HABERLER>POLİTİKA
22 Kasım 2014 Cumartesi - 14:09

AK Parti Karşıyaka kongresinde Zeybekci’den Büyükşehir'e bombardıman!

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın 5. Olağan Kongresi’nde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni topa tuttu. Zeybekçi, “Allah aşkına her yağmur yağdığında İzmir’in ne hale geldiğini görmüyor musunuz? Daha dün yol kenarında parmaklıklara tutunarak gitmeye çalışan hanım kardeşlerimizin fotoğraflarını gördüm. Ege’nin en kötü şehri Denizli’ydi. Şimdi en iyi hale geldi. Hiç mi bunu görmüyorsun, bakmıyorsun? Bunların derdi yok” diye konuştu. Milletvekili Aydın Şengül de stat çıkışı yaptı. Şengül, “Ne olursa olsun statları yapacağız. Eğer ruhsat verilmezse Çevre Şehircilik Bakanlığı’ndan ruhsatı alırız” dedi. İl Başkanı Bülent Delican da partililere ‘çok çalışın, herkesin elini sıkın’ mesajı verirken ihanet edenlere partinin kapalı olduğunu söyledi.

AK Parti Karşıyaka kongresinde Zeybekci’den Büyükşehir e bombardıman!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Yerel seçimlerin ardından kongre sürecine giren AK Parti İzmir Teşkilatı’nda Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın 5.olağan kongresi gerçekleştirildi. 

Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Abdullah Mertoğlu’nun tek aday olarak seçime girdiği Bostanlı Suat Taşer Tiyatro Salonu’ndaki kongreye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi,  Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık, Aydın Şengül, İlknur Denizli,  Hamza Dağ, Nesrin Ulema, Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İl Başkanı Bülent Delican, parti yöneticileri, ilçe başkanları ve çok sayıda kişi katıldı.


 
Kongrede konuşma yapan Bakan Nihat Zeybekçi İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi. Zeybekçi, yerel yönetimlerin kentin sorunları ile dertlenmediğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun çalışmasını gördükten sonra uykusuz kalmasının anlamını hissettiğini dile getiren Zeybekçi, “Uyumak, dinlenmek bize haramdır. Ne zamana kadar? Yeniden bu ülkenin namerdin kapısına varıp ‘kredi’ demediği dönemleri görene kadar. Onlar istiyor ki bu memleket dursun, dizlerinin üstüne çöktürülsün. Yeniden Dünya Bankası’ndan bu ülkeye ekonomi bakanı gönderilsin istiyorlar. Bu memlekette her şey kötüye gitse, kuyruklar oluşsa, sokaklar savaş alanına dönse, her yer darmadağın olsa bunların olmasından sevinecek olanlar var. Bizler İzmir’in davasındayız.  Hizmet etmek istiyoruz. Bunlar,  ‘İzmir ayrı olsun, Ege’den kopsun, şahlanan ülkeden ayrılsın, kendi ufuksuzluğu ile baş başa kalsın’ istiyorlar. Çünkü böyle olursa İzmir onlara kalacak. İstedikleri gibi de davranacaklar. Allah aşkına her yağmur yağdığında İzmir’in ne hale geldiğini görmüyor musunuz? Daha dün yol kenarında parmaklıklara tutunarak yoldan gitmeye çalışan hanım kardeşlerimizin fotoğraflarını gördüm. Ege’nin en kötü şehri Denizli’ydi.  Bundan önce bu yönü ile öne çıkıyordu. Şimdi en iyi hale geldi, şaha kalktı. Hiç mi bunu görmüyorsun? Biz Denizli’de iki tane köprülü kavşağı 100 günde bitirdik. Karabağlar bölgesindeki köprülü kavşak iki sene sürdü. İzmir’in geleceğini bunların elinden kurtaracağız.  İzmir makus tarihinden kurtulacak. Hizmetkar olma anlayışı gelecek. Bizim öyle dar siyaset ile işimiz yok. Biz geniş, genel bakıyoruz. Biz yürüyerek gitmek değil koşarak, atlaya atlaya atlaya gitmeliyiz” dedi.


 
BUNLARIN DERDİ YOK
Konuşmasında isim vermeden CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ı eleştiren Zeybekçi, “İzmir’de ekonomi zirvesi yaptık. Tüm oda başkanlarını çağırdık. Bu memlekette ne yapılacaksa bunun ancak demokrasi ile yapılacağına inanıyoruz. Siyasi partiler çalışınca her şey olur. Ekonomi zirvesinde herkes konuştu. CHP’nin ve AK Parti’nin temsilcisi söz aldı. Partimizin temsilcisi Binali Yıldırım konuştu. Muhteşem bir plan, proje çıktı. Konuşmalarının arasında bir tane bile siyaset yoktu. CHP’nin adına konuşan milletvekili genel başkan yardımcısı (Aytun Çıray) bir tek kelime İzmir ile ilgili konuşmadı. İzmir’in geleceği ile zerre kadar derdi yoktur. Orada ‘10 Ağustos seçimlerinin ardından sonuç ne olursa olsun Türkiye darmadağın olacak’ dedi. Bunların derdi falan yok. Allah aşkına hatırlayın. 30 Mart seçimlerinde kapı kapı ‘AK Parti’nin sonu geldi, bunları gömeceğiz’ demediler mi? Kur’an üzerine kapı kapı yemin ettirmediler mi?  Bunların yurt dışında iş birlikçileri var. Türkiye tarihin en muhteşem seçimini yaparak yoluna devam etti” diye konuştu.


 
BİRBİRİNİZE İNANIN
Partililere de mesajlar veren Zeybekçi, “AK Parti olarak birbirimize kayıtsız sarılacağız. Hepimiz, partimizin mensuplarını olduğu gibi seveceğiz. Ege’nin en sol şehri Denizli’dir. Şimdi yüzde 50’lere geldik. Aslında Aydın Denizli’den daha sağ’a yakındır. Bizim yapmamız gerekenler var. Vatandaşın bizim yaptıklarımıza inanması gerekiyor. Vatandaş inanıyor. Biz anlatmak zorundayız. Hatamız şudur. Kendi aramızda ‘onların ürettiği yalanlar var ama millet buna inanmaz’ diyoruz. Hep dikkatli olmalıyız” dedi.
 
SİZİN DE YAKINDAN TANIDIĞINIZ BİR MİLLETVEKİLİ…
Bakan Zeybekçi, AK Parti’den istifa eden İzmir teşkilatının da yakından tanıdığını söylediği bir milletvekili ile yaşadığı diyaloğu anlattı. Zeybekçi, “Bizden ayrılan bir milletvekili benim gözlerimin içine bakarak ‘Siz Japonya’ya, Malezya’ya, Singapur’a gittiniz. Ardından geldiniz İran’a gittiniz. Japonya’ya giderken 60 milyar TL para götürdünüz’ dedi. Bizi ülkelerde kabul etmediğini söylediler. Paraları İran’a ve Singapur’a götürmüşüz. İran’a götürdüğümüz para da 30 milyar Euro’ymuş. Hatta MİT müsteşarı da özel uçakla İran’a gelmiş. Evet geldi. Onun da katılması gereken bir toplantı vardı küçük uçakla geldi. Söylediklerini duyunca ben şok içinde yüzüne baktım kaldım. Sırf Japonya’ya gittiği söylenen para 12 uçak dolusu olması lazım. Bizim bunlara meydan vermemiz gerekiyor. İsmini bile ağzımıza almayacak insanları anlak için söylemiyorum. Yalanın ne kadar büyük olduğunu anlatmak için örnek verdim. Onlar yalanları söylerken bizim kapı kapı dolaşmamız gerekiyor” diye konuştu.


 
Zeybekçi’ye konuşmasının ardından kongrede aday olan Abdullah Mertoğlu tarafından 20 numara Karşıyaka forması hediye edildi.
 
İHANET EDENLERLE İŞİMİZ OLMAZ
İl Başkanı Bülent Delican, partililerin büyük sorumluluğu olduğunu söyledi. Delican, “Sayın Cumhurbaşkanımız bana başbakan olduğunda görev verirken  ‘Bülent gidin İzmir’de gönülleri alın, daha çok el sıkın’ dedi. Siyaset gönülleri alma, gönülleri kazanma işidir. Bizim büyük sorumluluklarımız var. Bunları yerine getirmek zorundayız. Teşkilatımıza, birbirimize daha çok sahip çıkacağız. Salonların bundan sonra dolup taşmasını istiyorum. Teşkilat mensubu herkes sokakta el sıkmakla yükümlüdür.  Bir insanın düğünlerine, cenazesine bakın. Eğer buralar dolup taşıyorsa o insan iyi insandır. Bizler askeriz. Bu Anadolu ve topraklar için çok canlar verdik. Bu millete ihtiyacımız var. Biz 12 yıllık iktidarımızda 2 milyar 800 milyon TL ağaç diktik. Gezi Parkı’nda üç ağaç için mi bize yüklendiler. O olaylarda yüzlerce ajan cirit attı. Bizim liderimiz dik durdu ve bu günlere geldik. Biz herkese gönlümüzü açacağız. Ama ihanet edenlerle işimiz olmaz.  Sol’un kalesi olarak denilen yerlerde kumdan kaleler yıkıldı. Karşıyaka ve İzmir’de de bu gerçekleşecek. İzmir’de yaşayanlarımızın vicdanında sayın Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın ve bakanlarımızın çalışmaları gıpta ile seyrediliyor” dedi.


 
ZEYBEKÇİ’YE TEŞEKKÜR
Kongreye katılan Nihat Zeybekçi’yi de öven Delican, “Sayın bakanımız il başkanlığına geldiğinde bize ‘ev ziyareti ayarlayın, gece uçağa atlar gelir geri dönerim’ dedi. Bu özveri kimde var. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu davayı ibadet gibi görüyorum.  Biz bir aileyiz. Kırgınlık, dargınlık olsun istemiyoruz. Eğer ailede kırgınlık varsa dışarıda başarısızlık olur.  Biz de, 2019 yılında Anadolu’da olduğu gibi İzmir olarak başbakanımızın karşısına çıkar ve ‘anahtarı getirdik’ diyebiliriz” diye konuştu.
 
KİMSE KAVGA BEKLEMESİN
Kongrede milletvekilleri adına konuşma yapan Aydın Şengül AK Parti kongrelerinden birilerinin kavga-gürültü beklediğini söyledi. Şengül, “Bizim partimizde görev alanların beklentileri yok. Herkes çabalıyor. Kimse AK Parti’den kavga beklemesin. Kavga olmaz. Menfaat, çıkar çatışması, sen-ben kavgası değil hizmet yarışı olur. Bugün burada koltuklar emanettir. Görevimiz bittiğinde asla değişmeyecek görevlerimiz var. Bu da sandık kurulundaki görevimizdir. 12 yıldır yorulmadan, usanmadan, heyecanını kaybetmeyen teşkilat mensuplarını tebrik ediyorum” dedi.


 
BAKANLIKTAN RUHSAT ALIRIZ
Kongrenin değişim, dönüşüm ve yeni heyecan olduğunu belirten Şengül, “Özellikle İzmir’de CHP’de öyle bir anlayış ki ‘nasıl olsa bize mahkumlar’ diye düşünüyorlar. Onları korkuturuz, ortamı gereriz diye düşünüyorlar. Belediyeler rutin belediyecilik dışında iş yapmazlar. Bunu yaparken de ‘hükümet bizi engelliyor’ derler. İktidarda olduğumuzdan beri yapılanlar ortada. Hükümet ne zaman İzmir’e yatırım yapmak istese hemen dava açılıyor. Son günlerde stat konusu var. Liman işinde de oldu. Özellikle belediyeler kendilerine göre çalışan odalar ve STK’lar üzerinden dava açıyorlar. Mantık olarak ‘küçük olsun bizim olsun, kimse gözünü açmasın’ diye düşünüyorlar. Karşıyaka’da spor kulübünün ne kadar eski olduğunu biliyoruz. Koskoca İzmir’in yıllardır birinci ligde takımı yok. Altyapı olmadığı için parçalanıyorlar. Yerel yönetimler ‘kulüpler bir araya gelmesin, parçalı olsunlar ki onları seçim döneminde arkamıza alalım’ diye düşünüyorlar. Yerel seçimlerden önce İzmir’de stat projelerini yaptık. İhaleye çıkar çıkmaz dava açıldı. Aziz Kocaoğlu ‘stadı ben yapacağım’ dedi. Biz de ‘buyurun yapın, elinizden tutan mı var’ dedik. Karşıyaka Spor Kulübü’ne yapacağımız stadı engellemeyin. Ruhsat için müracaat ederiz. Eğer bize ruhsat vermezlerse Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan izin alırız. Ne olursa olsun bunu yapmaya devam edeceğiz. Mahkeme bizi durdurana kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.
 
CAMİ KONUSUNDA EN SON KONUŞACAK SİZSİNİZ!
İzmir Milletvekili MYKY Üyesi Hamza Dağ CHP kongrelerini eleştirdi. Dağ, “Biz bir tane olağanüstü kongre yaptık.  Biz Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’nu genel başkanımız yaptık. AK Parti öyle bir durumda ki sandığa gidip kendi genel başkanına oy veriyor. CHP’nin kongrelerinde birbirine giriyorlar. Kendi aralarında kavga ediyorlar” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yüklenen Dağ, “İzmir’de birileri söz söylüyor ama zannediyor ki o söz unutulacak, takipçisi olunmayacak. Ağustos Ayı’nda Aziz Kocaoğlu ‘metro Üçkuyular’dan önce Narlıdere’ye gidecek, yapım ihalesi olacak’ dedi. Biz Kasım ayındayız ama ihaleden ses seda yok. Bunlar sözleri söylüyorlar. Ama zannediyorlar ki basında birkaç gün yazılınca unutulup gidilecek. CHP İzmir İl Başkanı da ‘BMC fabrikası AVM yapılacak’ dedi. Biz, BMC’yi kurtardık. Ne oldu. Yalan söylemediniz mi? Bunu bari itiraz edin. Bu hafta Kemalpaşa’da cami yeri ile ilgili sözler konuştu. Biz camiyi kaldırıp AVM yapacakmışız. Bu konuda en son konuşacak parti CHP’dir. Tek parti iktidarında da sonraki dönemlerde de onlar cami konusunda yaptıkları bellidir. Şu anda eski belediyenin cami yapmaya çalıştığı yerde yeni yönetim yeşil alan yaptı. Zaten bölgede cami var. Yeri de uygun değil. 10 yıldır Aziz Kocaoğlu İzmir’de iktidar. Gösterin yaptığınız bir tane camiyi. Bu konuda bari siyaset yapmayın, konuşmayın” diye konuştu.



MİLLETVEKİLİ SAYIMIZ ARTACAK
İzmir Koordinatörü Eskişehir Milletvekili Salih Koca da, “İzmir’in seçilmiş 11 milletvekili sayısını arttırmasını bekliyoruz. Yeni kurulacak teşkilatla İzmir’de yeni rakamlara ulaşacağız. Hep birlikte bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum. İzmir’de birlik ve beraberlik gördük.  İzmir’in hep daha iyi olması için milletvekillerimiz ile çalışıyoruz” dedi.
 
ÇALIŞIRSAK OLUR
Görevi yeni dönemde Abdullah Mertoğlu’na bırakan Karşıyaka eski İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli toplantıya katılanlara “Gazi Karşıyaka’nın kahraman teşkilat mensupları” sözleriyle seslendi. Gezi Parkı olaylarında ilçe binasının yandığını, motivasyonun yine de düşmediğini ifade eden Sürekli, “Benden önce partimizde başkanlık yapanlara teşekkür ediyorum. İlçemizde birlik, beraberlik vardı. Her şey mükemmeldi. Görevi devrederken de çok mutluyum, rahatım. Karşıyaka’da oy oranımız yüzde 18 ama buna yüzde 7’lerden başladık. İnanıyorum ki CHP’yi yakalayacağız. Büyükşehir ve ilçemizde yüzde 30’u yakaladığımızda başarıya ulaşacağız. İstanbul’da Beyoğlu’nda, Antalya’da oldu. Niye olmasın. Çalışırsak olur” dedi.

MERTOĞLU EKİBİ BELİRLEDİ
Kongrede ‘tek aday’ olarak secime giden Abdullah Mertoğlu’nun listesinde şu isimler yer aldı:
 
Yönetim Kurulu Üyeleri
Mehmet Özer, Celal Atik, Süleyman Demirkaya, Hülya Uysal, Veli Özgen, Halil Elmas, Şeyda Yürkyılmaz, Cevahir Dinç, Burak Bezgin, Mehmet Tekin, Emine Çandarlı, Ahmet Türkyılmaz, Mahmut Özder, Mustafa Yiğit, Yağız Aksakal, Temel Akyüz, Kurtuluş Harmankaya. Mehmet Ensari, Serdar Özkan, Mehmet Eyüboğlu, Sema Kaya, Semih Aydın, Yılmaz Yıldırım, Ayhan Ergün, Havva İşçan, Abdülkadir Akgün, Cemal Aydın, Halil Kılıçarslan, Tekin Alabay
 
İl Delegeleri
Abdullah Mertoğlu, Taha Aksoy, Tevfik Ensari, Kerem Ali Sürekli, Tuncay Bozkurt, Mehmet Karal, Emine Çetin, Orhan Erdem, Tanfer Kemerli, Banu Sayan, Ersin Güngör, Ayşen Namlı, Yahşeddin Demirbaş, Ahmet Şimşek, Ömer Seymenoğlu, Saliha Tekin, Ali İhsan Şahin, Remzi Erdem, Kemal Erim, Ayhan Ergün, Celal Atik, Mehmet Özer, Ahmet Akyüz, Nurettin Türkyılmaz, Kamil Karadeniz, Süleyman Demirkaya, İlhan Küçlü

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa Yılmaz 24 Kasım 2014 Pazartesi 09:49

Denizli'yle İzmir'i kıyaslamış bakan :)))) denizli ne ara İzmir'den iyi olmuş? Kıyaslayacaksan, İzmir'i, Paris'le, Londra'yla, Berlin'le, Barcelona ile kıyasla bakan efendi. Ayranı fazla kaçırmış olmayasın. Gerçi, İzmir'imizi o şehirlerle kıyaslayamıyoruz, her yeri aç, yolsuz, varoş ne idüğü belirsiz suriyelilerle doldurdular. Sen önce buna bak bakan efendi !!

Yorumu oyla      12      5  
Mustafa Y 23 Kasım 2014 Pazar 15:43

izmir akp. ye rağmen iyi yolda, belediye alt yapıya ve çevreye yatırım yapıyor, buda en önemli yönü. akp. izmir vekilleri izmir için ne yaptılar? hep engel hep engel.akp. izmir milletvekilleri aldıkları oyu haketmiyorlar. izmiri değil akp. merkezini temsil ediyorlar.

Yorumu oyla      12      5  
23 Kasım 2014 Pazar 15:19

güneydoğuda korumasız gezin de barış sürecine inanalım

Yorumu oyla      13      5  
23 Kasım 2014 Pazar 10:25

Git ankaraya bak

Yorumu oyla      12      5  
Özel İdare Mallarından Bahsedin. 22 Kasım 2014 Cumartesi 23:48

İzmirliler'den kaçırılan Özel İdare Mallarından bahsedin. Özel İdare Malları İzmirlilere iade edilmediği sürece İzmir'den size oy yok. Şu yazının sonundaki yorumlara bakılırsa durum anlaşılıyor. Lehinizde ilaç için tek bir yorum yok. Anlayın artık İzmir Halkı sizi İS-TE-Mİ-YOR.....

Yorumu oyla      12      5  
burka çayan 22 Kasım 2014 Cumartesi 19:51

İzmir halkı şehrin imarı için size mi oy verdi ki stadların ruhsatı için bakanlıktan onay almaya çalışıyorsunuz.Kaybettiğiniz yerlerin imar durumuna el atmak için 2012 yılında Şehircilik ve Çevre Bakanlığını kurmak ne kadar etik ?

Yorumu oyla      28      11  
Kazım EMİR 22 Kasım 2014 Cumartesi 19:28

bay bakan İZMİRİ bırak DENİZLİYE bak çameli yoluna bak

Yorumu oyla      28      10  
100 günde biten kavşak 22 Kasım 2014 Cumartesi 17:34

Denizli'ye yapılan köprülü kavşağın 2010 yılındaki seldeki hali : http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=99632&start=0 :)))))

Yorumu oyla      33      8  
2010 yılı 22 Kasım 2014 Cumartesi 17:18

Denizli Belediye Baş. Nihat Zeybekçi, "CHP İl Başkanı Zafer Gönenç'in, yaşanan felaket sırasında yanına gelip, ‘Geçmiş olsun, bizim yapacağımız bir şey var mı’ diye sorarak büyük bir nezakette bulunduğunu belirterek, “Maalesef bazıları da sel felaketinde insanların ölmemesine üzüldü. Kenti sular basıyor sevinenler oldu. Bu durumu siyasi ranta çevirmek istiyorlar." demiş. Özellikle son cümle çok manidar :)))

Yorumu oyla      21      7  
poyraz 22 Kasım 2014 Cumartesi 16:54

Ordu ve Samsun'u sel vurmuş.İki ilinde belediye başkanı CHP li.Bu CHP li belediye başkanları çok beceriksiz.Halbuki bu illerde AK belediyecilik olsa idi sel falan vurmazdı.

Yorumu oyla      18      16  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Kadınlar'dan 'kardeşlerine' 15 bin kitap
CHP İzmir Kadın Kolları, Diyarbakır'da yakılan 34 okula destek amaçlı ...
Davutoğlu Biden’e İstanbul’un sırrını verdi!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'deki temaslarına bugün de devam eden ...
İzmir’de ‘taşerona Emniyet güvencesi’ne ilk tepki Eski Vekilden!
Büyükşehir’deki taşeron krizinde ihaleyi alan firmadan gelen ‘Emniyet ...
 
Ve MHP İzmir’de kongre takvimi belli oldu
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı’nın kongre takvimi belli ...
Kılıçdaroğlu büyük zirve için İzmir’e geliyor
CHP Genel Başkanı İzmir’de gerçekleştirilecek bölge toplantısı için 1 Aralık günü kente gelecek.
Bakan’dan Yırca tepkisi: Nasıl kıydın ona ya!
Bakan Güllüce, Yırca’da termik santral yapımı için Kolin İnşaat tarafından ...
 
O planı anlattı: CHP’yi 3’e bölmek istiyorlar!
Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP’yi 3 parçalı gösterme daha sonrasında ise 2 ya ...
AK Parti Sait’ten uluslararası anlaşma raporu!
AK Parti İzmir milletvekili ve Dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait, Türkiye’yi ...
Kadir İnanır Erdoğan’a kırgın çünkü…
Sanatçı Kadir İnanır, Ahmet Kaya ile ilgili bir konuşması nedeniyle Cumhurbaşkanı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva