HABERLER>EGE
27 Mayıs 2015 Çarşamba - 01:49

Aydın'da dehşet! Polisle saatlerce çatıştı: 1 ölü

Aydın’ın Germencik İlçesi'nde, 19 yıllık polis memuru Serdar Mutluer, hakkında yakalama kararı bulunan 17 yaşındaki G.G.'nin evine gitti. G.G ile aynı isme sahip baba G.G; bahçeden girdiği sırada S.M.’yi av tüfeği ile bacağından vurdu. Bunun üzerine evin etrafını çeviren özel harekat polisleri baba ve oğlunun teslim olması için çağrı yaptı. Gergin bekleyişin ardından eve giren polisler baba oğulu evde bulamadı. Kaçan zanlılardan biri vurularak yakalandı. Hastaneye kaldırılan zanlı burada hayatını kaybetti.

Aydın da dehşet! Polisle saatlerce çatıştı: 1 ölü

AYDIN - Olay, saat 09.15 sularında çoğunlukla Roman vatandaşların yaşadığı Yeni Mahalle Uzun Sokak'ta meydana geldi.

Germencik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru S.M., hırsızlıktan hakkında yakalama kararı bulunan G.G.'nin evine gitti. 4 kişinin içinde bulunduğu ekip otosundan yalnız inip evin bahçesine yürüdüğü sırada polis memuru S.M.’nin üzerine, iddiaya göre, zanlıyla aynı isme sahip babası G.G. tarafından av tüfeğiyle ateş açıldı.

Kasığından yaralanan Mutluer'e meslektaşları ateş hattından uzaklaştırıp bölgeye sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalede bulunduğu polis memuru S.M.’yi ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan ve çok kan kaybeden Mutluer için telsizden 'A RH pozitif' kan talep edildi. Meslektaşları kan vermek için hastaneye akın etti.
 
Polis ekipleri ev ve sokakta çevre güvenliği için önlem alırken Özel Harekat Şubesi'nden de destek istendi. Sokağa gelen özel harekat polisleri, evin etrafını çevirdi. Baba ve oğlunun teslim olması için çağrı yapılmaya başlandı.

Polis memuru S.M.’yi av tüfeğiyle kasığından yaralayan G.G. ile yanında bulunan aynı isimdeki oğlu G.G. kaçtı. Yeni Mahalle'deki eve operasyon düzenleyen özel harekat polisleri, iki şüpheliyi de bulamadı.
 
Şüpheli baba-oğlun yakalanması için başta Yeni Mahalle olmak üzere bölgede arama çalışması başlatıldı. Şüphelilerin mahalledeki bir evde saklanmış olabileceklerini düşünen polis, giriş ve çıkışları tuttu.
 
G.G.'nin yakalanması için bölgede çalışma başlatan özel hareket polislerinin, zanlıyı Germencik Yeni Mahalle'de bir pamuk tarlasında kıstırdığı öğrenildi.

"Teslim ol" çağrısına uymadığı belirtilen G. G.'ni av tüfeğiyle ateş açması üzerine çatışma çıktığı ve vurularak yakalandı ve hastanede yaşamını yitirdi.

Güvem G.'nin aynı adlı oğlunun ise hala arandığı belirtildi. G.G.'nin vurulduğunu öğrenen yakınlarının taşkınlık yaptığı, bunun üzerine bölgeye çevik kuvvet polislerinin sevk edildiği bildirildi.

Güvem G.'nin yaşamını yitirdiği hastanede de polis yoğun güvenlik önlemi aldı.
 
YARALI POLİS AMELİYATTAN ÇIKTI
Kasığından yaralanan polis memurunun iki saat süren bir ameliyatın ardından yoğun bakım servisine alındığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. (dha)

 
EBSO’da AK Parti günü: EGEGEP vitrinde, ‘İçten’ sitem!
 
Marmaris'te esnaftan oda kapısına siyah çelenk
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkanı Saatcı: Kavganın da kralını yaparız
Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Büyükşehir yasasıyla beldeliği düşürülen ...
Takma çeneli caretta hayatından memnun!
Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki İztuzu'nda bulunan Deniz Kaplumbağaları ...
Ve ‘Yırca’ya santral’ hakim karşısında!
Manisa’nın Soma İlçesi Yırca Mahallesi'nde yapılması planlanan termik ...
 
Manisa'da sahte para operasyonu
Manisa'da, ihbar üzerine çalışma başlatan polis, bir kargo şirketine gönderilen ...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva