HABERLER>POLİTİKA
29 Temmuz 2014 Salı - 10:27

Arınç'tan flaş ahlak açıklaması: Kadınlar...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "İffet çok önemli. Sadece bir isim değil Kadın için de bir süstür, iffet. Erkek için de bir süstür. İffetli olacak. Erkek de olacak. Zampara olmayacak. Eşine bağlı olacak. Kadın ise o da iffetli olacak. Mahrem- namahrem bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak. Bütün hareketlerinde cazibedar olmayacak, iffetini koruyacaksın" dedi.

Arınç tan flaş ahlak açıklaması: Kadınlar...

Başbakan Yarımcısı Bülent Arınç dün, önce Bursa’da valilik binasındaki ardından da Merinos Parkı’nda bayramlaşma törenine katıldı. Türkiye’de tek markanın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Arınç, şunları söyledi: “Düşünün Diyarbakır’da 45 derecenin altında bir miting yapıyor, İstanbul’a geliyor. İstanbul’da bir başka toplantıya katılıyor. Akşam da Başakşehir’de futbolcu gibi 3 tane gol atıyor, kardeşim. Böyle bir aday dünyanın neresinde var yahu? Hele öyle bir aşırtma gol atmış ki, sanki cumhurbaşkanlığı seçimi gibi. Ayağının tersiyle ‘küt’ doksandan. Ampul gibi dikmiş oraya. Hiç mi yorulmuyorsun, mübarek ya!”



AHLAKİ ÇÖKÜNTÜ
Son zamanlarda Türkiye’de ahlaki bir çöküntünün yaşandığını söyleyen Arınç şöyle devam etti: “Çok şiddetli tepki vermeye başladı insanlarımız. Bonzai veya benzerleri alıcı buluyor, müşteri buluyor. Gençlerimizi çökertmek istiyorlar. Ahlaksızlık, fuhuş bir bataklık haline geliyor. Çocuklarımız, gençlerimiz cinsel yönelimlerinde çok kötü noktalara gidiyorlar. Türkiye'de buluğ yaşı, ergenlik yaşı çok küçüldü. Bu kızlarda neredeyse 9- 10 yaşlarına, erkeklerde de 11- 12 yaşına kadar küçüldü. Biz karısını 40 yerinden bıçakladıktan sonra sokak ortasında bırakan bir ahlaksız kocayı bu güne kadar duymamıştık. Sevdiğini bırakan, üstünden taksisiyle geçen edepsiz, vicdansızları hiç büne kadar duymamıştık. Çocuklarının önünde cinayet işleyen vicdansızları bugüne kadar duymamıştık. Asıl yapılması gereken sizlerin iyi örnek olmasıdır. Onları iyi yetiştirmeliyiz.”

İFFET SADECE BİR İSİM DEĞİL
Bülent Arınç, bir kaç özel televizyonun gençlik dizileri hazırladığını ve bu dizilerin 13- 20 yaşları arasındaki gençleri sadece sekse bağımlı olarak yetişmesine neden olduğunu ifade etti. "Bunların sadece isimlerini vermiyorum ama yedi sülalesini biliyorum” diyen Arınç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bunlar bu toplumu çökertmekle vazifeli bir iş yaptığını zannederken çocukları kıyafetlerinden, konuşmalarından, anne-babalarıyla, arkadaşlarıyla olan ilişkilerine kadar bunu bozmaya çalışan ve buna maksatlı olarak yapanlar vardır. Bizler inanmış birer müslümanlar olarak Kuran'ı içindeki hükümleriyle, Peygamber Efendimiz'in Hadis-i Şerif'leriyle mutlaka okumalıyız. Haya meselesi çok önemlidir. Kadın da olsa daha da güzeldir. Erkekler içinde haya geçerlidir. İffet çok önemli. Sadece bir isim değil Kadın için de bir süstür, iffet. Erkek için de bir süstür. İffetli olacak. Erkek de olacak. Zampara olmayacak. Eşine bağlı olacak. Kadın ise o da iffetli olacak. Mahrem- namahrem bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak. Bütün hareketlerinde cazibedar olmayacak, iffetini koruyacaksın."
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Asuman Arpak 4 Ağustos 2015 Salı 14:19

1675 PARELEL Sk. SELÇUK YAŞAR ORTAOKULU, TERSANE CAFE, ANIT ÇAYEVİ, MALİYE KONUK EVİ Alanı, Çevresinde Çapulcular, Çeteler, Örgütler ( köpekleri salık örgütü ) Alkolikler, Sakatlar, Paçozlar İle Kurulmuş. Görünmeyen Adam ve Kankaları Tarafından Sahte M.İ.T, POLİS, İç işleri bakanı & diğerleri ile K.YAKA ALAYBEY DEVLETİ İZMİR 🗿 🏦 🏨 Kurulmuş *

Yorumu oyla      11      5  
Asuman Arpak 4 Ağustos 2015 Salı 14:19

İzmirde Güzel Kadınları Kullanıp Rant Elde Ettiler ☆ Saldırı İle (gücü gizlemek için ) ☆

Yorumu oyla      11      5  
TC. Öz Vatandaş. 29 Temmuz 2014 Salı 17:29

Bir daha seçilmeyeceksin ya şimdi içindeki tüm kin ve nefreti kus, hatta bu ülkeye şeriat falan lazım de, yetmedi baktın hızını alamadın kız çocukları doğduğunda öldürülmeli de. Yahu senin bu hareketlerin beni hiç şaşırtmadı, çünkü sen Atatürk'ün subayı Kubilay teğmeni katleden bir dedenin torunusun o kadar. Şimdi ben Sn. Arınç a soruyorum medyada yayınlanan bir sürü fotoğraftan görüldüğü üzere Sn. Abdullah Gül'ün ve Sn. Erdoğan'ın eşinin kahkahalar ile gülerken yayınlanan resimlerinden ve sn. Arınç'ın bu açıklamaları ile ne netice çıkarıyor acaba zat-ı muhteremler.

Yorumu oyla      14      5  
SİNAN ÖZTAN 29 Temmuz 2014 Salı 14:55

Arınç'a göre kadınları eve kapatalım.Gülmasini yasaklayalım.Bu doğru değil.Konuşmasının geneline bakıldığında haklı olduğu taraflarda var.Kadınlar elbette iffetli olacak toplum içinde hareketlerine dikkat edecek.Yalan meselesine gelince onu liderine söylesi

Yorumu oyla      14      6  
Asuman arpak 29 Temmuz 2014 Salı 14:44

YUSUF SÛRESİ 39."Ey benim zindan arkadaşlarım !Ayrı ayrı birçok ilâhlar mı hayırlıdır yoksa hepsine Gâlib (ve) Kahhâr olan bir Allh mı?

Yorumu oyla      11      5  
asuman arpak 29 Temmuz 2014 Salı 12:41

Kahkaha atan kadınları kullananlara rant elde edenlere tam olarak anlamı ile ne denir?

Yorumu oyla      12      9  
asuman arpak 29 Temmuz 2014 Salı 12:37

Yerden göğe kadar haklısınız

Yorumu oyla      11      10  
utku karademir 29 Temmuz 2014 Salı 12:35

hee doğru 45 derece sıcakta miting yapıyor ama atatürk en ileride düşmanla savaşıyor savaş alanından kaçmıyor atatürk o zamanın ingilteresini yeniyor ama tayyip israile bir laf bile edemiyor

Yorumu oyla      16      5  
İZMİRLİ... 29 Temmuz 2014 Salı 12:12

Erkek dediğin soytarılık yapmayacak,belli bir özgül ağırlığı olacak, hırsızlık yapmayacak, yalaka olmayacak....

Yorumu oyla      16      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli: Vali ve kaymakamlar kukla oldu
Bayramın birinci günü basın toplantısı düzenleyen Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın ...
Erdoğan: Bugün bize yarın size demişti
Başbakan Erdoğan, paralel yapı iddialarını eski Genelkurmay Başkanı İlker ...
Eski İzmir Milletvekili Çınar'a son görev
İzmir'de bir süredir tedavi gören 17'nci dönem milletvekili Mehmet Timur ...
 
İhsanoğlu'ndan iki rakibine bayram telefonu
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çatı aday olarak giren Ekmeleddin İhsanoğlu, ...
AK Parti'nin kurucusundan şok istifa!
AK Parti'nin kurucularından, eski genel başkan yardımcılarından Dengir ...
CHP'li Çıray'dan 'Çağlayan Adliyesi' çıkışı: PKK'ya...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, gözaltı süresi dolan polislere ...
 
Bahçeli’den Türkeş’in mezarına ziyaret
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ramazan Bayramı namazını Gazi Merkez Camisinde ...
Demirtaş’tan Vedat Aydın’ın mezarına ziyaret
Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da 1991 yılında öldürülen ...
Savcı Öz Bakan Ala'yı Twitter'dan topa tuttu!
Savcı Zekeriya Öz, twitter'dan yine bombaladı. Bu kez İçişleri Bakanı ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva