HABERLER>GÜNCEL
1 Ocak 2020 Çarşamba - 18:43

'Torbalı canisi'nin yaraladığı polis tehlikeyi atlattı!

İzmir'in Torbalı ilçesinde, Enver Yıldız'ın (30), İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park'ı (53), 20 dakika sonra da Torbalı Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Harun Gülcemal'in eşi Hatice Gülcemal'i öldürdükten sonra çıkan çatışmada yaraladığı polis memuru Yaşar Kahırlı'nın (35) hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

 Torbalı canisi nin yaraladığı polis tehlikeyi atlattı!

Torbalı'da 6 yıldır İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yapan, evli ve 2 çocuk babası Fuat Mehmet Park, saat 21.30 sıralarında Ertuğrul Mahallesi'nde bulunan sitedeki evine girerken, apartmanın önünde bekleyen bir kişi tarafından durduruldu. İkili arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada kimliği belirsiz kişi tabanca ile Park'a ateş açıp, olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Park, sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Park, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

20 DAKİKA SONRA DA DOKTORUN EŞİ ÖLDÜRÜLDÜ
Polis ekipleri, İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park'ın öldürülmesi ile ilgili çalışma başlatırken, 20 dakika sonra Torbalı Alpkent Mahallesi 1032 Sokak'ta ikinci bir cinayet ihbarı alındı. Torbalı Devlet Hastanesi doktorlarından Harun Gülcemal'in eşi, 1 çocuk annesi Hatice Gülcemal'in, evlerine gelen silahlı bir kişi tarafından öldürüldüğü öğrenildi. İddiaya göre kapıyı çalarak içeri giren silahlı kişi, burada tartıştığı çiftten Hatice Gülcemal'i tabanca ile vurdu. Harun Gülcemal'i ise silah zoruyla rehin alan saldırgan, yakındaki bir bankasının ATM'sine götürdü. Burada, 1500 lira nakit para çektiren saldırgan, ardından tehdit ettiği Gülcemal'i serbest bırakıp kaçtı. Harun Gülcemal, serbest kaldıktan sonra polis ve sağlık ekiplerine haber verirken, koşarak eve gitti. Gülcemal, eve geldiğinde eşinin yaşamını yitirdiğini gördü. Polis, yaklaşık 700 metre mesafede işlenen 2 cinayeti aynı kişinin işlediği üzerinde durarak, soruşturmayı bu yönde genişletti.

POLİSLE ÇATIŞTI
Hatice Gülcemal'i evinde öldürüp, rehin aldığı doktor eşi Harun Gülcemal'den de silah zoruyla ATM'den para çektirdikten sonra kaçan cinayet zanlısının, saat 00.10 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Yazıbaşı İzmir Caddesi üzerindeki bir otele gittiği belirlendi. Harekete geçen ekipler, söz konusu otelin çevresini sardı. Bu sırada polisleri gören zanlı, otelin birinci katından, aşağıda bulunan markete indi. Zanlı ile polis ekipleri arasında burada çatışma çıktı. Çatışmada başından vurulan polis memuru Yaşar Kahırlı (35) ağır yaralanırken, zanlı marketin arkasında bulunan pencerenin camını kırdı. Bu sırada kendisini fark eden polislerin açtığı ateş sonucu ayağından yaralanan saldırgan kaçtı. Ağır yaralı polis memuru ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Çatışmanın yaşandığı bölgeye özel harekat ekipleri ile jandarma görevlileri de sevk edildi. Güvenlik görevlileri, çelik yelek giymeleri konusunda uyarıldı. Bölgeyi abluka altına alan güvenlik güçleri, silahlı saldırganın Atatürk Mahallesi'nde yakının evinde olduğu belirledi. Adrese yapılan operasyonda polislerin 'Teslim ol' çağrılarına uymayan Yıldız, yaralı olarak gözaltına alındı. Enver Yıldız, sağlık kontrolleri nedeniyle 3 hastane dolaştı. Enver Yıldız önce Torbalı'daki bir özel hastaneye getirildi. Ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen zanlı, burada tutuklu ve hükümlüler için ayrılan koğuş odasında yer olmaması nedeniyle Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Burada tedavisi tamamlanan Yıldız, sorgulanmak üzere Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlının sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

POLİS MEMURUNDAN İYİ HABER GELDİ
Çıkan çatışmada Yıldız'ın tabancasından çıkan kurşunlarla ağır yaralanan ve önce Torbalı Devlet Hastanesi'ne ardından da Dokuz Eylül Hastanesi'nde tedavi gören polis memuru Yaşar Kahırlı'nın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Kahırlı'nın, tedavisine devam edildiği bildirildi.(DHA)

 
İzmir 20 milyon liranın sahibini arıyor!
 
Filtre takılmayan 6 termik santral mühürlendi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Özel kuvvet 2 Ocak 2020 Perşembe 09:11

Allah şifa versin inşaallah

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir 20 milyon liranın sahibini arıyor!
Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi dün (Salı) akşam gerçekleştirildi. ...
Bakanlıktan 'topyekün mücadele' genelgesi!
İçişleri Bakanlığı, kadına yönelik şiddetle mücadele için 2020 yılının ...
THY'den 2020'de 4 yeni dış hat
Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, şirketin 2020'de ...
 
EÜ'den 'araştırma üniversitesi' hamlesi!
Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, araştırma üniversitesi ...
Alkollü sürücüden 'umreye gittim' savunması!
Konya’da yeni yılın ilk saatlerinde yapılan trafik uygulamasında alkollü ...
Alkol almadan 0.74 promil çıktı... Hukuk mücadelesi başlattı
Torbalı ilçesinde, alkolsüz olmasına rağmen polis çevirmesinde kanında ...
 
Torbalı'daki çifte cinayette yeni görüntüler!
İzmir'de, Torbalı İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Park ve bir doktorun eşini ...
Mehmet KARABEL yazdı... Aspava
Mehmet KARABEL yazdı... Aspava
İranlılar yeni yılda Van'da coştu
Yeni yıl tüm Türkiye'de olduğu gibi Van'da renkli görüntüler oluşturdu. ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva