HABERLER>POLİTİKA
3 Ekim 2015 Cumartesi - 16:32

Bahçeli’den 1 Kasım sonrası koalisyon mesajı!

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin seçim vaatlerini açıkladığı toplantıda, “MHP'nin amacı tek başına iktidardır. 1 Kasım'ın 7 Haziran'ın tekrarı olması halinde hiç kimse kaygılanmasın. Böyle bir durum karşısında MHP, PKK uzantısı HDP'nin dışındaki her partiyle 4 ilkesi saklı kalmak kaydıyla iktidar kurmaya ve iktidar olmaya vardır” dedi.

Bahçeli’den 1 Kasım sonrası koalisyon mesajı!

CHP, HDP’nin ardından MHP de seçim beyannamesini Ankara Arena Spor Salonu'nda açıkladı.

Devlet Bahçeli, toplantıda yaptığı konuşmada AK Parti’yi eleştirdi.

Açıklamanın yapılacağı salonda şehitlere saygı için müzik yayını yapılmadı.
 
Bahçeli konuşmasında şunlara vurgu yaptı:
 
Gelenekten geleceğe bir köprü kurmak bunu da emniyete almak durumundayız. Yolumuzda kararlı şekilde yürümeli, ülkenin geleceği için çalışmalıyız. Unutmayalım ki, geçmiş geleceği gözyaşıyla sular. Gün, ülkenin geleceğine sahip çıkmak günüdür.

AKP, Türkiye’ye rest çekmiş, Erdoğan tuzak kurmuştur. Türkiye, 5 ay sonra ikinci kez seçime gidecektir. Beyannamemiz bir gelecek projesi, bir gelecek tasarımıdır. Mağdura, mazluma, mahsun bakışlara umut vardır. Sosyal ve siyasi krizlere çare vardır. Türkiye’nin geleceği güvenceye bağlanmıştır. Gelecek Türkiye’nindir. Gelecek MHP’nin omuzlarında parlayacaktır. Son 13 yıl, heba ve israf edilmiş görülebilir.
 
Huzurlarınızda kararlı bir şekilde haykırıyorum. Türkiye’nin geleceğinde AKP çıkarı ve soygunu yoktur. Recep Tayyip Erdoğan gelecekte söz ve pay sahibi olamayacaktır. Erdoğan karanlık bir devrin günah yuvasıdır. Davutoğlu da aciz ve yardıma ihtiyacı olan bir şahsiyettir. Bu ikili kalkmış millilikten bahsediyor. Tıpkı iblisin sevaptan bahsetmesi gibi. Sanıyorlar ki, milli demekle milli olunur. Yok öyle yağma. Millilik araba kutularına, para kasalarına ahlakını rehin bırakmışların harcı değildir. Düne kadar her türlü milliyetciliği ayaklar altına alıyorum diyen bu potçu değil miydi? Bunların yatacağı yer, sığınacağı delik yoktur. Bunların milli vicdanlarda affı da mümkün değildir.
Bugün millilik diyenler dün milliyetçilere en ağır küfürlerle hakaret ediyorlardı. MHP bunlara göre tehdit ve engeldi.
 
Biz olmasaydık AKP, Türkiye’nin fişini çoktan çekmişti. Biz olmasaydık, Türkiye’nin kaydı tarihten düşülecekti. Hep aramıza nifak sokmaya çalıştılar. Dün başaramadılar, Allah’ın izniyle gelecekte de asla başaramayacaklardır. 13 yıldır rüşvetçiler iktidardadır, yankesiciler saltanat sürmektedir. Türkiye Cumhuriyeti bir fethet devri yaşamaktadır.
 
'AKP PKK'YI DİRİLTMİŞTİR'
20 Temmuz’dan beri olan terör saldırıları korkunç boyuttadır. AKP, PKK’yı diriltmiş adeta eline silah vermiştir. Terörün akrep gibi kaşıyanları da sokacağını söylemiştim. Meclis açılışında MHP sıralarına ‘Rahatsız mı oldun’ demiştir. Biz Erdoğan’ın sözlerinden rahatsızız, buna da devam edecektir. Akrebi ayağımızla ezeceğimiz gibi sahiplerinden mutlaka hesap soracağız. AKP, PKK cephanelik vermiştir. AKP, hatta PKK’yı iktidara taşımıştır. Bunlar vatana ihanetten topluca yargılanacaklardır. Erdoğan ve Davutoğlu, askeri kışlaya, polisi karakola zorlaya zorlaya çekmiş, PKK’ya buyur etmiştir. Her şehit kanının vebali Erdoğan’ın üzerindedir. Terör olaylarının niçin arttığı henüz yanıtı bulunamamış bir sorudur. ‘400 vekil verilse böyle olmayacaktı’ demiştir. Gizli bir itirafname gibidir. 400 vekil kazansa PKK saldırmayacaktır. Erdoğan’ın kastı budur. Saray’ı bunların başına yıkarız. O zaman el mi yaman bey mi yaman herkes görecektir. Erdoğan’ın PKK’yla anlaştığı bellidir. Erdoğan, Oslo’da İmralı canisinin serbest kalma güvencesi sunmuştur. Erdoğan, PKK’ya aziz vatanı peşkeş çekmiştir.

İmralı canisiyle mektuplaştın mı? Şahsen temas kurdun mu? Kandil’dekilere kriptolu telefon gönderdin mi? Bülent Arınç’a suikast iddiasıyla girilen kozmik odadaki bilgiler kimin elinde? KCK’nın kurulmasında katkın var mı? Federasyon ümidi verdin mi?
 
GELECEK MHP'DİR
AKP, PKK'sız, PKK, AKP'siz bir hiçtir. AKP, PKK'nın hayat iksiridir. AKP'ye oy veren vatandaşlarım başta olmak üzere vatandaşlarıma sesleniyorum, zalimleri tahttan indirmek için ülkenin geleceğine oy verelim. Gelecek MHP'dir, MHP ise gelecektir. MHP iktidara hazırdır.Teröristlerin silahı alınmadan yalvararak bu iş çözülmez dedik, haklı çıktık. PKK silah bırakmaz, betona gömmez dedik, haklı çıktık. Çözüm, çözülmedir. Terörle Kürt kardeşlerimizi ilişkilendirmeyin felaket olur dedik, haklı çıktık. Saldırılarla sizi masaya oturturlar dedik, haklı çıktık. İdamı kaldırmayın, cezaları hafifletmeyin dedik, haklı çıktık. AKP’yle geçecek her an PKK’ya ödüldür. Karanlığı fark etmek için ampülleri söndürmek yeterli olacaktır.
 
1 KASIM SONRASI KOALİSYON MESAJI
Bizim koalisyon kurmadığımız söylediler. Bizim her şeye hayır dediğimizi öne sürdüler. Biz iktidardan kaçmadık, kaçmayız. Biz dedik AKP ile HDP, AKP ile CHP, olmadı AKP-CHP-HDP iktidar kursun dedik. MHP’nin amacı tek başına iktidardır. 1 Kasım’ın 7 Haziran’ın tekrarı olması halinde hiç kimse kaygılanmasın. Böyle bir durum karşısında MHP, PKK uzantısı HDP’nin dışındaki her partiyle 4 ilkesi saklı kalmak kaydıyla iktidar kurmaya ve iktidar olmaya vardır.
 
Bunu da şimdiden ilan etmektedir. Türkiye’nin üst üste 1 Kasım’lar yaşamaması için biz sorumluluğa varız. 1 Kasım seçim neticesinin kriz ve kaosa davetiye çıkarmaması için 4 ilkemizi kabul eden HDP dışındaki her partiyle diğer bir seçenek olarak seçim beyannamelerini bir hükümet protokolüne dönüştürmeye peşinen hazırız. Bunu da muhataplarımıza bildiriyoruz.

 
Göz-Göz gurbette fırtına gibi: 3-1
 
Balbay’dan Basmane raporu: Suriyeli değil can pazarı!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
3544 3 Ekim 2015 Cumartesi 18:50

Sen gene haydi seçime dersin ve gene seçim yaparız.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'den YSK'nın kararına ilk tepki
AKP YSK Temsilcisi Şeref Malkoç "YSK'nın aldığı bu karar hukuka da gerçekliğe de aykırıdır" dedi.
Aydın Doğan: Hükümet yanlısı olmaya mecbur değilim
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan Ahmet Hakan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Bakan Zeybekçi: Saldırganların ihracı beklenmemeli
Gazeteci Ahmet Hakan'a saldıran ve AK Parti üyesi oldukları ortaya çıkan ...
 
CHP'li Tekin'den YSK kararı ile ilgili açıklama
Yüksek Seçim Kurulu'nun, sandıkların taşınması taleplerini reddetmesi ...
YSK’dan flaş sandık taşıma kararı: Oy çokluğuyla…
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), sandıkların taşınması taleplerini oy çokluğuyla reddetti.
Ve MHP’nin seçim vaatleri de sahneye çıktı!
MHP, 1 Kasım seçim bildirgesini bugün Ankara Arena'da açıklıyor. "Ülkenin ...
 
AK Parti Adayı Kalkan: 5.5’u geçtik, 6’ya az kaldı!
Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı ...
AK Parti Adayı Kaya: Sorunlar ‘Yıldırım’ hızıyla çözülecek
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı M. Atilla Kaya, Torbalı ...
Kılıçdaroğlu Ahmet Hakan’ı ziyaret etti, Erdoğan’a seslendi!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırıya uğrayan Hürriyet Gazetesi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva