HABERLER>ASTROLOJİ
24 Nisan 2017 Pazartesi - 11:55

24-30 Nisan haftası burç yorumları

24 Nisan ilginç bir gökyüzü olayına sahne olacak: Merkür-Satürn üçgeni. Ne var bunda yılda 2 kez oluşuyor zaten desek de her ikisinin de geriliyor oluşu ilginç. Eskilerin yeniden canlanıp bu kez hayatımızda kalıcı izler bırakacağı yeni bir dönem başlıyor. Mayıs ortalarına kadar da devam edecek.

24-30 Nisan haftası burç yorumları

KOÇ: Mali konularda tamamlanma ve sonlanma arzusu içinde olacaksınız. Yeni bir iş arayışınız varsa bulacak, işten ayrılmak gibi bir niyetini varsa kırmadan dökmeden başaracaksınız. Her şey istediğiniz gibi ve kendiliğinden gelişecek. Seyahatler, yurt dışı projeler, yeni bir eğitim olanağı  yaşam biçiminizi sürpriz bir şekilde değiştirecek. Bu haftadan itibaren bol sürprizli bir döneme giriyorsunuz. Mayıs ortasına kadar sizi ve çevrenizdekileri şaşırtan sevindiren haberlerle yol alacaksınız.

BOĞA: Değişiyorsunuz  çünkü olaylara bakış açınız değişiyor. Kendinizi şifalandırmayı, ruhunuzu iyileştirmeyi öğreniyor ve yeni tekniklere merakla ilgi duyuyorsunuz. İlgi çeken bir teknik tüm yaşamınızı değiştirecek ve yeniden doğmuş gibi hissedeceksiniz. Sezgilerin önemini kavrayacaksınız. Dolunay da görünüşünüzü ve yaşam stilinizi değiştirmenize yardım edecek. Bu hafta kendi içinizde ve dışınızda devrim yapma haftanız.

İKİZLER: Yeni dostlar yaşamınıza katılacak ama öyle böyle değil. Çok ani çok sürpriz isimlerle tanışacak ve yakınlaşacaksınız. Çevrenizin bir anda değişmesiyle birlikte ortaklık kurma fikri ortaya çıkacak. Hatta evlilik niyetine gireceksiniz. Bu ani gelişme biraz sarsabilir ama mutlu da edecek. Bir şeyi değiştirmeniz gerekiyor sorunlara yaklaşımınızı! Bunu da dolunay sayesinde başaracaksınız. Daha objektif ve hayat dolu hissedeceğiniz bir evredesiniz.

YENGEÇ: Kariyeriniz, otoritelerle ilişkileriniz veya aile büyüklerine bakış açınız bu haftadan itibaren değişmeye başlıyor. Mayıs ortalarına dek asilik ve istediğinde diretmenin önemini kavrayacaksınız. Dolunay bir dostunuzla vedalaşmanızı sağlayacak. İdeallerinizden birine ulaşacak, başaracak ve bu finalle yeni ideallere doğru yol alacaksınız. Ortak idealleri paylaştığınız dostlar yaşamınızdan çekilirken, size bir süre yalnızlık kalacak. Haftayı keyifli tamamlayacaksınız.

ASLAN: Sürpriz seyahatler biraz daha neşeli ve canlı hissetmenizi sağlayacak. Monotonluktan sıkılan ruhunuz bu hafta aksiyona doyabilir. Bu seyahatler sırasında bir bebek sahibi olma kararı alabilir ya da yepyeni bir projenin uzun vadeli ortağı olma teklifi alabilirsiniz. Bir ihtimal de ciddi bir aşka yelken açmanız. Bu aşkın uzun yıllar yaşamınızda kalacağından bahsetmek sürpriz değil. Dolunay kariyerinizle ilgili başarılarınızı destekleyecek. Çok çalışmanız koşuluyla. Boşalan bir mevkiye atanabilirsiniz.

BAŞAK: Ek gelirler, sürpriz ödemeler, aniden ortaya çıkan sponsorlar bu haftanın şaşırtan etkileri. Yeni gelirler elde etmeye başlayacaksınız veya sadece harçlığınız artacak. Ailenizin desteğini alacak ya da siz onları destekleyeceksiniz. Dolunay medya çalışmalarınızdan birine nokta koymanızı ve daha çok kazanmak üzere harekete geçmenizi istiyor. Bunu başarırsanız gelecekte daha fazla tanınma imkanı bulacaksınız. Eğitimleri ve seyahatleri sonlandırıp yuvanıza dönme zamanındasınız.

TERAZİ: Eşinizin, yakınlarınızın sürpriz dolu yaklaşımları haftanızı aydınlatacak. Biraz gerilim olsa da sonunda ilişkiler tatlıya bağlanacak. Yakın çevrenizden biri sayesinde bulunduğunuz yerde kalıcı bir etki yaratacak, adınızı duyurmaya başlayacaksınız. Dolunay borçlarınızdan kurtulmanıza, sponsor arayışlarınızın sn bulmasına destek verecek. Sizinde çabalamanız gerekiyor. Biraz gayretle birçok şeyi bu hafta düzeltebilirsiniz. Ameliyatlar söz konusuyla risk almayın.

AKREP: İş yaşamınızda ani değişiklikler olurken şaşkın ve sevinçli hissedebilirsiniz. Ancak alışkanlıklarınıza bağlılığınız gelen yenilikleri kuşkuyla karşılamanıza neden olacak. duygusal ilişkinizde bu hafta her duyduğunuz haberde de aynı kuşkuyu hissedeceksiniz. Biraz akışa bırakıp rahat olmalısınız. Hissettikleriniz doğru ama gördükleriniz nerden baktığınıza da bağlı. Dolunay yakınlarınızla, danışmanlarınızdan biriyle veya ortaklarınızla yollarınızı ayırmaya zorlayacak. Tabii son karar sizin!

YAY: Aşk yaşamınızın bol sürprizli olduğu bir haftadasınız. Partneriniz birçok sürpriziyle şaşırtabilir veya yalnızken aniden biriyle yakınlaşabilirsiniz. Her koşulda duygu dünyanızda sevinçli bir hafta. Yeni projeler yaşamınıza dahil olabilir, evliyseniz bebek beklentinizi karşılayan müjdeyi alabilirsiniz. Dolunay iş arkadaşlarınızdan biriyle ya da iş ortamınızla vedayı getiriyor. Daha iyi koşullarda çalışacağınız bir ortama geçecek veya iş bulacaksınız. Keyifli, neşeli bir haftadasınız.

OĞLAK: Evinizi sizden beklenmedik bir şekilde ve hızla yenileme olanağı bulacaksınız. Bu sizin ruhunuzda kalıcı bir dinginlik yaratacak. Hatta bir odanızı ruhsal gelişim teknikleri için çalışma odası haline getirebilirsiniz. Dolunay aşk arayışınıza noktayı koyacak ve karşınıza tamda istediğiniz gibi birini çıkaracak. Yeni bir aşka yelken açacaksınız. Zaten bir ilişkiniz varsa birlikte yeni projeler üretecek, ilişkiniz daha çok benimseyeceksiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

KOVA: Yakın çevrenizde sürpriz gelişmeler olurken sizde tanınma şansı bulacaksınız. Yeni eğitim olanaklarıyla karşılaşacak, yepyeni yolculuklarla heyecanınızı tazeleyeceksiniz. Dolunay ev alım/satım veya taşınma işlerinizle aile kurma arzunuza yardımcı olacak. Tabii sizin de çabanızla aradığınızı bulacaksınız. Son karar için acele etmeyin zira Merkür geri gidiyor. Şimdilik küçük değişikliklerle yetinin. Koşullar zorluyorsa değişikliğe evet deyin. Hafta size pişmanlık getirmeyecek.

BALIK: Mali konularda beklemediğiniz kadar kazançlı ve sürprizli bir haftadasınız. Benimsediğiniz insanlara yenileri dahil olabilir. Yeni gelirler elde etmeye başlayabilirsiniz. Kariyeriniz adına kalıcı bir etki yaratacak anlaşmalar yapabilirsiniz. Önemli kişilerin desteğini alacaksınız. Dolunay tanınma ve çevre değişikliği konusunda ekstra destek sunacak. Yazdığınız kitabı tamamlamaktan sunum hazırlıklarınızı bitirmeye odaklanmalısınız. Dolunayın yardımı bir çok alanda olacak. (SU KARAKUŞ / Uzman astrolog)

 
1 santimden küçük 0,2 gramlık şiir kitabı
 
Bornova'da başkanlık makamı çocukların oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
17-23 Nisan haftasında gökyüzü neler getirecek?
Hafta boyunca Güneş-Satürn üçgen açısı çalışmalarda konsantrasyon sağlayacak ...
10-16 Nisan haftasında sizleri neler bekliyor?
Bu sabah dolunay gerçekleşti. Hani geçtiğimiz hafta boyunca birçoğumuzda ...
Dolunay, retro Merkür ve 5 adımda haftamız
Pazartesi gecesinden itibaren Merkür Boğa burcunda gerileyecek. Mali konular, ...
 
4-10 Nisan haftası tarot yorumu
Aşk, iş, para, genel yaşam, sağlık da bu hafta hangi burcu neler bekliyor? ...
3-9 Nisan haftası burç yorumları
Venüs gerilemeye devam ediyor. Ve Balık burcuna hafta başından itibaren ...
Nisan ayı astroloji yorumları
Nisan ayında Merkür, Venüs, Jüpiter, Satürn, Plüton retroları yaşamımızın ...
 
İçe dönük nisan bebekleri
Nisan 2017’de doğacak bebekler beklenenin aksine hareketli, cıvıl cıvıl ...
9 adımda 27 Mart- 2 Nisan haftası astrolojisi
Bu hafta yoğun bir hafta olacak… Neptün-Mars-Plüton arasındaki uyumlu ...
İlişkide karma temizliği ve mutlu son
İlişkinizde yaşadığınız her ayrılık sizde ve partnerinizde bir karma yaratır. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
80’lik güzeller zamana nasıl ‘dur’ dediler?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
En popüler üçüncü içecek
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva