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, İtalya’nın ulusal ...
 
Şeboy Karşıyaka Stadını inceledi: Para vermiyorlar bir de...
İzmir’de stat yapan tek Belediye Başkanı olan AK Parti İzmir Milletvekili ...
Bakan Eroğlu İzmir’de rektörleri ziyaret etti
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu İzmir ziyareti kapsamında ...
Vatan Partisi konvoyuna baltalı saldırı!
Vatan Partisi Aydın milletvekili adayı Hasan Atilla Uğur'un konvoyundaki ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva