HABERLER>POLİTİKA
29 Temmuz 2014 Salı - 14:23

AK Parti İzmir'den Çeşme'ye Erdoğan çıkarması!

Geçtiğimiz günlerde CHP’nin Ekmeleddin İhsanoğlu için Ceşme plajlarında oy istemesine AK Parti karşılık verdi. Bu kez AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Recep Tayyip Erdoğan için Çeşmeliler’den oy istedi.

AK Parti İzmir den Çeşme ye Erdoğan çıkarması!

İZMİR - AK Parti İzmir İl Teşkilatı, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde çalışmalarına hız verdi. Gerçekleştirilen propaganda çalışmaları, faaliyetler ve etkinlikleri Ramazan Bayramı’nda da sürdüren AK Partililer, bayram tatili yapmadı. İzmir’in 30 ilçesinde yürütülen seçim çalışmaları, AK Parti İzmir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından planlanıyor. Avukat Özgür Hızal başkanlığındaki İl Seçim Koordinasyon Merkezi bayramda da 24 saat açık kalarak teşkilat mensuplarının sahada yürüttüğü çalışmaları koordine etti. Çalışmalar kapsamında bayramın birinci günü akşamı Çeşme’de olan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları ekibinin sürpriz bir ziyaretçisi vardı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Çeşme’de vatandaşlara karanfil ve broşür dağıtarak 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedi.
 
ÇEŞME SOKAKLARINDA ERDOĞAN HAVASI
Çeşme merkezde, çarşıda, Ilıca ve Alaçatı’da vatandaşlarla buluşan, tatilcileri 10 Ağustos’taki seçimde oy kullanmaya davet eden AK Partili gençler ilgi odağı oldu. Üzerlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın kampanya logosunun yer aldığı tişörtler giyen ve şapkalar takan gençler, vatandaşlara karanfil dağıttı ve broşür verdi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın kampanya dönemi için özel olarak hazırlattığı dev led ekranlı tır da Çeşme’nin muhtelif yerlerinde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatından kesitlerin yer aldığı videoyu oynattı. Çeşme’de gerçekleştirilen bu farklı çalışma vatandaşların da büyük beğenisini ve takdirini kazandı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmaları sürdüren gençlere sürpriz yaptı ve çalışmalara katıldı. Vatandaşlara karanfil ve broşür dağıtarak destek isteyen Delican, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milli birliğini temsil eden Cumhurbaşkanının ilk defa doğrudan halk tarafından seçildiğini hatırlatarak bunun çok önemli, tarihi bir olay olduğunu söyledi. 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan tarihi seçimin, anayasadan kurumların işlevlerine, toplumsal barıştan Türkiye’nin dünya siyasetindeki rolüne kadar her alanı dönüştürecek bir devrim olduğunun bilincinde olduklarını kaydeden Delican, “Devletin milletiyle, tarihiyle ve coğrafyasıyla barıştığı Türkiye’yi inşa etmek için; Erdoğan diyoruz. Yeni Türkiye hedefleri için, 2023 vizyonu için, daha güçlü ve istikrarlı Türkiye için, Türkiye’nin bölgesel gücünü koruyabilmesi için, küresel aktör rolünü taşıyabilmesi için, ekonomik ve demokratik reformlarını sürdürebilmesi için; Erdoğan diyoruz.” dedi.
 


DELİCAN: BAYRAMDA TATİL YOK
AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini devraldığında şahsı ve teşkilatı adına bir söz verdiğini hatırlatan Bülent Delican, “Göreve geldiğimde bir söz vermiştim. Çok çalışacağız, gece demeden, gündüz demeden koşacak ve 10 Ağustos’ta Büyük Usta’yı Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı yapacağız demiştim. Bu anlamda bizlere büyük görev düşüyor, sorumluluğumuz çok büyük. Bayramda tatil yapmadan çalışmaya devam diyoruz. Yeni Türkiye hedefine doğru, yorulmadan, bıkmadan, yılmadan ilerliyoruz. Teşkilat olarak, 2 Ağustos’ta İzmir Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz miting ile yaşayacağımız Demokrasi Bayramı’na hazırlanıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda vatandaşlarımızı mitingimize davet ediyoruz. Milli iradeye inanan, demokrasiye güvenen bütün İzmirlileri 2 Ağustos Cumartesi günü Saat: 17.00’de Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz mitingimize bekliyoruz. 10 Ağustos’ta vatandaşlarımızın sandığa gidip iradelerini ortaya koymaları da çok önemli. Herkesi bu sorumluluğu yerine getirmeye davet ediyoruz. 10 Ağustos’ta yapılacak olan seçimde milletin adamını, ezilenlerin gür sesi, suskun dünyanın hür sesi Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yaparak görevimizi yerine getireceğiz.” şeklinde konuştu.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hasan 30 Temmuz 2014 Çarşamba 08:40

akşam yeni foça sahilinde canım istediği için 1 tane bira alayım dedim alamadım. hani benim özgürlüğüm. kendi yaşantınızı bana dayatamazsınız.

Yorumu oyla      17      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kafa golleriyle meşhur Hakan’ın kafasızlığı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Emniyet’teki ‘paralel ...
Arınç'tan flaş ahlak açıklaması: Kadınlar...
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "İffet çok önemli. Sadece bir isim değil ...
Bahçeli: Vali ve kaymakamlar kukla oldu
Bayramın birinci günü basın toplantısı düzenleyen Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın ...
 
Erdoğan: Bugün bize yarın size demişti
Başbakan Erdoğan, paralel yapı iddialarını eski Genelkurmay Başkanı İlker ...
Eski İzmir Milletvekili Çınar'a son görev
İzmir'de bir süredir tedavi gören 17'nci dönem milletvekili Mehmet Timur ...
İhsanoğlu'ndan iki rakibine bayram telefonu
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çatı aday olarak giren Ekmeleddin İhsanoğlu, ...
 
AK Parti'nin kurucusundan şok istifa!
AK Parti'nin kurucularından, eski genel başkan yardımcılarından Dengir ...
CHP'li Çıray'dan 'Çağlayan Adliyesi' çıkışı: PKK'ya...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, gözaltı süresi dolan polislere ...
Bahçeli’den Türkeş’in mezarına ziyaret
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ramazan Bayramı namazını Gazi Merkez Camisinde ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva