HABERLER>MAGAZİN
2 Aralık 2020 Çarşamba - 15:43

'Sonun Vatan Şaşmaz gibi olacak'

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık tarafından öldürülmek istendiği iddiasıyla açılan dava, Düzce’de görülecek. Emre Aşık, mahkeme için avukatı ile adliyeye geldi. İddianamede; Yağmur Aşık’ın, Erdi Sungur’dan eşini öldürmesini istediğini, adam öldürüp öldüremeyeceğini test etmek için kanlı ete ateş ettirdiği iddiaları yer aldı.

 Sonun Vatan Şaşmaz gibi olacak

Emre Aşık’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık ile araçta beraberinde olan Erdi Sungur, geçtiğimiz mart ayında Düzce'de yol uygulaması yapan jandarma aracına çarparak kaçtı. Jandarma ekibi, Sungur ve Aşık'ı yakaladı. Tutuksuz yargılanan Erdi Sungur, Yağmur Aşık’ın kendisinden Emre Aşık’ı öldürmesini istediğini iddia etti.
Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede; Erdi Sungur, Yağmur Aşık’ın kendisine Emre Aşık’ı öldürmesi için teklifte bulunduğunu, ancak kendisinin kabul etmediğini belirtti.
Erdi Sungur, ifadesinde, Yağmur Aşık’ın Emre Aşık’ı öldürmek için silah satın aldığını söyleyerek, “Ben Yağmur'la birlikte Emre Aşık’ı öldürmek için herhangi bir plan yapmadım. Yağmur Aşık bana konuyu teklif ettiğinde de ben kabul etmedim. İstanbul’dan Düzce’ye geldiğimiz sırada bir dinlenme tesisini geçtikten sonra yol kenarında durduk. Arkamıza bir araç geldi. Aracın arkasında bir kişi oturuyordu. Bu kişi bizi görünce Yağmur’a beni kast ederek, 'Bu mu?' diye sordu. Yağmur da, 'Evet bu efendim' dedi. Araçtaki kişi bana, 'Emre olayını biliyorsun' dedi. Ben de 'Ne olayı?' dedim. Bu kişi bana ‘Yapabilecek misin, yurt dışına çıkacak mısınız?’ diye sordu. Ben de böyle bir şey olmadığını söyledim. Daha sonra aynı kişi Yağmur’a 'Para hazır mı?' dedi. Yağmur da bir kısmının konuştuğu gibi hazır olduğunu söyledi. Sonra valizden içerisinde para olan poşeti çıkararak bu şahsa verdi. Daha sonra aracımıza binip Düzce’ye geldik. Yağmur ile görüştüğümüzde 200-300 bin TL civarında paradan bahsediyordu. Kesinlikle Emre Aşık’ın öldürülmesi konusunda herhangi bir plan yapmadım” dedi.

"KANLI BİR ET PARÇASI GETİRİP ATEŞ ETMEMİ İSTEDİ" 

Erdi Sungur, “Yağmur Aşık ile konuşmalarımızdan anladığım kadarıyla çocuklarını görmekten ziyade onları yanında tutarak Emre Aşık’tan daha fazla nafaka almanın ve çocukları vasıtasıyla kalacak malın derdindeydi. Görüşmelerimizde halen boşanma aşamasında olduğu Emre Aşık’ı öldürtmek istediğinden bahisle konuşuyordu. Zaman zaman bana bu işi yapıp yapamayacağımı sordu. Ben de hayatımda adam öldürmediğimi, şimdiye kadar işlemiş olduğum suçların ufak tefek suçlar olduğunu bu şekilde bir suçu işleyemeyeceğimi söyledim. Hatta bir keresinde bana kanlı bir et parçası getirip buna ateş etmemi söyledi. Ben getirdiği ete ateş ettim. Ancak Yağmur, ateş ettiğim sırada gözümü kıstığımı söyleyerek bana, ‘Emre Aşık’ı öldürme işini yapamazsın’ dedi. Bu şekilde benden umudunu kesti” şeklinde konuştu.
Yağmur Aşık ile birlikte İlyas Yılmaz’ın evine gittiklerini söyleyen Erdi Sungur, "İlyas ile Yağmur uyuşturucu içtikleri sırada konuşmalar geçmiştir. Yağmur, İlyas’a neden cezaevinde yattığını sormuştu. İlyas da makara olsun diye, ‘Üç tane adam öldürdüm o yüzden yattım’ dedi. Bunun üzerine Yağmur da espri olarak, 'Emre Aşık’ı öldürsene' dedi. İlyas da, 'Tamam öldürürüm kaç para vereceksin' dedi. Yağmur da, 'Beş milyon vereyim' dedi. Yalnız bu konuşmalar muhabbet sırasındaki şakalaşmalardan ibarettir. Ancak Yağmur, İlyas’tan ciddi olarak tenha bir yerde depo, ev tarzı bir şey istedi" dedi.
Tanık İlyas Yılmaz ise ifadesinde Emre Aşık’ın öldürülmesi durumunda cesedin gömüleceği tenha bir göstermesini istediklerini, kendisine 10 milyon TL para teklif edildiğini iddia etti.
Mahkeme tarafından kabul edilen iddianame bugün Düzce 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. 'Kasten adam öldürme' suçlamasıyla açılan davaya katılmak için Emre Aşık avukatıyla birlikte geldi. Erdi Sungur da duruşmaya katılmak için adliyeye geldi.
Emre Aşık, mahkemeye verdiği ifadesinde, “Şikayetçiyim. Dava ve duruşmalara katılmak istiyorum. Erdi’yi tanımam. 2012 yılında Yağmur’la evlendik. İfadelere kadar benim hakkımda öldürme planı kurduğunu bilmiyordum. Ancak bana İlyas Yılmaz’ın kızı, Instagram üzerinden ‘Seni öldürecekler’ diye ısrarla mesaj atınca avukatım aracılığıyla olayı açığa çıkardık. Bu süreçten sonra avukatım görüşmelere devam etti. Ben boşanma davası açtığım zaman Yağmur, sahibi olduğum oteli basarak, ‘Emre’nin E’si kalmayacak. Sonun Vatan Şaşmaz gibi olacak. Seni bitireceğim’ diye tehdit etti. Otelden çıkarken kuzenim Gökhan Ersöz’e de aynı tehditlerde bulundu” dedi.
Duruşmaya katılmayan Yağmur Aşık ile tanık İlyas Yılmaz’ın zorla getirilmesi, televizyon programları ile basında çıkan haberlerin toplanmasına ve delil sayılmasına yönelik mütalaa sunuldu.
Mahkeme heyeti, mütalaayı kabul ederek boşanma davasında evinden tahliye edilen Yağmur Aşık’ın adresinin tespit edilmesini, ardından mahkeme gününü beklemeden ifadesinin alınmasını isteyerek bir sonraki duruşmanın 28 Ocak tarihinde yapılmasına karar verildi.(Milliyet)

 

 
7 bankanın çalışma saatleri değişti
 
İzmir'in sevilen doktoru koronavirüs kurbanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gülşen Bubikoğlu son halini paylaştı
Yeşilçam denildiğinde akla ilk gelen kadın oyunculardan biri olan Gülşen ...
Koronavirüsü yendi pazara koştu!
Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığını duyuran Seda Bakan, hastalığı ...
Artık kadın patronlara alışın
Ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda ...
 
Büyük aşk bitti iddiası şoke etti
Hadise ve Kaan Yıldırım hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. ...
İzmir'e yerleşen ünlü oyuncu organik tarıma başladı
2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturmasının ardından İzmir'e ...
Oyuncu Şoray Uzun: Utanmadan hak edilmemiş bir ödülü aldım
Oyuncu Şoray Uzun, geçmiş yıllarda  senarist Bülent Oran’la yaptığı röportajda ...
 
İbrahim Tatlıses: Ben artık İzmirlileştim
Uzun bir dönemdir İzmir'de yaşayan ve İbo Show ile ekranlara dönüş yapan ...
Mustafa Topaloğlu yeniden hastaneye kaldırıldı
İki hafta önce kalp krizi geçiren ve anjiyo olan Mustafa Topaloğlu, tekrar hastaneye kaldırıldı.
Bir kürke 40 bin TL veren Bülent Ersoy: Asgari ücretlilere üzülüyorum
Nişantaşı'nda hem yeni yıl için hem de yeni villaları için alışverişe ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva