HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Ağustos 2018 Pazartesi - 10:15

12. Travel Turkey İzmir, 2019 turizmine katkı sağlayacak

Dünya ve ülke turizmini İzmir’de buluşturarak Türkiye’de her mevsim turizmin canlı tutulmasını sağlayan Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi,  6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında kapılarını 12’nci kez açmaya hazırlanıyor.

12. Travel Turkey İzmir, 2019 turizmine katkı sağlayacak

2017 yılında 36 ülkeden 1284 katılımcı ve 63 ülkeden 44 bin 589 ziyaretçi ile gerçekleşen Travel Turkey İzmir Fuarı, her yıl katılımcılarına sunduğu fırsatlar ile büyümeye ve dünya turizm sektöründe tanınmaya devam ediyor.  Geliştirdiği konseptler ile hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin turizm sektöründeki ihtiyaçlarına cevap veren fuar bu yıl hizmet sektörünün bilgi teknolojilerindeki payının giderek artmasıyla birlikte sektörün en önemli konularından biri olan seyahat teknolojileri ile ön plana çıkacak. “ttitech” – Seyahat Teknolojileri Özel Bölümünde rezervasyon ve havayolu sistem yazılımlarından küresel dağıtım kanalları ile data bankalarına kadar kişilerin ulaşım ve konaklama konusunda her türlü bilet ve hizmet satın alma ya da kiralama ihtiyaçlarını daha hızlı ve ucuz bir şekilde yapmalarını sağlayarak turizmi dijital ortama taşıyan yazılım sistem firmaları ile call center hizmeti veren firmalar yer alacak. Acente ve otellere sistem alt yapısı sağlayan ulusal ve uluslararası yazılım sistemlerinin tanıtılacağı özel alanda, rezervasyon sistemleri ile turizm sektörünü online platforma dönüştüren yazılımlar da tanıtılacak.

Ayrıca, konusunda uzman, tanınmış profesyoneller ve yöneticilerin konuşmacı olarak katılacağı 3 günlük ‘ttitech stage’ organize edilecek. Seyahat Teknolojilerinin tanıtılacağı forumda 2018 turizm trendleri, en son teknolojik gelişmeler, Turizmde Endüstri 4.0 gibi konular ele alınacak.  

TURİZM GELİRİNİ ARTIRACAK ANLAŞMALAR YAPILACAK
Türk Hava Yolları (THY) desteğiyle her yıl devam eden alım heyeti programı bu yıl da dünyanın önemli tur operatörleri ve seyahat acentelerini katılımcı firmalarla buluşturacak. İki gün sürecek alım heyeti kapsamında fuar katılımcılarının yeni iş bağlantıları kurması ve ülkenin turizm gelirlerini artıran sözleşmelere imza atması hedefleniyor.

3 GÜN SÜRECEK
Ülke ve dünya turizm devlerini bir araya getiren ve açıldığı andan itibaren ülkenin turizm rakamlarına etki etmeyi hedefleyen Travel Turkey İzmir Fuarı, ticari boyutuna vurgu yapmak için bu yıl üç gün sürecek. Acente ve tur operatörleri, oteller ve konaklama tesisleri, havayolu şirketleri, iş ve kongre turizmi, sağlık turizmi, yat ve kruvaziyer turizmi, marinalar, yurtiçi ve yurtdışı bakanlıklar, konsolosluklar, turizm merkezleri, birlik ve dernekler, uluslararası destinasyonlar, turizm taşımacılığı, kongre ve ziyaretçi büroları, otel ekipmanları, aktif turizm ve macera turizmi,  kültür turizmi, spor turizmi, eğitim turizmi, bankacılık ve sigorta şirketleri, turizm teknolojileri ile turizm medya kuruluşlarından oluşacak B Holü ilk iki gün sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak.

A Holü ise üç gün boyunca hem sektör profesyonellerine, hem de halka açık olup   tüm bölgelerden Kalkınma Ajansları, valilikler, belediyeler, beldeler ile park ve kent ekipmanlarından oluşacak. Burada yer alan bölgeler turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcıları, acenteler, satın alıcılar ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtma fırsatı yakalayacak. Ayrıca bu yıl A Holünde fuarla eş zamanlı düzenlenen ve dünyanın önde gelen gastronomi ve turizm uzmanları ile eğitimcileri bir araya getirerek Türkiye’nin gastronomi potansiyelini dünyaya tanıtmayı hedefleyen Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi de dördüncü kez düzenlenecek.

 
Ekonomide yalan habere soruşturma hamlesi!
 
TTO Başkanı Olgun: Tanka meydan okuyanı dolarla imtihan edemezsiniz
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhalif 13 Ağustos 2018 Pazartesi 19:20

konuk ülke, konuk il tanıtımından vaz mı geçildi???

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’da kaçak dükkana geçit yok!
Kaçak ve ruhsatsız işletmelere yönelik denetimlerini aralıksız sürdüren ...
Başkan Pekdaş'a sürpriz karşılama
Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu’nu ziyaret eden Konak Belediye Başkanı ...
Büyükşehir o mahalle için 4’üncü kez ihale düğmesine bastı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde gerçekleştirilecek kentsel ...
 
Urla'da dev şampiyona sona erdi
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 18 yaş altı Türkiye Plaj Voleybolu ...
Büyükşehir'den hayati müdahale: On binlerce zeytin ağacı kurtuldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karaburun’daki üreticiler için uyguladığı ...
Bornova'da parklar yenileniyor!
Bornova Belediyesi, bir yandan yeni parklar yaparken bir yanda da mevcut ...
 
Bornova'da vatandaşa özel hizmet
Bornova Belediyesi‘nin sosyal tesisleri içinde bulunan düğün salonları ...
Kocaoğlu'ndan o iddialara sert çıkış: Bazı çıkar grupları...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bugün Ankara'da gerçekleştirilen ...
İEÜ öğrencilerinin projeleri Urla'da sergileniyor
Urla Belediyesi ile İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) arasında yapılan ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva