HABERLER>POLİTİKA
1 Eylül 2015 Salı - 13:50

AK Parti İzmir İl Kadın kolları: Hepimiz Sümeyye Erdoğan'ız

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’a CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın sosyal medya üzerinden kullandığı ifadelere tepki için toplandı. Toplantıda “hepimiz Sümeyye Erdoğan’ız” sloganı atan kadınlar adına açıklama yapan İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin Erdoğan için özür beklediklerini söyledi. Keskin, “Bu özrü Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak kadın milletvekillerimiz, kadın belediye başkanımız, kadın meclis üyelerimiz, kadın il - ilçe teşkilatlarımız ve iki milyonu aşan kadın üyelerimiz adına istiyoruz” dedi.

AK Parti İzmir İl Kadın kolları: Hepimiz Sümeyye Erdoğan ız

Onur DENİZ/EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Kadın Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan için bir araya geldi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin,  CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın Lazika İslam Emiri tarafından Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğuna yönelik sosyal medyada yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

SALDIRILARI ŞİDDETLE KINIYORUZ
İnsanlık tarihinin oluştuğu günden bugüne kadınların önemini İslamiyet Tarihi’nden örneklerle anlatan Keskin, “Bir milletin hayatta kalış, şahlanış hikayesinde kadınların izleri vardır” ifadesini kullandı. Zamanla bu kültürde yozlaşmanın yaşandığını ve kadın haklarına yönelik saldırıların yaşandığını söyleyen Keskin, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sayın Sümeyye Erdoğan’a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin, ahlaksız, hadsiz, insan ve kadın onuruna yakışmayan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Türkiye ile terör örgütü DAEŞ arasında ilişki bulunduğu izlenimini uyandırmak ve Türkiye’nin imajını zedelemeyi amaçlayan algı operasyonlarına her gün bir yenisinin eklendiğini görüyoruz” diye konuştu.



PARALEL YAPI CHP’YE DESTEĞİNİ ESİRGEMEMİŞTİR
CHP’li vekilin sözlerini karalama kampanyası olarak nitelendiren Keskin, “Bunu yaparken paralel yapı da desteğini CHP den esirgememiştir. Bu kampanya büyük bir infiale yol açmıştır. Çeşitli kesimlerden malum zihniyete cevap hemen gelmiştir. CHP’nin bazı milletvekilleri aciz bir hatanın öncüleri olmuşlardır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da belirttiği gibi CHP kamuoyu önünde Sayın Sümeyye Erdoğan’dan ve onun nezdinde tüm kadınlardan özür dilemelidir. Kadını ve aileyi toplumun bir ferdi olarak gören bir partinin mensupları olarak CHP’ye, bundan sonraki süreçte iftira dolu önergelerle ve algı yönetimiyle meclisi ve toplumu meşgul etmemesini, yetersizliği, kirli oyunlarla ört bas etmemesini ve eğer başarabiliyorsa ülkemize, Türk kadınının geleceğine katkı sunmasını öneriyoruz” ifadelerini kullandı.

SÖZDE KADIN DERNEKLERİ SAHİP ÇIKSIN
Keskin konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu özrü Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak kadın milletvekillerimiz, kadın belediye başkanımız, kadın meclis üyelerimiz, kadın il - ilçe teşkilatlarımız ve iki milyonu aşan kadın üyelerimiz adına istiyoruz. Ayrıca Sayın Sümeyye Erdoğan’a yapılan hadsiz saldırıyla tepki koyamayan, sözde değil özde kadın dernekleri, kamu kurum ve kuruluşları, tüm STK’ları, tüm duyarlı vatandaşlarımızı kadına, kadın haklarına saygılı olmaya, kadına kadınca değer veren kavramlar kullanmaya, ahlak ve erdem kavramlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz.”
 

 
DİSK'ten Suruç'a yardım, sırada Hopa ve Ovacık var
 
CHP'li kadınlar '1 Eylül' için güvercin uçurdu
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yorumcu 2 Eylül 2015 Çarşamba 13:43

siz sumeyyeyi kurtaracaginiza,siddet magduru kadinlari kurtarin.sumeyyenin rahati yerinde,bi eli yagda,bi eli balda,yedigi onunde,yemedigi arkada.bu memlekette yardima muhtac yuzbinlerce magdur kadin var saksakcilar,yagcilar.....

Yorumu oyla      11      5  
volkan 2 Eylül 2015 Çarşamba 10:43

Kabatas fantazi ve camide ucki içtiler yalanlari icin once ozur dilesinler sora gelip sumeyye desinler hep magdur edebiyati bulent arınç in safak pavey icin yaptıklarına neden sssiz kaldiniz

Yorumu oyla      12      5  
Işık Dikicigil 2 Eylül 2015 Çarşamba 10:29

HAKLISINIZ. HEPİNİZ ABD DE BURSLA OKUDUNUZ. HEPİNİZ SARAYDAN SÜMEYYE GİBİ MAAAŞ ALIYORSUNUZ. HEPİNİZ SÜMEYYE GİBİ DEVLET BÜYÜĞÜ MUAMELESİ GÖRÜYORSUNUZ. URLA DAKİ KAÇAK VİLLARLARDA MİMARLIK YAPIYORSUNUZ. HAVUZ ŞURDA OLSUN TUVALET TAŞLARI ŞU RENK OLSUN.

Yorumu oyla      12      5  
İZMİR'Lİ 2 Eylül 2015 Çarşamba 09:23

Hepsine eyvallah arkadaşlar,şu soruma da yanıt versinler istiyorum.HEPİMİZ KOYUN MUYUZ???Yeter artık boş işlerle uğraşılmasın.Ekonomi perşan,terör had safhada,sanayici ve üretici perişan,SGK,Bağkur Emeklisi,özel sektör çalışanları yerlerde sürünüyor(Devletin üvey evladı),işsziler ordusu parti kursa kendilerine oy verseler neredeyse 1.parti olur,eğitim perişan.Siz bunlara bakın ey beyler,bayanlar....

Yorumu oyla      13      6  
2 Eylül 2015 Çarşamba 08:59

bu akepenin bunca sene var olmasının sebebini bilimsel olarak açıklayamıyoruz. bunca memlekete zarar veren siyonist kuruluşun hala en çok oyu alması incelenmesi gereken tek konudur. Akepe siyaset tarihinden temizlenmelidir.

Yorumu oyla      13      6  
Enes YALÇIN 2 Eylül 2015 Çarşamba 00:28

Gerçekten öyle mi Ersin Hanım?

Yorumu oyla      13      5  
Kazım EMİR 1 Eylül 2015 Salı 15:05

DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDEN HABERİNİZ VARMI SİZİNDE BARIŞA İHTİYACINIZ YOKMU

Yorumu oyla      22      7  
ersin bektas 1 Eylül 2015 Salı 14:09

hepimiz bulent ersoyuz

Yorumu oyla      32      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Özen'den başkanlara Suriyeli tepkisi
İzmir İl Genel Meclisi eski Grup Başkanvekili Yücel Özen kentte yaşanan ...
Mehmet Bayındır Ankara yolu için ameliyatları öne aldı!
Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevinden ...
AK Partili başkanlardan Ankara çıkarması!
AK Partili belediye başkanları projeleri takip etmek amacıyla Ankara’ya ...
 
CHP'li 9 gence 'isimsiz örgüt'e üyelikten dava!
İzmir'de ateş yakılan bir sokak gösterisine katıldıkları gerekçesiyle ...
Delican'dan Barış mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Yargıtay başkanından flaş Yüce Divan çıkışı!
Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, bugün Adli Yıl açılış töreninde yaptığı ...
 
Hamza Dağ’dan Kaya ailesine taziye ziyareti
Ak Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Av. Hamza DAĞ, 11 Temmuz gecesi ...
Bahçeli: Bu soruyu yok farz ediyorum
MHP lideri Bahçeli, Tuğrul Türkeş'le ilgili kendisine yöneltilen soruyu ...
Sarı’dan adaylık için yeşil ışık: Teklif olursa…
DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Kasım’da yapılacak seçimde CHP İzmir’den ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva