HABERLER>GÜNCEL
15 Mayıs 2020 Cuma - 08:56

'Uzman çavuşum' dedi, 'uzman sapık' çıktı!

Kendisini uzman çavuş yalanıyla tanıtan Burak Özdemir, 42 kadının Facebook, Instagram ve e-mail hesabını ele geçirdi. Ulaştığı kadınların kiminden çıplak fotoğraf isteyen, kimisiyle zorla birlikte olan sahte uzman çavuş, kadınlardan birinin dikkatiyle yakayı ele verdi.

 Uzman çavuşum  dedi,  uzman sapık  çıktı!

İstanbul'da üniversite okuyan M.S.'ye (25) 16 Eylül 2018'de lise arkadaşı S.B. adlı kişinin Facebook hesabı üzerinden mesaj geldi: "Senden hoşlanan birisi var. Kendisi sosyal medya kullanmadığı için benden rica etti. Facebook şifremi verdim, o seni arayacak" dedi.

M.S. beklemeye başladı. Dakikalar sonra M.S., Messenger'ın sesli arama uygulaması üzerinden arandı. M.S. arayan kişiye kim olduğunu sordu. "Kimlerle yattığını biliyorum, sevgilin var mı?" diye konuşan kişiye M.S. tepki gösterdi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, "Senin kimlerle yatıp kalktığına dair videoları babana göndereceğim" diyen kişi, S.B.'nin telefon rehberindeki bazı numaraları peşi sıra söylemeye başladı. M.S. korkuyula arayan kişiye, Facebook şifresini ve telefon numarasını verdi. Epilepsi hastası M.S. geçirdiği kriz sonrası S.B.'yi arayarak durumu anlattı. S.B. Facebook hesabının ele geçirildiğini söyledi.

SOĞUKKANLI DAVRANDI
M.S.'nin hesabını ele geçiren kişi bu kez S.G. isimli başka bir kadına ulaştı. Aynı yöntemle S.G.'ye yaklaşan bu kişi, kendisine son kullandığı numarayı söyledi. Paniğe kapılmayan S.G. görüşmeye devam etti ve kendisine fotoğrafını göndermesini istedi. S.G. elde ettiği bilgiler üzerine M.S.'ye Instagram üzerinden ulaştı ve durumu anlattı. M.S. hesabını ele geçiren ve arkadaş listesindeki birçok kadını da taciz eden kişinin Burak Özdemir (26) olduğunu tespit etti. M.S., Özdemir hakkında Muğla Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Özdemir hakkında 'tehdit', 'şantaj' ve 'kişisel verilerin ele geçirilmesi' suçlarından Ortaca 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

SAVCIYI ŞİKAYET ETTİ 
M.S.'nin avukatlığını yapan İzmir Barosu'na üye avukat Serhat Deniz Çelikkaya da Özdemir'in kendisine iftira attığı gerekçesiyle şikâyetçi oldu. Öte yandan Özdemir'in, hakkında dava açılmasına sebep olan savcılara yönelik de CIMER'e ve HSK'ya şikâyette bulunduğu anlaşıldı.

Özdemir verdiği ifadelerde özetle şu savunmayı yaptı: "Benim bu konularla hiçbir ilgim ve alakam yok. Telefon numaralarım birileri tarafından Facebook'ta paylaşılmış. Hakkımda şantajdan 25 suç kaydı var. Bunların hepsi sosyal medya üzerinden numaramın paylaşılması sonucu oldu. Benim sosyal medya hesabım yok, evimizde internet yok. Birileri bana oyun oynuyor." 

HEP AYNI YÖNTEM
Özdemir'in 40 kadını daha mağdur ettiği öğrenildi. Antalya'da F.A.'yı şantajla otele götürdüğü ve zorla birlikte olduğu belirlendi. Adana'da yaşayan R.R.K. (24), Özdemir'in arkadaşının Facebook hesabı üzerinden ulaştığını ve şantaj yaptığını anlattı. Ancak soruşturmalarda delil yetersizliğinden takipsizlik kararı verildi.

 
Altay'a alt yapı takviyesi!
 
Alpaslan Öztürk: Göztepe'de tarih yazmak istiyorum
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Camilerin ibadete açılacağı tarih açıklandı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sahur programı nedeniyle katıldığı bir ...
Üç belediyeye daha kayyum atandı
Siirt Belediye Başkanı HDP'li Berivan Helen Işık ile Baykan Belediye Başkanı ...
Mehmet KARABEL yazdı... Bir ‘arı’ kadar olamadık gitti!
Mehmet KARABEL yazdı... Bir ‘arı’ kadar olamadık gitti!
 
Yunan askerleri ölüme itti... Türk askerleri kurtardı!
İzmir'in Menderes ilçesinde Yunan Sahil Güvenlik unsurlarınca Türk kara ...
AFAD virüsle mücadelede harcanan parayı açıkladı
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), yeni ...
İzmir'de çiftçilere alkışlı destek
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ...
 
Alacak kavgası kanlı bitti: 1 ölü
Kahramanmaraş'ta Muhammet Tosun(27), alacak meselesi nedeniyle çıktığı ...
Prof. Dr. Orhan Cura yaşama veda etti
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz (KBB)Ana Bilim Dalı'nın ...
Koronavirüs şüphelisinden çarşaflı kaçış!
Trabzon'da koronavirüs testi yapılmak istenen yabancı uyruklu hasta, hastanenin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva