HABERLER>SEÇİM 2015
12 Ocak 2014 Pazar - 10:32

BBP İzmir de Büyükşehir adayını açıkladı

Büyük Birlik Partisi İzmir il teşkilatı kahvaltıda bir araya gelerek BBP İzmir büyükşehir belediye başkan adayı Vural Turan'ı basına tanıttı. Turan ‘. İzmir'i yeniden inşa etmek için, İzmir'i 2050 ye hazırlamak için, İzmir’i yaşanılan bir kente dönüştürmek için, birbirlerini seven insanların kentini oluşturmak vatandaşlarımızdan oylarını istiyorum” dedi.

BBP İzmir de Büyükşehir adayını açıkladı

İZMİR - Aday tanıtım toplantısında söz alan BBP İzmir il başkanı Ahmet Bereket konuşmada  şunları söyledi:  "Değerli basın mensupları, kıymetli hazirun, bu gün burada hem 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü tebrik etmek, bir araya gelme imkânını bulmuşken de BBP İzmir büyük şehir belediye başkan adayımız Sayın Vural TURAN beyi siz değerli basınımıza takdim etmek için bir raya gelmiş bulunmaktayım. Katılımlarınızdan ötürü şahsım ve teşkilatım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
 
Kamuoyunun bilgilendirme adına öncülük eden, bireyin ve toplumun sağlıklı haber almasını ve aydınlatılmasını sağlayan basınımız; düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili araçlarından birisidir. Bu gün içinde bulunduğumuz süreçte 4. kuvvet olarak adlandırılan basınımızın maalesef kendi içinde parçalandığını, kutuplaştırıldığını görmek ve her gecen gün bu kutuplaşmanın daha da belirgin hale gelmesini izlemek BBP ve Alperenleri derinden üzmektedir.
 
Gazetecilerimize verilen haklar kâğıt üzerinde kalmakta, son derece ağır ve az kişi ile çok iş yapmak zorunda bırakılan basınımızın onlarca sorunu çözüm beklemektedir. Tüm bu olumsuzluklara rağmen vatandaşlarımızın doğru ve tarafsız haber alabilmeleri adına özveriyle çalışan değerli gazetecililerimiz ve basın temsilcilerimizin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutluyor, bu vesile ile 29 mart2009 tarihinde BBP kurucu genel başkanımız Muhsin YAZICIOĞLU İle birlikte Şehitlik mertebesine ulaşan basın şehidimiz İsmail GÜNEŞ  ve tüm hakkın rahmetine kavuşan basın temsilcilerine  Allahtan rahmet diliyor, siz değerli basın mensuplarına da ,hayırlı sağlıklı ömürler temenni ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
 
Değerli basın mensupları; Bu gün ülkemizin içinde bulunduğu süreçte vebalı olmayan, ellerli hiçbir yolsuzluğa, usulsüzlüğe, hırsızlığa bulaşmayan, 21 yıllık tertemiz mazisiyle ve milletine hizmet yolunda Şehit verdiği Kurucu genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun siyasetteki dik duruşunu devamla yoluna devam eden BBP miz yapılacak olan yerel seçimlerde Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi egenin incisi güzel İzmir imiz dede Büyük şehir belediye başkan adayı da dâhil olmak üzere seçimlere girecek, Hilal ve güllü amblemimizi milletimizle buluşturup daha güzel daha müreffeh, daha yaşanabilir bir İzmir için oy isteyeceğiz.
 
BBP sinin her bir adayı bu yarış içinde ilerlerken İzmir’de bir istisna isim hariç asla, bir başka siyasi partinin adayına yönelik bir seçim çalışması içinde olmayacak, sorunlar ve çözüm önerilerini düzenleyeceğimiz açık oturumlar, bölgesel toplantılar, vakıf, dernek, sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşarak kendimizi daha iyi ifade etmenin yolları bulmaya gayret göstereceğiz. Milletimize hizmet yolunda çıktığımız bu yolda, gayret bizden, değerli İzmirli hemşerilerimizden, başarıda yüce Allahın izniyledir. Bu duygu ve düşüncelerimle BBP İzmir Büyükşehir belediye başkan adayımız sayın Vural TURAN Beyin adaylığı İzmir’i mize hayırlı olsun diyor, hepinize katılımlarınızdan ötürü tekraren teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.
 
2050'NİN İZMİR'İ İÇİN
BBP İzmir Büyük Şehir Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Vural Turanda yaptığı konuşmada " Kurulduğu günden bu güne içinde bulunduğum BBP hareketinin İl başkanlığından, YIK Üyeliğine kadar her kademesinde görev yaptım. Liderimizin Şahadetinden sonra, bu parti kapanır ya da bir başka partinin ismi altında yoluna devam edenlere sözümüz her zaman" Bizler Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşlarıyız. Hayattayken yanında olduğu gibi vefatından sonrada onun bize bıraktığı bu kutlu emaneti layıkıyla taşımaya devam edeceğiz dedik. Değerli il başkanımızdan BBP İzmir büyük şehir belediye başkanlığı ile ilgili isteği emir telakki edip bu gün bu şanlı bayrağı BBP nin hilal ve güllü amblemini İzmir'e asmak için Bu görevi üstlenmiş bulunuyorum. İzmir'i yeniden inşa etmek için, İzmir'i 2050 ye hazırlamak için, İzmir’i yaşanılan bir kente dönüştürmek için, birbirlerini seven  insanların kentini oluşturmak vatandaşlarımızdan oylarını istiyorum" dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Eyup Kavuncubaşı 13 Ocak 2014 Pazartesi 09:21

Değerli Meslektaşım,rahatlıkla başarabileceğiniz,layık olduğunuz bir göreve talip olmuşsunuz.Sonucunun da hayırlı olmasını dilerim.

Yorumu oyla      11      5  
Melih Koç 12 Ocak 2014 Pazar 11:47

Allah hayırlı etsin. Oyum BBP ye

Yorumu oyla      15      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fatih Yapar yazdı: Yıldırım haller!
Egedesonsöz muhabiri Fatih Yapar Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir adaylığı ...
MHP Adayı Taşer’den ‘İzmirlilik’ vurgusu!
MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, “İzmir’de doğan, ...
İşte AK Parti İzmir’im SKM listesi
AK Parti İzmir İl SKM’de görev alacak isimler belli oldu.
 
AK Parti’de kritik zirve: Yıldırım Erdoğan’a liste sunuyor!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ilçe ...
Gaziemir aday adayı Kar’ın sözü şeffaf hizmet!
CHP Gaziemir Belediye Başkan A. Adayı Fikret Kar; bir yerel yönetimin ...
CHP aday adayı Talak’tan Çiğli’ye mobil çözüm
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, ...
 
Yıldırım Kocaoğlu’nu Bayındır’dan vurdu: Koca bir yalan!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Bayındır’da ...
Aliağa aday adayı Eroğlu'ndan Alevi derneğine ziyaret
Kentte yaşayan her bireyin, her derneğin, her kurumun Aliağa’nın geleceğine ...
Minibüsçülerden Başkan Kocaoğlu’na pankartlı destek
İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılan ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva