HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
8 Temmuz 2015 Çarşamba - 00:10

Akpınar’dan ‘Saray’ çıkışı: KSK Başkanı’na sert sözler

Pınar Karşıyaka’nın şampiyon olduktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı ziyaret Karşıyaka’nın meclis gündemine damga vurdu. Başkan Akpınar, ziyaret için herhangi bir davet almadığını belirterek Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten’e tepki gösterdi.

Akpınar’dan ‘Saray’ çıkışı: KSK Başkanı’na sert sözler

EGEDESONSÖZ - Karşıyaka Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar idaresinde gerçekleştirildi.



Oturuma Pınar Karşıyaka Basketbol takımı yöneticileri ve sporcularından oluşan bir heyetin Ankara’ya giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etme konusu damga vurdu.

Dilek ve temennilerde söz alan CHP’li Meclis üyesi Yücel Çağatay, Pınar Karşıyaka’nın 28 yıl sonra gelen şampiyonluğunun siyasi amaçla kullanıldığını belirtti. Çağatay, “Bir süre önce Pınar Karşıyaka Basketbol takımız şampiyon olması hepimizi çok gururlandırdı. Bundan onur duyduk. Ancak bir spor adamı olarak son günlerde bu kupanın siyasi amaçla kullanıldığını gözlemliyorum. Bu konuda gerçekten üzülüyorum.  Karşıyaka Spor Kulübü armasında ay-yıldız taşıma onuru verilmiş Türkiye’deki, üç kulüpten birisidir. Fakat Karşıyaka Spor Kulübü siyasetin içerisine hiç bu kadar girmemişti. Şampiyonluk kupası elden ele dolaşıyor ve siyasi parti genel merkezlerine götürülüyor. Bu kadar olmasına içim kan ağlıyor’’ dedi.



BANA DAVET OLMADI
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten tarafından herhangi bir davet almadığını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Belediye başkanı olarak bizler bir siyasi parti kimliği içerisinde seçiliyoruz. Meclise girdikten sonra hep beraber AKP ve CHP grubu olarak hep beraber halka hizmet götürüyoruz. Bütün insanları kucaklıyoruz. Spor kulüpleri de herkesi kucaklamalıdır. Sayın Cumhurbaşkanımıza şampiyonluk kupasının gitmesi ve takımı davet etmesi çok güzeldir. Kentin belediye başkanı olarak kulüp başkanı tarafından bana herhangi bir davet olmadı. Sonuçta belediye başkanı olaraktan Karşıyaka Spor Kulübünün her türlü organizasyonuna destek veriyoruz’’ diye konuştu.

ESEFLE KINIYORUM
Karşıyaka Spor kulübünün daimi destekçisi olan Yaşar Grubunun da ziyarete davet edilmediği iddiaları üzerine Akpınar, “Yaşar Grubu Karşıyaka Spor Kulübüne yıllardan beri her anlamda destekleyen bir grup. Yaşar Grubunu da ziyarete davet edilmemişse esefle karşılıyorum. Bu şık bir tavır değil. Bu tavır Karşıyakalılık duruşuna yakışmaz. Karşıyakalı olmak kolay değildir’’ dedi.
 
KULÜBÜMÜZ KİMSELERE PEŞKEŞ ÇEKİLMEMİŞTİR
Başkan Akpınar Kulüp Başkanı Erten’i şu sözlerle eleştirdi: Spor kulüpleri herhangi bir cinsin, herhangi bir siyasal görüşün farklı tercihlerin toplandığı yerler değildir. Spor kulüpleri ve sanat, siyasetin üstünde olan dallardır. Sporu, siyasete bulaştırmamak gerekiyor. Bunlar yanlış işlerdir. Kulüp başkanımızdan şunu isterdim; AK Parti İl Başkan Yardımcısı varsa CHP’nin, MHP’nin ve diğer partilerin de il başkan yardımcıları da olması gerekirdir. Bu kentin belediye başkanı davet edilmediyse madem, diğer partilerin il başkan yardımcıları da olması gerekirdi. Bende konuyu üzülerek takip ediliyorum. Umarım arkadaşlar konuyu düzeltir. 103 yıllık spor kulübü hiç kimsenin olmamıştır. Kulübümüz kimselere de peşkeş çekilmemiştir. Yöneticilerin daha dikkatli olması gerektiğine inanıyorum.

 
İzmir’de Babacan’la anlamlı iftar: AK Parti’nin yol haritasını açıkladı
 
İzmir'de çocuk hastanesi karşısında korkutan yangın
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
üniversiteli berber 8 Temmuz 2015 Çarşamba 17:41

kesinlikle en başta bu 35 buçuk takıntılarını bırakmaları lazım. gün gelir o 35 e çok hasret kalırlar.ben bakmadım nüfusuna ama aşşagıda arkadaşların bahsettigi gibi 300-400bin ise vah karşıyakalıların haline . hayal kurmuşlar sadece.

Yorumu oyla      16      6  
kvncozsy 8 Temmuz 2015 Çarşamba 15:29

gerçekten KSK ne yapmak istiyor anlamak mümkün değil. resmen şampiyonluga gölge düşürdüler. en başta 35 buçuk nedir? izmir eski 2 milyonluk izmir degilki yarısı olasın. yaz nüfusu izmirin çok rahat 5 milyon 300-400bin nufusla izmirin yarısı olunmaz. ha yarısı olucam diye cumhurbaşkanına gidersen de izmir asla unutmaz ve affetmez.

Yorumu oyla      19      6  
sabit DURAN 8 Temmuz 2015 Çarşamba 13:04

Başkan haklı hemde sonuna kadar haklı.KSK başkanı taraftarına ve en çokta SELÇUK YAŞAR ailesine ayıp etmiştir.Yıllardan beri takıma hep destek olmuş YAŞAR ailesi ERDAL ACAR için yok sayılmıştır.Bu işin içinde erdal acar vardır bence.Marina inşaatı için yapılan samimiyetsiz haraketler.İnşaat biter erdal bey kaçar ama SELÇUK YAŞAR hep burda.yazıktır Hüseyin Başkan haklı.

Yorumu oyla      26      10  
ercan 8 Temmuz 2015 Çarşamba 12:55

Karşıyakanın siyasi duruşu bellidir.Kulüp başkanı erener ne yapmak istiyor.Bu tür davranışlarının kulübe hiç bir şey kazandırmadığı gibi çok şey kaybettireceğini yakında öğrenecek.Kısa vadeli aklı sıra açıkgözlülükle kulübe bir şeyler kazandırdığını düşünüyor ama kaybettirdiklerinin yanında bir hiç.

Yorumu oyla      25      9  
8 Temmuz 2015 Çarşamba 12:05

Hala daha 15 binlik stadı savunanlar var 😞

Yorumu oyla      22      9  
izmirli 8 Temmuz 2015 Çarşamba 11:59

yakışmadı bu karşıyakaya... gerisi laf...

Yorumu oyla      31      8  
Bornovalı 8 Temmuz 2015 Çarşamba 11:24

En doğru lafı ho ho söylemiş- 'Seçilirlerken neredeydiniz' Atı alan Üsküdar'ı geçti' Çalış yönetimi geri al. Ne var ki- aynı seyircinin futbol maçlarında tribünleri doldurmasını beklemeyiniz- Basket sevgisi şampiyonluğun gelmesinde en büyük faktör olmuştur-

Yorumu oyla      22      8  
ado 8 Temmuz 2015 Çarşamba 10:48

yaşar holding ksk ye cok büyük yardımlar yaptı fakat şampiyonluk töreninde erdal acar varken yaşardan hiç yönetici göremedik vefa nerde ksk

Yorumu oyla      32      7  
egeden 8 Temmuz 2015 Çarşamba 10:35

karşıyakanın 35 buçuk olması için nüfusunun 2.100.000 civarı olması lazım. ancak karşıyaknın nüfusu 325.000 dir ! acı ama gerçek budur.Bu konuda ise başkanı haklı olabilir yada olnayabilir orası tartışılır ama tüm izmirin Karşıyakayı desteklediği bir dönemde 35 buçuklu forma yaptırıp gitmek hiç hoş olmamakla birlikte acınası bir durum olmuş.

Yorumu oyla      31      10  
8 Temmuz 2015 Çarşamba 10:20

ilk önce bu kulübün geleceğini kurtaracak olan stat projesine açılan davaları çek sonrada adam gibi kapasitesi yüksek bir kapalı spor salonu yap.Bak bayraklı belediyesine aziz kocaoğluyla beraber ne güzel belediye hizmet binası yapıyor.Sende bir protokolle büyükşehirden al desteği kapalı spor salonu inşa et.Hiç olmadı arenanın kapasitesini arttır.Bir faydanız olsun arkadaş.Eleştirmek sizi itici yapıyor.İcraat icraat icraat!

Yorumu oyla      20      26  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Pardon Bekar mısın?' Aliağa perdesinde!
Bekarlara ve erkek öğrencilere karşı takıntılı olan ev sahibinin komik ...
Urla’da zabıtadan esnafa sıkı denetim
Urla Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilen ...
'Madensavar' Başkan Badem: ÇED’e bu kez de ilaç seti!
Ödemiş’te krize neden olan altın madenine karşı direnen Ödemiş Belediye ...
 
Bornova’da tek hedef daha iyi hizmet
Bornova Belediyesi’nin 2014-2019 yıllarını kapsayan stratejik planı çerçevesinde ...
Piriştina muhtarlarla iftarda buluştu
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucalı muhtarlar ile iftar yemeğinde ...
Konak’ta büyük gönül sofrası: Önce iftar sonra…
Zeytinlik Mahallesi’nde kurulan 1000 kişilik sofrada vatandaşlarla birlikte ...
 
Karşıyaka'da 'bilimle el ele' büyük turizm harekatı
Eğitim, kültür ve sanat konularında ortak projeler üreten, son olarak ...
Başkan Selvitopu’ndan iftarda dönüşüm mesajları
Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği iftar etkinlikleri sürerken Karabağlar ...
Başkan Pekdaş Hatay’daki Pazar krizine el koydu: Bayramdan sonra…
Hatay Kapalı Pazaryeri’nin hizmete girmesi sonrası yaşanan yer krizinde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva