HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Mayıs 2015 Çarşamba - 09:32

Başkan Atila: Bornova Türk Futbolu’na damgasını vuracak

U14 Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Bornova Temsilcisi Serintepe Kanderespor, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Verilen destek nedeniyle Bornova Belediyesi’ne teşekkür eden Kırmızı-Beyazlılar, Başkan Atila’ya şampiyonluk sözü verdi. İmkanları ve yasalar çerçevesinde tüm amatör kulüplere destek olmaya çalıştıklarını belirten Başkan Atila, futbolun ilk oynandığı kent olan Bornova’nın beş yıl sonunda Türk futboluna damga vuracağını inandığını söyledi

Başkan Atila: Bornova Türk Futbolu’na damgasını vuracak

U14 yaş grubunda İzmir birincisi olarak Türkiye finallerine gitme hakkını kazanan Serintepe Kanderespor, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. 29 Mayıs Cuma günü Afyonkarahisar’da başlayacak finallerde sadece Bornova değil İzmir’i temsil edecek olan kırmızı-beyazlı futbolcular Başkan Olgun Atila’ya şampiyonluk sözü verdi.
Bornova Kulüpler Birliği Başkanı İbrahim Aktaş’ın da bulunduğu ziyarette takım arkadaşları adına konuşan Kaptan Ege Sayın ile Antrenör Yasin Karakaş ve Kulüp Başkanı Orhan Karakaş, verilen yol, konaklama, yemek ve malzeme yardımı nedeniyle Bornova Belediyesi ve Başkan Atila’ya teşekkür etti.



TÜM KULÜPLERİMİZİN YANINDAYIZ
Bornova’nın Türkiye’de sınırları içinde en çok amatör kulüp bulunan ilçelerden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Atila, imkanları ve yasalar çerçevesinde kulüplere destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Serintepe Kanderespor’u elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Atila, “Afyon’da Bornova’yı temsil edecek, adımızı Türkiye’ye duyuracaksınız. Bu anlamda sizlere destek olmak bizim için bir görev. Orada da başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi. Bornova Belediyesi olarak mümkün olduğunca daha fazla çocuğa ve gence spor yaptırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Atila, “İnanıyorum ki; spor alanında yaptığımız yatırımların ve projelerin karşığılığını beş yıl sonra almaya başlayacağız. Sporcularımız ve kulüplerimiz çok daha iyi yerlerde olacak. Futbolun ilk oynandığı kent olan Bornova Türk futboluna damga vuracak” diye konuştu. 

İLK HEDEF GRUP BİRİNCİLİĞİ
Türkiye’deki 246 takım içerisinde İzmir şampiyonu olarak ilk 18’e kalan Serintepe Kanderespor, 29-30-31 Mayıs tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleşecek şampiyonda grup birincisi olmak için mücadele edecek. Gruplarında ilk sırayı alacak takımlar eleme usülü yarı final ve final maçları oynacak.
 

 
Dünya futbolu şokta: FIFA’ya şafak baskını!
 
ABD Dışişleri sözcüsü Marie Harf terfi etti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bornovalı 27 Mayıs 2015 Çarşamba 12:37

Bornova açsın gözünü- Bornova'yı ne KSK'ye ne Göztepe'ye ne de Altınordu'ya kaptırsın. Hepsinin Bornova'da gözü var diye düşünüyorum Bornovaspor Belediye desteği ile ve çeşitli spor dalların ile kendini ülke'ye tanıtabilir.

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan’la yüz yüze: Üst geçit resti, ÇED çıkışı ve vekil sayısı tahmini
Büyükşehir Belediye Başkanı canlı yayında bir anda merkezine oturduğu ...
Buca kiraz festivaline hazır
Buca Belediyesi, bu yıl 11’incisi düzenlenecek olan Yörük Kültürünü Tanıtma ...
Bakıcı’dan sanat ve spora destek mesajı
Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan yağlı ...
 
Bornova’da 'etik' buluşma
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Başkanı ...
Başkan Uyar zabıtanın yüzünü güldürdü
Urla Belediyesi, Zabıta hizmetlerinin daha verimli ve hızlı çalışması ...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva