HABERLER>POLİTİKA
7 Ekim 2015 Çarşamba - 10:59

AK Parti Adayı Kaya’dan Yarımada çıkarması

AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Karaburun'da gerçekleştirdiği seçim gezileriyle vatandaşlarla ve esnafla kucaklaştı. AK Parti'nin seçim beyannamesinin açıklanmasıyla birlikte herkesin bu vaatlere odaklandığını ve toplumda büyük bir heyecan oluştuğunu söyleyen Kaya, "Milletimiz, siyasi tecrübe ve demokratik olgunluğumuzu göz önünde bulundurarak, yalnızca AK Parti'nin seçim vaatlerinin gerçekçi ve hayata geçirilebilir olduğunu düşünüyor. Bu nedenle milletimizin tercihi yeniden AK Parti olacaktır" dedi.

AK Parti Adayı Kaya’dan Yarımada çıkarması

1 Kasım Genel Seçimleri öncesi saha çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Karaburun ilçelerinde vatandaşlarla kucaklaştı, esnaf ziyaretlerinde bulundu, teşkilat toplantıları gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Urla İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kaya, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 13 yıllık kesintisiz iktidarı ve bu dönemde sağladığı bölgesel ve küresel düzeydeki başarılarla büyük bir marka olduğunu vurguladı. Kaya, "Seçim vaatlerimiz toplumun her kesimine hitap eden, akılcı ve vizyoner vaatler. Milletimiz, siyasi tecrübe ve demokratik olgunluğumuzu göz önünde bulundurarak, yalnızca AK Parti'nin seçim vaatlerinin gerçekçi ve hayata geçirilebilir olduğunu biliyor. Her seçim olduğu gibi bu seçimde de somut projelerle icraatlarla ortaya çıkan tek parti AK Parti'dir. AK Parti boş konuşmaz, AK Parti sadece yaptıklarını anlatır ve ne söylediyse onları hayata geçirir, gerçekleştirir. Bu nedenle milletimizin tercihi yeniden AK Parti olacaktır. AK Parti sözünün eri bir partidir" diye konuştu.


 
Türkiye'nin büyüme yolculuğu devam edecek
İzmir'de kutuplaşmayı değil birleştirmeyi hedefleyen, ideolojik tartışmaları sona erdirecek, birlik ve beraberliği vurgulayan bir siyasal söyleme ihtiyaç olduğunu ifade eden Mahmut Atilla Kaya, "Bizim hedefimiz, birlik ve beraberliğimizin devam etmesi. Bizim hedefimiz hizmet etmek. Doğup büyüdüğümüz güzel şehrimiz İzmirimizi hizmet siyasetiyle tanıştırmak için yola çıktık. İstiklalin onurlu şehri İzmir aynı zamanda da istikbalin parlak şehri olacak. Bunun için öncelikle güzel şehrimizi ideolojik söylemlerin ve içi boş tartışmaların esaretinden kurtarmalıyız. Türkiye olduğu gibi İzmir de büyüme yolculuğuna AK Parti kadrolarıyla devam edecek" ifadelerinde bulundu.
 
Türkiye'nin umudu ve şansı AK Parti
AK Parti'nin seçimden ne kadar güçlü çıkarsa Türkiye'nin de o kadar kazanacağını ifade eden Mahmut Atilla Kaya, "Biz bir şeyin altını özellikle çiziyoruz. AK Parti bu ülkenin çimentosudur diyoruz. Türkiye'nin umudu, Türkiye'nin şansı AK Parti'dir diyoruz. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünün garantisi, teminatı, sigortası AK Parti'dir diyoruz. AK Parti güçlü olmak, seçimden büyük bir zaferle çıkmak zorundadır. Hem bölgemizdeki kardeş halklar, haksızlığa uğramış mazlum ve garipler için güçlü olmak zorunda hem de ülkemizin selameti için, geleceği için, büyümesi için güçlü olmak durumundadır. AK Parti seçimden güçlü olarak çıkarsa, güven ve istikrar devam edecek, Türkiye'nin geleceğe olan kararlı yürüyüşü kesintiye uğramayacaktır. AK Parti'nin seçimden güçlü bir şekilde çıkması için de bizim çok çalışmamız gerekiyor. Bu yük hepimizin omuzlarında. Gece ve gündüz demeden, durmak, yorulmak bilmeden çalışacak, 3 Kasım 2002'de tek başına iktidara gelen AK Parti'yi yine bir Kasım ayında, 1 Kasım 2015'te tekrardan tek başına iktidara getireceğiz. Yine aylardan Kasım, ilk günkü aşkla yollardayız. Çünkü, mesele memleket meselesi" dedi.
Geç saatlere kadar mesai
 
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, teşkilat toplantısının ardından Urla merkezde esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Urla temaslarının ardından Karaburun'a hareket eden Kaya, gece geç saatlere kadar seçim çalışmalarını Mordoğan, Eğlenhoca ve Kösedere mahallelerinde yaptığı ziyaretlerle sürdürdü.
 

 
‘Kardelenler’ Karşıyaka’da yetişecek!
 
İlker Başbuğ’dan bomba ifade: Bush yönetimi…
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kemal 7 Ekim 2015 Çarşamba 20:51

Maşallah çok güzel çalışıyorsunuz Vekilimiz Mahmut Atilla KAYA izmir için büyük bir ŞANSSINIZ.Seçmen sizleri ve AK Partinin kadrosunu çok güveniyor çünkü geçen seçimde hükümet kurmayanlari vatandaşımız çok kızıyor onun için akın akın AK partiye geçiş yapıyorlar çünkü AK Parti ÜLKEMiZiN ćimentosudur.

Yorumu oyla      11      5  
Seçmen 7 Ekim 2015 Çarşamba 16:45

Vekil dediğin böyle olur

Yorumu oyla      11      5  
bekir soğukçeşme 7 Ekim 2015 Çarşamba 15:29

Çok çalışıyorsunuz maşallah. Allah utandırmasın. Bu ülkenin böyle evlatlara ihtiyacı var

Yorumu oyla      11      5  
Taner 7 Ekim 2015 Çarşamba 11:40

Helal olsun size Vekilim GÜZEL İZMİR de gezip sorunları yerinde görmediğiniz yer kalmadı herkes sizin çalışmalarınızı örnek alsın inşallah yapacağımız hizmetlerle İzmirlilerin gönlünde TAHT kuracaksiniz sizleri güvenimiz tamdır. YOLUNUZ DAİMA AÇIK OLSUN. MESELE MEMLEKET MESELESi olmuştur.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li kadınlar Çiğli’de buluştu
CHP İl ve Çiğli Kadın Kolları üyeleri ile belediye meclis üyeleri Çiğli’de bir araya geldi
AK Parti’nin önemli isminden o görüntüye çarpıcı yorum
AK Parti MKYK üyesi ve Diyarbakır Milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, ...
Bilal Erdoğan AA’ya konuştu: İtalya açıklaması
Hakkında "İtalya'ya kaçtı" iddiaları bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
 
Delican’dan muhalefete ‘ağlama duvarı’ çıkışı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican seçim döneminde muhalefet partisi ...
HDP İzmir mitingine ‘Murat Boz’ ayarı
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 16 Ekim Cuma günü saat 17.00'de ...
CHP İzmir’in adayları Denizcileri dinledi
Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili ...
 
Turizmcilerden Sertel’e ‘Sesimiz ol’ daveti
Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) üyeleri, CHP İzmir ...
Erdoğan’ın korumalarıyla VIP korumalar birbirine girdi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumaları ile Belçikalı VIP korumaları yumruklaştı.
HDP adayları vitrine çıktı: ‘İzmir biricik partiye bakmalı!’
HDP İzmir milletvekili adayları sahneye çıktı. Tanıtım toplantısında konuşan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva