HABERLER>GÜNCEL
6 Şubat 2016 Cumartesi - 09:33

9 kişiyi öldüren katliamcı koca firarda!

Gaziantep’te koca, kendisinden ayrılmak isteyen karısını ve karısına destek olan akrabalarını öldürdü. Bir evden 4, başka evden 5 cesedin çıktığı katliamın şüphelisi firarda.

9 kişiyi öldüren katliamcı koca firarda!

Gaziantep’te özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Yusuf Taş (25), 4 yıl önce uzaktan akrabası Tuğba Taş (21) ile evlendi. 3 yıl önce kızları dünyaya gelen Taş çifti, 1 yıl önce İstanbul’a taşındı. İstanbul’da garsonluk yapmaya başlayan Yusuf Taş ile eşi Tuğba arasında geçimsizlik başladı. Genç kadın, kızını da alarak 5 ay önce Gaziantep’e döndü ve teyzesi Şenel Çakmak’ın (39), Düztepe Mahallesi’ndeki evinde yaşamaya başladı.

KORUMA İSTEYECEKTİ
Bu sürede eşi Yusuf’un yakınlarıyla görüşmeyi sürdüren Tuğba Taş, onlara boşanmak istediğini söyledi. Yakınları, barışmak için aracı olmasını istediği Yusuf Taş’ı eleştirdi ve boşanmalarını istedi. Eşi Tuğba’nın yanı sıra yakınlarının bile kendisini haksız bulmasına öfkelenen Yusuf Taş, iddiaya göre telefonla sık sık, ayrılmaları halinde Tuğba Taş ve destek verenleri öldüreceği tehdidinde bulundu. Yakınlarının anlattığına göre Yusuf Taş’ın tehdit telefonları son dönemde iyice sıklaştı. Bunun üzerine genç kadın, hem boşanma davası açma, hem de koruma talebinde bulunma kararı aldı.

Bu karar için hazırlık yapan Tuğba Taş’ın, savcılığa giderek tehdit edildiği için koruma talebinde bulunmak istediği, yakınları tarafından dile getirildi. İddiaya göre, tüm çabalarına rağmen eşini ve yakınlarını ikna edemeyen Yusuf Taş, önceki gün İstanbul’dan Gaziantep’e geldi. Telefonla ulaştığı eşi Tuğba Taş’a görüşme isteğini iletti ancak olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine eşinin evinde kaldığı teyzesini aradı. Eşinin teyzesinin olumlu yanıt vermesi üzerine Yusuf Taş önceki gece yarısı eve gitti. Teyze Şenel Çakmak, oğlu Ahmet Can Çakmak (16), amcasının oğlu Turan Taş (22) ve 2 yakını ile kızının da bulunduğu evde Yusuf Taş, eşi Tuğba’ya barışma ve yeniden bir araya gelme talebini iletti. Ancak olumsuz yanıt alınca da pompalı tüfekle 3 yaşındaki kızı hariç herkese peş peşe ateş etmeye başladı.

İLK EVDE 4 CESET
Tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Tuğba Taş, Turan Taş, Şenel Çakmak ve Ahmet Can Çakmak öldü, ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Yusuf Taş, cinayetlerin ardından olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, evde 4 ceset ve 2 yaralıyla karşılaştı.

ARANIRKEN 5 CESET DAHA
Polis katliam yapan Yusuf Taş’ı her yerde ararken, sabah saatlerinde kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Sam Mahallesi’nde yaşayan Yusuf Taş’ın kuzeni Türkan Taş’ın çalıştığı halı atölyesine gitmemesi üzerine durum yakınlarına iletildi. Yakınları gittikleri evin önünde kan izleri görünce güvenlik güçlerine haber verildi. İhbar üzerine gelen ve çilingir yardımıyla içeri giren güvenlik güçleri evde Yusuf Taş’ın amcası Mustafa (45), yengesi Gülay (44) ile kuzenleri Türkan (20), Furkan (16) ve Gül Taş’ın (14) cesetleriyle karşılaştı. Yapılan incelemede 5 kişilik ailenin tabanca ile vurularak öldürüldüğü belirlendi.

‘Kökünüzü kurutacağım’
Firari Yusuf Taş'ın, babası ve diğer amcası ile çocuklarını tarayarak, ‘Oluk oluk kanınızı akıtacağım, kökünüzü kurutacağım' diye tehdit ettiğinin ortaya çıkması üzerine polis, Taş Ailesi’nin fertlerinin yaşadığı mahallelerde önlem aldı. Polis telsizlerinden sık sık Yusuf Taş'ın silahlı ve çok tehlikeli olduğu belirtilerek uyarı anonsları yapılıyor. (dha)

 
İlk görüntü: 2 DHKP-C’li sürat teknesiyle gelmiş!
 
Soğukta ince giyin, kalorilerden kurtul!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova’nın ülkeye örnek kafesi okul oluyor!
Bornova’daki Down Kafe’de, down sendromlu gençlere kişisel gelişim, ağırlama ...
Başkent’te eski sevgili dehşet saçtı: 3 ölü
Ankara'da ayrıldığı kız arkadaşının başka biriyle evlendireceğini öğrenen ...
Şehidin ardından yürek sızlatan ağıt!
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan ...
 
Mahkemeden Can Dündar ve Erdem Gül kararı!
Mahkeme, Can Dündar ve Erdem Gül hakkında düzenlenen iddianameyi kabul ...
İzmir'de zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Torbalı'da yağmurlu havada kayan TIR'ın savrulan dorsesi, arızalandığı ...
Kara haber: Cizre'de 1 polis, Sur'da 2 asker şehit
Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Şırnak'ın Cizre ilçesinde ...
 
Korkunç infaz: Ünlü işadamına kurşun yağmuru
Ankara’da bir iş adamı, evinden çıkıp otomobiline bindiği sırada kimliği ...
Kandil'deki PKK hedefleri havadan vuruldu
Kuzey Irak'ın Kandil bölgesinde, PKK'ya ait hedefler, sınırötesi hava ...
Flaş! Emniyete saldırı: 4 PKK’lı öldürüldü
PKK'lılar tarafından Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlarla ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva