HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
1 Kasım 2019 Cuma - 16:37

16 ülke,1300 bisikletçi... Çeşme'de pedal bayramı

16 ülkeden 1.300 amatör ve bisikletçinin pedal çevireceği Çeşme Velotürk Gran Fondo by Carraro için geri sayım başladı.

16 ülke,1300 bisikletçi... Çeşme de pedal bayramı

Çeşme Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen profesyonel ve amatör bisiklet yarışlarıyla sporculara nitelikli yarış deneyimi sunan Argeus Travel & Events, Veloturk ile birlikte Carraro ana sponsorluğunda Velotürk Gran Fondo By Carraro, bu yıl 2-3 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Çiftlik Mahallesi, Ovacık Mahallesi, Alaçatı, Çamlık Yolu, Ilıca, Çeşme Çevre Yolu, Eski İzmir yolu, Nohutalan, Ildırı ve Germiyan Yalısı güzergâhının kullanılacağı Veloturk Gran Fondo Çeşme 2019 bisiklet yarışlarına, Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce bisiklet tutkunu gelerek, Çeşme’de ter dökecek.

16 ülkeden 1.300 amatör ve bisikletçinin pedal çevireceği organizasyonda 100 kilometrelik Lapıerre Parkuru ve 47 kilometrelik Toyota Hybrıd Parkuru olmak üzere iki farklı uzunlukta yarış düzenlenecek. Her iki yarışın başlangıç ve bitiş noktaları Çeşme Şehir Merkezi olacak.

3 Kasım Pazar günü saat 08:00’de 100’lik km Lapıerre Parkuru saat 09:00’da ise 47 km’lik Toyota Hybrıd Parkuru başlayacak.

Dünya çapında sporcular yarışacak

Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro 2019’da Türk bisikletçilerin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İran, Yunanistan, Amerika Birleşik Devletleri, İrlanda, İsviçre, Hollanda, İngiltere, Fransa, Rusya, Belçika, Norveç, Filipinler, İspanya ve Ukrayna’dan sporcular da yer alıyor. Dünyanın pek çok farklı coğrafyasından sporcuların yarışacağı organizasyon, resmi Youtube kanalı üzerinden de canlı yayınlanıyor.

İhtiyaç sahibi çocuklara bisiklet hediye edilecek

Organizasyon kapsamında sporculardan alınan kayıt ücretleri, Veloturk’ün “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” Projesi’ne aktarılacak. Bisiklet sevgisi ile iyiliği buluşturmak için Sarper Günsal, Arda Türkmen, Berkem Ceylan, Aydın Diricanlı, Okan Can Yantır ve Umut Duygu tarafından kurulan Veloturk, proje sayesinde bir kez daha pek çok çocuğun bisiklet hayallerinin gerçek olmasını sağlayacak. Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro öncesinde 2 Kasım 2019 Cumartesi günü, Çeşme Şehir Merkezi’nde ihtiyaç sahibi çocuklara bisiklet hediye edilerek, yüzlerce çocuğun mutlu edilmesi amaçlanıyor.

Aynı gün, organizasyon sponsorlarından Accell Bisiklet ve Shimano da Çeşmelilerin katılımı ile 09:00 – 16:30 saatleri arasında elektrikli bisiklet sürüş etkinliği düzenleniyor.

Bazı yollar trafiğe kapanacak!

3 Kasım Pazar günü belirli saatler arasında taşıt trafiğine kapalı olacak.

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden Çeşme Marina Kavşağı’na kadar olan yol, 07:00-15:00 arası trafik akışı tek şeritten geliş-gidiş olarak kullanılacak. Çeşme Marina kavşağından Çiftlik Mahallesi istikametine giden yol 07:45-10:00 arası komple trafiğe kapatılacak. Çeşme Migros Kavşağı’ndan eski Ovacık yolu üzerinden otoban bağlantılı yolu menfez altından geçerek Alaçatı Mahallesi(Delikli Koy ve Bedir Halk Plajı yolu) istikametine giden bağlantı yolu 08:00-11:30 arası komple trafiğe kapatılarak trafik akışı kontrollü sağlanacaktır. Alaçatı Port yolu otoban köprüsü altından Çamlık yol üzerinden Ilıca dört kavşağına kadar gidiş istikameti 08:30-12:00 arası tarfiğe kapatılarak, trafik akışı geliş-gidiş olarak kullanılacak. Şahin Tepesi Mevkii’nden (Shell Benzinlik önünden) Çeşme Marina kavşağına kadar olan İzmir-Çeşme yolunun gidiş istikameti 10:00-13:30 arası trafiğe kapatılarak, trafik akışı geliş istikametinden geliş-gidiş olarak kullanılacak. Şahin Tepesi Mevkii’nden (Shell Benzinlik önünden) Şifne Mahallesi yolu üzerinden Ildırı Yolu Çayağzı Mevkii’ne kadar olan yol 08:30-13:00 komple trafiğe kapatılarak trafik akışı kontrollü sağlanacak.

 
Beydağ Kalesi uyanıyor!
 
Kemal Tanca’dan konkordato başvurusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beydağ Kalesi uyanıyor!
Beydağ Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalandı.
Başkanlar zirvesinde genel sekreterler masası: Neler konuşuldu?
CHP’li büyükşehir belediye başkanlarının toplantısı sürerken genel sekreterler ...
Narlıdere'de gündem 'meme kanseri'
Meme Kanseri Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında Narlıdere'de de seminer ...
 
Urla’da 'Tarım ve Kalkınma' Zirvesi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi öncülüğünde, Urla Belediyesi, İzmir ...
CHP'li Bayır kitabını Bornova'da imzaladı
Bornova'da düzenlenen söyleşiye katılan CHP İzmir Milletvekili Tacettin ...
Soyer'den mesaj seli: Aleviler, Kürtler, Romanlar ve mülteciler için flaş açıklama!
Yerel yönetimlerin önemine vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, ...
 
Çiğli Belediyespor'dan örnek farkındalık
Çiğli Belediyespor yöneticileri meme kanserinde erken tanı farkındalığının ...
Karşıyaka’da ‘Ödev Evleri’ yola çıkıyor
Sosyal belediyecilik anlayışıyla eğitime destek hizmetlerini sürdüren ...
Sarnıç’ta temizlik seferberliği
Sarnıç’taki moloz ve evsel atık sorununa Gaziemir Belediyesi ekipleri ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva