HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
18 Nisan 2014 Cuma - 13:34

Başkan Akpınar'dan kadro operasyonu!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar belediye kadrosunda operasyon yaptı. Belediye Başkan Yardımcılığı görevine kızakta olan isimlerden Kadri Bilgin’in getiren Akpınar, birçok müdürü görevden aldı, yerini değiştirdi.

Başkan Akpınar dan kadro operasyonu!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Yerel seçimlerin ardından Karşıyaka’da belediye başkanlığı koltuğuna oturan Hüseyin Mutlu Akpınar belediye kadrosuna neşteri vurdu. Eski Belediye Başkanı Cevat Durak’ın ekibinde yer alan birçok müdürü görevden alırken yerlerine yeni atamalar yaptı.

Akpınar, ilk olarak belediye kadrosuna Konak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak’ı isteyerek müdahale etmişti. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın olur vermemesinin ardından Akpınar, eski Başkan Durak’ın kızağa çektiği CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Bilgin’in eşi Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Bilgin’i yeniden aktif hale getirmişti.

Akpınar bugün de müdür kadrolarında operasyonun düğmesine bastı. Mali Hizmetler Müdürü Yurdanur Akgün’ü görevden alan Akpınar yerine Müdür Yardımcısı Fatma Bozdemir’i atadı.  Belediyede yapılan kadro değişikliğinde Etüd Proje Müdürü Tayfun Varlı da görevden alındı. Varlı, Park Bahçeler Müdürlüğü’nde memur olurken yerine Serdar Sepetçioğlu geldi.  Akpınar yapılanmada, Zabıta Müdürü Murtaza Canik’in de görevine son verdi. Canik, Çevre Müdürlüğü bünyesinde zabıta memuru yapıldı.  Belediyede, eski Başkan Cevat Durak’ın görevden aldığı geçmişte Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü görevlerinde bulunan Özgür Demir’e yeniden görev verildi. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde kızakta bekleyen Demir, son düzenleme ile Zabıta Müdürlüğü’ne geldi.  Düzenleme ile birlikte Temizlik İşleri Müdürü Ertan Uzeyir de görevden alındı.  Akpınar, Sağlık İşleri Müdürü Ayhan Börekçi’yi de görevden alırken yerine aynı müdürlükte görev yapan Dr. Hatice Ergüvenı atadı. Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan Güçlü görevinden alınırken müdürlük Bilgi İşlem Müdürü Özlem Ceylan’a bağlandı.  Akpınar, Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Pasa’nın eşi Ruhsat ve Denetim Müdürü Güzin Pasa’yı da görevden aldı. Değişiklikte basın danışmanı Arzu Turan da Sosyal İşler Müdürlüğü'ne gönderilirken yerine Gazeteci Can Özlü getirildi. 

ŞAHİN’İN DAMADI DÜZ MEMUR
Akpınar, göreve gelir gelmez Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’ın kızı Tuğçe Şahin’i görevden almıştı. Şahin’i izne çıkartan Akpınar damat müdürü de görevden aldı. Belediyenin uzun yıllardır imar müdürlüğü görevini yerine getiren Şahin’in nişanlısı Menemen Belediye Başkanı Şahin’in damat adayı Ersel Tanrıöver’in yeri değiştirildi. Tanrıöver Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine mühendis olarak atandı. İmar Müdürlüğü’ne Semra Köroğlu geldi.

İKİNCİ DALGA GELEBİLİR
Belediyede Park Pahçeler Müdürü Nurcan Geçmen, Çevre Müdürü İlker Erol, Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı, Fen İşleri Müdürü Ayşem Özzambak, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürü Tülin Gök, Emlak İstimlak Müdürü Mehmet Turan,  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Feray Çağlı,  Destek Hizmetleri Müdürü Nejdet İleri, Plan Proje Müdürü Nilüfer Bakoğlu, Yapı Kontrol Müdürü Saliha Köroğlu, Yazı İşleri Müdürü Ayşe Kirişçi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şebnem Güncü,  İşletme ve İştirakler Müdürü İlkşen Özen, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayfer Çalışkan ve Hukuk İşleri Müdürü Dilek Aladağlı şimdilik görevlerinde kaldı.  Akpınar’ın önümüzdeki günlerde ikinci dalga operasyon yapabileceği ifade edildi. 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
karşıyakalı 22 Aralık 2014 Pazartesi 22:48

sayın başkan şu zabıtaya bi elat istersen neiş yaparki bunlar ortalık seyyar kaynıyor zbt müd.pek etkili olamıyor galiba

Yorumu oyla      11      5  
Murat 23 Ekim 2014 Perşembe 20:17

Ne kadar icraatci, calisan mudur varsa gorevden alinmis. Zaman gosterir zaten herseyi. Karsiyaka halki gorur yeni gelenleri yakinda..

Yorumu oyla      11      5  
defne 22 Temmuz 2014 Salı 16:33

Yaptığınız radikal değişimler gerçekten takdire şayan. Eski dönemde İmar Müdürü' nün masasında 20 dk.bekleyen dosya şimdi 1 ay bekliyor. Bir revizyon yapılmadan evvel sonuçlarını da öngörmek gerekir.

Yorumu oyla      11      6  
ayten 10 Haziran 2014 Salı 22:14

ahhhh başkanım ben o belediyeye yıllarımı verdim bir görüşme imkanımız olsaydıda size kimin ne olduğunu anlatsaydım belediye rezillikler yeri olmuş kim kime belli değil....

Yorumu oyla      11      6  
Bilal Gapaylar 8 Haziran 2014 Pazar 01:07

zabıtalığın en alt kademesinden başlayıp her üst kademeyi başarı ile yıllarca yaşayarak geçen zabıta müdürlüğüne gelen ve bu görevi hakkında hiçbir şikayet olmadığı gibi her çevrenin takdirini kazanan örnek başarıları başka şehirlerin belediyelerinden örnek alınan bir zabıta müdürünü , sayın başkan mazbatasını aldığı ilk gün ilk iş olarak görevden alıyorsa bunun tek anlamı EGOdur. Kaybeden karşıyaka.

Yorumu oyla      11      5  
19 Nisan 2014 Cumartesi 11:34

tüm müdürlüklerde değişimin şart olduğunu Karşıyaka belediye başkanını değiştirerek Karşıyakalı mesajı verdi

Yorumu oyla      17      6  
TC DEMOKRAT 19 Nisan 2014 Cumartesi 09:38

Sayın AKPINAR,biraz saha sakin olun.Karşıyaka belediyesi önceden de CHP liydi.Bunu unutmayın.Yanliş adımlar atmayın.Partililerinize sahip çıkın lütfen.

Yorumu oyla      28      13  
gerçek 18 Nisan 2014 Cuma 22:30

Değiştirilecekse daha iyi müdürleri bulup koymalı. Görülen o ki herhangi bir ekibi de yok. Değişimi de içerideki personellerin yerini değiştirerek yapıyor. Böyle yapılmamalı.Her degisimin nedeni de anlatılmalı.

Yorumu oyla      27      12  
kafsinkaf 18 Nisan 2014 Cuma 21:57

zabitaya ceki duzen verin karsiyaka sokaklari seyyara teslim..ornek 1775 sokak nergiz tansas onu..

Yorumu oyla      23      6  
candan 18 Nisan 2014 Cuma 19:25

HER BAŞKAN KİMLERLE ÇALIŞACAĞINA KARAR VERME HAKKINA SAHİPTİR. BAŞARILI OLACAĞINI BİLİYORUM. DAHA FAZLASINI YAPMAN GEREK BAŞĞANN

Yorumu oyla      32      17  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Engin’den Tosun’a kutlama ziyareti
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve İl Sekreteri Avukat Sevda Erdan Kılıç, ...
CHP Konak'tan Pekdaş'a ziyaret: Konak model olacak
Konak’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı unvanıyla çalışmalarını sürdüren ...
Çiğli spor kenti oluyor: Arslan’dan salon müjdesi
Çiğli’nin spor kenti olması için fiziki ve sosyal projeler başlıyor. Çiğli’deki ...
 
Dünyaca ünlü sanatçılardan Uyar’a ziyaret
OpereTwins ismiyle tanınan opera sanatçıları Didem ve Sinem Balık, çocukluk ...
Başkan Dalgıç'tan 'imar' çıkışı: Gerekirse kapıda yatarız
Turizm sinerjisini sokağa yaymak gerektiğini belirten Başkan Dalgıç, "Sezonun ...
Başkan Bakıcı: En önemli projemiz kardeşlik
Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ve Çarşı Esnafı Selçuk Belediye Başkanı ...
 
Balçova'dan şair Behramoğlu'na anlamlı ödül
Balçova Belediyesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri’nin 2014 Aydınlanma Ödülü, ...
‘Dost kart’a ilk adım: Bornovalı esnafından alışveriş edecek
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçe esnafının kalkınması için işbirliği ...
Akpınar net konuştu: Kaldırım işgallerini bitireceğiz
Karşıyaka'nın en işlek noktalarındaki kaldırım işgalleri ve işporta sorununu ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva