HABERLER>EKONOMİ
8 Ekim 2014 Çarşamba - 10:45

2015’te 9 fuar Gaziemir’e taşınıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin verdiği onay doğrultusunda gelecek yıl İzmir'de 32 fuar düzenlenecek. Aralarında Mart ayında yapılacak MARBLE İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nın da olduğu 9 fuar, 2015 yılında Gaziemir'deki yeni fuar alanında yapılacak. 84. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı her zaman olduğu gibi Kültürpark'ta yapılacak.

2015’te 9 fuar Gaziemir’e taşınıyor!

Sinan DOĞAN / EGEDESONSÖZ - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından önümüzdeki yıl 125’i uluslararası olmak üzere 456 fuarın yapılmasına izin verildi.
Gelecek yıl düzenlenecek 456 fuarın 252’si İstanbul'da, 41’i Ankara’da, 32’si İzmir’de, 21’i Bursa’da gerçekleştirilecek.

TOBB'un 2015 yılı ana fuar takvimine ilk defa İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de yapımı devam eden Yeni Fuar Alanı girdi. Aralarında MARBLE İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nın da olduğu İZFAŞ'ın düzenlediği 9 fuar, Gaziemir'deki yeni fuar alanında yapılacak.

Gelecek yıl İzmir'de düzenlenecek ilk fuar Gençiz Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan Jewex Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuar olacak.  Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda düzenlenecek fuar 23-26 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İEF KÜLTÜRPARK'TA
İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir-9. Uluslararası Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ise 4-7 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Orion Fuarcılık'ın düzenlediği Agroexpo Eurasia 10. Uluslararası Tarım ve Sera Hayvancılık Fuarı, Animalexpo 6. Uluslararası Hayvancılık Teknolojileri ve Süt Endüstrisi Fuarı, SETEK Süt-Et Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ve World of Gardenexpo Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri Fuarı 12-15 Şubat'ta Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda yapılacak.

84. İzmir Enternasyonal Fuarı gelecek yıl 28 Ağustos-6 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. İEF her zaman olduğu gibi Kültürpark'ta gerçekleştirilecek.

9 FUAR GAZİEMİR'E TAŞINIYOR
İzmir'in en önemli fuarlarından olan MARBLE 21. Uluslararası Doğal Taş ve Teknojileri Fuarı 25-28 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. İZFAŞ'ın düzenlediği MARBLE Fuarı'nın adresi olarak Gaziemir'deki Yeni Fuar Alanı gösterildi. Yine İZFAŞ tarafından 8-11 Nisan tarihlerinde düzenlenen Plastech 3. Plastik, Ambalaj ve Teknolojileri Fuarı,  8-12 Nisan'da düzenlenen Boat Show 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı, 16-19 Nisan'da düzenlenecek Olivtech 5. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı ile Ekoloji İzmir 6. İzmir Organik Ürünler Fuarı, 14-16 Mayıs'ta düzenlenen MINEX 6. Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı Gaziemir'deki Yeni Fuar Alanı'nda gerçekleştirilecek. Yine İZFAŞ'ın 8-11 Eylül'de düzenlediği SOEXPO İzmir 38. Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, 8-11 Ekim'de düzenlenen Kent EXPO 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nın yeni adresi Gaziemir olacak. 3-6 Aralık'ta düzenlenen Travel Turkey İzmir 9. Turizm Fuar ve Konferansı da Yeni Fuar Alanı'nda yapılacak.

FUARLAR VE TARİHLERİ
İzmir'de düzenlenecek diğer fuarlar ve tarihler ise şunlar: MODEKO 2015 26. İzmir Mobilya Fuarı (Efor Fuarcılık-25 Şubat-1 Mart). 3 T 13. Uluslararası Metal İşleme, Kalıp, Otomasyon ve Kaynak Teknolojileri Fuarı (Yağmur Fuarcılık-5-8 Mart). Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı (Akare Fuarcılık-12 Mart). İzmir Kırtasiye, Ofis Araçları ve Eğitim Teknolojileri Fuarı (İZFAŞ-12-15 Mart).  IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı (İstanbul Eğitim Fuarları-26 Mart). Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları (Edufairs Fuarcılık-26 Mart).  TESKON-SODEX 2015 (Hannover Messe Sodeks Fuarcılık-8-11 Nisan). Anadolu EXPO (Platform Fuarcılık-16-19 Nisan).  20. İzmir Kitap Fuarı (TÜYAP-18-26 Nisan). Yurtdışı Üniversite Tercih ve Kayıt Fuarı (ISF Fuarcılık-7 Temmuz). Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı (Akare Fuarcılık-8 Ekim).  Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları (Edufaairs Fuarcılık-13 Ekim). IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı (İstanbul Eğitim Fuarları-15 Ekim). FOODEX İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı (Gençiz Fuarcılık-22-25 Ekim). 21. Yapı Fuarı (YEM-5-8 Kasım).

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
18 Aralık 2014 Perşembe 09:17

Izmir Fuar'lar şehri olsun ama her ne koşulda olursa olsun izmir enternasyonel fuarı kapatılmasın taşınmasın ve yerine herhangi bir şey düşünülmesin izmir fuarı bizim anılarımızdaki haliyle hep yasasın ve devam etsin

Yorumu oyla      23      5  
Belediyeci 9 Ekim 2014 Perşembe 08:46

Dünyanın en önemli fuarları İzmirde yapılmaktadır.

Yorumu oyla      18      7  
8 Ekim 2014 Çarşamba 20:03

yine hikaye anlatıyor aziz bey

Yorumu oyla      16      18  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Evden Eve Nakliyecileri'nden korsan isyanı!
Ege Bölgesi Evden Eve Nakliyeciler Derneği Kurucusu ve Yöneticisi Ekrem ...
İtalyan ürünleri için Türkiye köprü olacak
İtalya’da banyo – armatür ve ısıtma & soğutma sistemlerinde önde gelen ...
Aslan: Bu imkanlarla Gedizkent kaçırılmaz
Ege-Koop’un Menemen merkezde inşasına başladığı Gedizkent Projesi için ...
 
Demirtaş ve Yorgancılar'dan TOKİ kapışması!
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ile ...
Ege ihracatta şaha kalktı: İlk kez 19 milyarı aştı
Ege Bölgesi'nden 1 Ekim 2013 - 30 Eylül 2014 döneminde yapılan ihracat, ...
Hizmete açılmadan zamlandı: Kur köprüsü!
İstanbul İzmir otoyolu projesi kapsamında inşa edilecek olan Körfez Geçiş ...
 
Sanayicinin gözü yüksekte: İzmir'e Çin modeli
Tek katlı fabrikalardan oluşan organize sanayi bölgeleri, dikey büyümenin ...
Bakan Şimşek özelleştirilecek kurumları açıkladı
Maliye Bakanı Şimşek, önümüzdeki dönemde özelleştirilmesi düşünülen kurumları ...
KOSBİ'ye çamur kurutma tesisi
Bünyesinde 480 sanayi tesisini barındıran, günlük 10 bin metreküp kapasiteli ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva