HABERLER>GÜNCEL
19 Ocak 2019 Cumartesi - 14:01

4 milyonluk şehirde 3 kişi katıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun 1 Ekim’de verdiği aday olmama kararından vazgeçmesi sonrasında kentte bazı kesimler gelişmelere tepki gösterdi. Sosyal medyadan organize edilen ve ‘Aziz seni istemiyoruz’ sloganıyla gerçekleşmesi planlanan eyleme 3 kişi katıldı.

4 milyonluk şehirde 3 kişi katıldı!

EGEDESONSÖZ-  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun geçtiğimiz 1 Ekim’de aday olmayacağını ilan etmesinin ardından geçtiğimiz günellerde kararından vazgeçmesi kent gündemine bir anda damga vurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde 4’üncü dönemi için aday olmayacağını ilan etmiş ve sonrasındaki 3 buçuk aylık süreçte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kamuoyuna herhangi bir aday ilan etmemişti. Gelişmeler sonrasında Başkan Kocaoğlu geçtiğimiz hafta arasında Başkent’in yolunu tuttu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile özel görüşen Kocaoğlu’nun, ‘İzmir için isim belli değilse aday olduğumu bildirmeye geldim’ dediği kulislere yansımıştı. Lider Kılıçdaroğlu’nun da ‘İsmi henüz netleştirmedik’ dediği belirtilmişti.

Bunun üzerine Başkan Kocaoğlu yeniden aday olduğunu açıklamıştı. Bu yaşananlar karşısında kentte bazı kesimler Kocaoğlu’na eleştirilerde bulunurken bir kısım vatandaş ise Kocaoğlu’nun kararının arkasında olduğunu sosyal medyadan duyurmuştu. Yine sosyal medyadan örgütlenen ve öğlen saatlerinde İZSU binası önünde toplanmak için çağrıda bulunan bazı vatandaşlar hüsranla karşılaştı.

Kocaoğlu’nun kararına karşı eylem hazırlayan ve ‘Aziz seni istemiyoruz’ sloganıyla tepkilerini dile getiren vatandaşlara İzmirlilerden talep gelmedi. Eylem için çağrı yapılan noktaya sadece 3 kişi geldi. Bir kişi açıklama yaparken iki kişi ise arka planda pankart tuttu. Eylemde protestoculardan çok basın mensubu olması dikkat çekti.  

 
Doğu, Sibirya gibi... O ilçe Türkiye'nin en soğuk yeri oldu
 
Zeybekci'den gülümseten diyalog: Safiye Abla'nın tüpü nerde la?
YORUMLAR
Toplam 33 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Arsenik 23 Ocak 2019 Çarşamba 08:55

LAF LAF LAF ağır aday gösterin.. Aziz Kocaoğlundan ağır basan bir aday varsa gece gündüz İZMİR için çalışalım.Değişim şart diyenlere sesleniyorum.Aziz Kocaoğlu hakkında laf edenlere sesleniyorum.Aziz Kocaoğlu NE YAPTI ki diyenlere sesleniyorum demekki İzmiri gezmiyorsunuz tanımıyorsunuz... İzmiri gezin bakın neler olmuş.Neler değişmiş uzun seneler boyunca.Kişi karalarken insan önce kendine bakar ve düşünmeli Kişi bu değil kişi mert adam gibi adam.Konuyu bitirelim son sözlerle kişi karalarken elimizi kalbimize koyalım.HAYATIN PROVASI YOK!

Yorumu oyla      10      5  
Çirkinlik 20 Ocak 2019 Pazar 11:14

Bu kente 15 yıl hizmet etmeye çalışan bir kişiye "AZİZ SENİ İSTEMİYORUZ." diye pankart açmak doğru ve etik bir davranış mıdır? Aynı kişiler Cumhurbaşkanı için böyle bir pankart açabiliri idi? Açmış olsalardı sonucu ne olurdu.

Yorumu oyla      10      6  
CHP''liyim ama... 20 Ocak 2019 Pazar 11:05

CHP''liyim ama yeter artık İzmir hizmeti hak ediyor. CHP aday belirlememe sürecinde yaptığı rezilliklerin bedelini ödemeli. Biz oyuncak değiliz. İzmirli hemşehrimizden ricam bu kirli köhnemiş yapıdan kurtulabilmek için bir kere AKP ye verelim akılları başlarına gelsin. Bizim oyunuzu çantada keklik Görenler bedelini artık ödemeli...

Yorumu oyla      10      8  
ertugrul 20 Ocak 2019 Pazar 00:52

3*60 = 18o tl 4o tl pankar ==220 tl.lik EYLEM AKP YE 220 Tlye patladı yan..BELKİ KUMANYA DA VERMİŞLERDİR.... BÜYÜKSÜN İZMİR..

Yorumu oyla      9      6  
İzmir modeli 19 Ocak 2019 Cumartesi 23:56

Aziz Başkana neden bu kadar saldırılıyor? Hiç bir dişe dokunur yatırımı olmayan borç içindeki belediyelerin başkanları yere göğe sığdırılamazken, iktidara rağmen bunca eserin sahibi olan başkan neden saldırya uğruyor? Hem de bütün cephelerden saldırılıyor! Aslında korktukları Başkanın kendisi değil, yarattığı ve uygulamaya geçirdiği, başarılı sonuçlarını da bütün dünyanın takdir ettiği İzmir modeli! İzmir modelinin birleşmiş milletlerde örnek seçildiğini, benzer tüm şehirlere tavsiye edildiğini bildikleri için saldırıyorlar! AKP ihale kanununu 190 kere değiştirdi, olmadı, başkanları görevden aldı! Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün! Bebelere süt, yoksullara parti ayrımı olmadan yardım, 90 dakika, metro, izban, tramvay, açılan yollar, kentsel dönüşümde %100 uzlaşma! Köyden kente değil, kentten köye göç! Başarabilen var mı, olmuş mu? Hakkını verin başkanınızın, arasanız da bulamazsınız Aziz Başkan gibisini!

Yorumu oyla      9      6  
Soyere hayır! 19 Ocak 2019 Cumartesi 23:43

Emeğe saygı duymayanlara biz de saygı duymayız! Eleştirmek ayrı, 'odun'olduğunu ima etmek ayrı! Soyer bu terbiyesizliği yaptı mı? Yaptı. Aday değilim demesine rağmen başkan aleyhinde atıp tuttu mu, tuttu! Sırf bunlar bile Soyer'e oy vermemek için yeter!

Yorumu oyla      11      6  
izmirliyiz 19 Ocak 2019 Cumartesi 21:45

EVET İSTEMİYORUZ..TUNÇ SOYER GELECEK DERTLER BİTECEK..

Yorumu oyla      12      19  
Oğuz Kaan 19 Ocak 2019 Cumartesi 20:56

Tunç Soyer'in projeleri var mı? Aziz Kocaoğlu'nun yapamadığı hangi işleri yapacak bir hazırlığı varsa lütfen paylaşın.

Yorumu oyla      20      9  
Sevgi Sanlı 19 Ocak 2019 Cumartesi 20:46

Siz tunç soyeri birde seferihisarda yaşayanlara sorun, bende son iki yıldır seferihisarda yaşıyorum ve ne ümitlerle gelmiştim bu şirin ilçeye ama gelin görünki burası medyada görüldüğü gibi değil, ben 40 senelik chp li olarak yüz oyum olsa bir tanesini atmam o içten pazarlıklı tunça

Yorumu oyla      18      9  
gürkan 19 Ocak 2019 Cumartesi 20:30

Cumhuriyet Halk Partisi'ne "CEHAPE" diyen zaten gitsin AKP'ye oy versin, zaten verecekte, algıya gerek yok.

Yorumu oyla      18      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yazıcıoğlu davası ile ilgili Danıştay'dan flaş karar!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki ...
Yeni askerlik sistemi hakkında önemli açıklama
Milli Savunma Bakanlığı gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Sınavlarda artık ulaşım kartı, anahtar, toka, piercing serbest!
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün milyonlarca ...
 
İzmir'de feci kaza: 17 işçi yaralı!
İzmir'in Foça ilçesinde fabrika işçilerini taşıyan midibüsün devrilmesi ...
İzmir'de öldürdüğü sevgili için 'üzerime düştü' demişti... İşte istenen ceza!
İzmir´in Karabağlar ilçesinde, tartıştığı sevgilisi Funda Turan'ı (40) ...
Dehşet: Tekstil atölyesinde 3 ceset!
Bayrampaşa'da bir tekstil atölyesinde 3 işçinin cesedine ulaşıldı.
 
Ellerini kelepçeleyip diri diri yakmışlar!
Antalya'da kaybolduktan bir hafta sonra ormanlık alanda cesedi bulunan ...
Fuhuş çetesinin 'gözcü' taktiği tutmadı!
Adana'da polis ekiplerinin masaj salonlarına yaptığı operasyonda, fuhuş ...
Saçmayla vurulan flamingo artık uçamayacak
Bursa'nın Karacabey ilçesinde doğa fotoğrafçısı Alper Tüydeş tarafından ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva