HABERLER>POLİTİKA
9 Nisan 2017 Pazar - 12:26

'Habur' tartışması: Karataş'tan sert sözler, CHP'den jet yanıt

MHP İl Başkanı Necat Karataş, ana muhalefet partisini sert sözlerle eleştirdi ve "CHP Habur’da davul zurnayla terörist karşılamaya devam etmelidir. Milletimiz de bunu görüyor. CHP artık maskesini çıkarmalıdır" dedi, CHP İl Başkanlığı'ndan jet yanıt geldi.

 Habur  tartışması: Karataş tan sert sözler, CHP den jet yanıt

Partisinin referandum çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyleyen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş bir durum değerlendirmesi yaptı.

Karataş yaptığı değerlendirmede “Dengelerin sürekli değiştiği bir coğrafyada yaşıyoruz. Emperyal güçler bölgemizde sürekli tadilat yapıyor. Bu değişime karşı koyabilecek dinamik ve meşru bir devlet yapısı gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bize bu dinamizmi ve dirayeti sağlayacaktır. Bu sitemi getirirken de savunurken de milli değerlerimizi ön planda tuttuk. Atatürk ve Cumhuriyet değerleri bizim kırmızıçizgidir, biz varken kimse bu çizgileri aşamaz” ifadelerini kullandı.

CHP MASKESİNİ ÇIKARMALIDIR
MHP her zaman ve şartta milli değerleri koruyan bir inanç hareketi olduğunu da sözlerine ekleyen İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Biz Atatürk değerlerini, Cumhuriyeti, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü savunurken CHP’liler HDP ile bölücü Anayasa yapıyordu. Habur’da teröristleri davul zurnayla karşılıyordu. Şimdi biz Türk Anayasası yapıyoruz CHP ve HDP yine beraber. Demek ki istikrarlı davranıyorlar, CHP’nin maskesi başka, yaptığı iş başkadır. CHP Habur’da davul zurnayla terörist karşılamaya devam etmelidir. Milletimiz de bunu görüyor. CHP artık maskesini çıkarmalıdır. ”

SEÇİMLER 2019’DA
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin yürürlüğe girmesi için de 2019 yılında yapılacak seçimlerin gerçekleşmesi gerektiğini vurgulayan il başkanı Karataş sözlerini söyle sürdürdü; “ bu sistemi hiç okumamış, anlamamış ve neler getirdiğini bilmeyen insanlar “hayır” diyor. Bu ironik bir durumdur. İnsanımızın Cumhuriyet değerleriyle kimse oynayamaz. MHP buna izin vermedi vermeyecek. Genel Başkanımız Sayın Bahçeli’nin liderliğinde ve MHP olarak devletimizin ve milletimizin değerlerini Anayasamızda zirveye taşıdık. Türklük mührü vurulmuş Anayasamızı da şimdi milletimizin onayına sunuyoruz. Cumhurbaşkanlığı Sisteminin de yürürlüğe girmesi 2019 senesinde yapılacak seçimlerden sonra gerçekleşecek. Çok şükür ki Türk Milleti bunu çok iyi kavradı. MHP’ye güveni de bizi güçlendirdi" diye konuştu. 



CHP’DEN JET YANIT!
Karataş'ın sert sözlerine CHP cephesinden jet yanıt geldi. CHP İzmir İl Başkanlığı'nın resmi Twitter adresinden yapılan paylaşımda Karataş’ın görseli yer alırken "CHP Habur'da davul zurnayla teröristleri karşıladı" açıklamasının yer aldı. Açıklamada, "Habur'da Davul PKK'nın, tokmakta AKP'nin elindeydi. Zurnacı kimmiş o da bu açıklamayla belli oldu. Gülsek ayıp, cevap versek vakit kaybı.  MHP'den güldüren açıklama. Karataş açıklamasıyla pes dedirtti" ifadeleriyle paylaşıldı.

MHP'DEN DE TWEET GELDİ 
Bu mesajın ardından bir mesaj da MHP İl Başkanlığı'ndan geldi. Teşkilatın resmi sitesinden paylaşılan fotoğrafta CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu için 'Habur'un avukatı' nitelemesi yapıldı ve bir DHKP-C'li teröristin cenazesine katıldığı görsel yayınlandı. 

 
Bucaspor lideri ağırlıyor
 
Çavuşoğlu: Rusya ve ABD arasında...
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
davul zuurna 9 Nisan 2017 Pazar 20:05

Bu il Başkanı yurt dışındamıydı .. Kaldı ki Haburda davul zurnayla karşılama yapılması olayını Bahçeli devamlı dilinden düşürmemişti...

Yorumu oyla      18      5  
TC misafir 9 Nisan 2017 Pazar 18:36

Haburda kimin ne yaptığını herkes biliyor böyle bir yalanla insanları aptal yerine koymaktan hiç utanmıyor musunuz? Habur olayında daha düne kadar akpyi eleştiren sizler değil miydiniz?

Yorumu oyla      18      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li eski başkandan ilginç referandum tepkisi
Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde büyükbaş hayvancılıkla uğraşan CHP eski ...
CHP'li Bakan ve ekibi o ilçede çalmadık kapı bırakmadı!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve ‘Kadından Kadına Gönüllü Ekibi’ ...
Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine sert tepki!
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Ne demek kontrollü darbe? Bu rezil değerlendirme ...
 
İzmir’de ‘Konya’ gecesi: Bakan Elvan’dan CHP’li Bozkurt’a yaylım ateşi!
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Her vesayet girişimini milletimizle birlikte ...
Erdoğan: Hak doğduğu an partime dönerim!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AK Parti kurucu genel başkanıyım, dolayısıyla ...
CHP'li Özel'den referandum iddiası: AK Parti içinde de...
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, referandum sürecinde ...
 
Erdoğan: Açık ara gidiş artarak devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, halk oylaması anketleri hakkında, "Şu anda bir ...
Deniz Baykal: Bu kadar yetki haram
CHP Antalya Milletvekili Baykal, "Borç içinde yaşıyoruz. 'Bu mühim değil ...
Bozdağ: Türk Anayasası'nda fesih kavramı yoktur
Adalet Bakanı Bozdağ, "Türk Anayasası'nda fesih kavramı yoktur, seçimleri ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva