HABERLER>EGE
16 Kasım 2018 Cuma - 15:49

"Aydınlılar için oynamaktan gurur duyuyoruz"

Takımın kaptanı Seda Arısoy, Avrupa'da Aydın'ı takım sporunda temsil edecek olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını söylerken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kendileri için rol model olduğunu belirtti. Arısoy ligde ve Avrupa'da Aydınlılara başarı yaşatmak istediklerinin altını çizdi.

 Aydınlılar için oynamaktan gurur duyuyoruz

Takımın kaptanı Seda Arısoy, Avrupa'da Aydın'ı takım sporunda temsil edecek olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını söylerken Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kendileri için rol model olduğunu belirtti. Arısoy ligde ve Avrupa'da Aydınlılara başarı yaşatmak istediklerinin altını çizdi.

- Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı olarak ligde yeni bir takımsınız. Takım olarak ligde ve Avrupa'da neleri hedefliyorsunuz?

Lige çok güzel bir başlangıç yaptık. Hedef maçlarımızda üçte üç yapıp 3-0'lık galibiyetlerle yolumuza devam ediyoruz. Yarın zorlu bir maçımız var. Son Dünya Şampiyonu Vakıfbank'ı ağırlayacağız. Ligimiz, dünyanın en zorlu liglerinden bir tanesi. O yüzden çok kolay geçmeyecek, bunun da farkındayız. Çok zor bir periyoda giriyoruz. Üç günde bir maç yapacağız, yorgunluk had safhada olacak. Fakat ligde de Avrupa'da da çok güzel bir yerde bitireceğimize inanıyoruz. Avrupa'da da son 16'dayız ve ilk maçımızı Beşiktaş'la yapacağız. Takım arkadaşlarımızla birlikte bu turu geçtiğimizde takımımızı Avrupa'da çok rahat bir şekilde finalde görüyoruz.

- YARINKİ MAÇTA DÜNYA ŞAMPİYONUNU MİSAFİR EDECEKSİNİZ? TAKIM MAÇA HAZIR MI?
Maçla ilgili gerekli toplantıları yapıp, taktiklere çalıştık. Bugün son toplantımızı ve antrenmanımızı yapıp yarınki maça çok güzel bir şekilde çıkacağız.

"AYDIN'I AVRUPA'DA TEMSİL ETMEKTEN ÇOK MUTLUYUZ"
- Takım sporunda Aydın'ı Avrupa'da ilk kez sizler temsil edeceksiniz. Yani tarihi bir ana tanıklık edeceğiz. Neler söylemek istersiniz?

-  Çok heyecan verici. Ben daha önce Avrupa kupası oynadım ama, bir şehirde o şehir için Avrupa arenasında maç yapmak çok güzel bir duygu. Aydın'ı temsil edecek olduğumuzdan dolayı çok mutluyuz. Bizlere inanan başkanımız Özlem Çerçioğlu adına çok mutluyuz.

- Türkiye'de voleybol denildiğinde tribünler genellikle boştur. İçerideki iki maçta da dolu tribünlere oynadınız ve seyircilerin desteği çok güçlüydü. Dolu tribünlere oynamak takımı nasıl etkiliyor?

Atmosfer o kadar güzel ki bizim için çok büyük itici güç oluyor. Sanki yanımızda bir arkadaşımız varmış da bizi motive etmek için sürekli olumlu, pozitif şeyler fısıldıyormuş gibi oluyor. Servis atmaya gittiğimizde tempo tutmaları, karşı taraf servis atarken ıslıklamaları... Bunlar sporcuyu motive eden şeyler.

"KADINLARIMIZI MAÇLARIMIZA BEKLİYORUZ"
 - Bu yıl, "Kadın dostu kent Aydın"ı Türkiye'de ve Avrupa'da bir kadın voleybol takımı olarak sizler temsil edeceksiniz. Aydınlı kadınlar da doğal olarak hem sizleri destekliyor hem de başarılı olmanızı bekliyorlar. Aydınlı kadınlara iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı?

Aydınlı kadınlarla dışarıda karşılaştığımızda ve antrenmanlarda çok güzel tepkiler alıyoruz. Maça gelip bizi desteklediklerini söylüyorlar. Aydınlı kadınları bütün maçlarımıza bekliyoruz. Maçtan sonra onlarla konuşmayı, fotoğraf çekilmeyi, birliktelik duygusunu; kazandığımız maçların sevincini onlarla paylaşmayı çok seviyoruz. Maçlardan sonra sahaya inenler oluyor; onlarla sarılıyoruz. Çok güzel bir atmosfer oluyor. O yüzden ben bütün Aydınlıları maçlara bekliyorum.

"ÖZLEM HANIM BİZİM ROL MODELİMİZ"
-  Aydın, Türkiye'de kadın büyükşehir belediye başkanı tarafından yönetilen iki büyükşehir belediyesinden bir tanesi.  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun bir kadın voleybol takımı kurmasını ve desteklemesini nasıl buluyorsunuz?

Özlem Hanım bizim için bir rol model oldu. Çünkü çok güçlü. Bir büyükşehri yönetmek kolay değil. Geçen hafta Karayolları maçına geldiğinde o da bizimle birlikte maçın heyecanını yaşadı. Maçı kazandıktan sonra sahaya, bizleri kutlamak için yanımıza geldi. İnanılmaz bir atmosferdi. Biz kendi adımıza da onun adına da çok mutlu olduk. O da biz kazandığımız için mutluydu. Özlem Hanım'ı da, diğer Aydınlı kadınlarla birlikte hep yanımızda görmek istiyoruz.

- Siz ve takım arkadaşlarınız ilk kez Aydın'da oynuyorsunuz. Aydın'ı nasıl buluyorsunuz? Özellikle de yabancı oyuncular Aydın'ı nasıl buluyorlar?

- Aydın bizim için konum olarak çok güzel bir yerde. Aramızdaki İzmirli arkadaşlarımız hafta sonları ailelerini görmeye gidiyorlar. Yabancı arkadaşlarımızla antrenman dışındaki zamanları birlikte geçiriyoruz. Onları gezdirmeye çalışıyoruz; yemek yemeye, alışverişe çıkıyoruz. Geçen günlerde Aydın'da gezilebilecek yerlerle ilgili onları bilgilendirdim. Onlar da çok meraklılar, boş günlerinde gezmek, görmek, öğrenmek istiyorlar.

- AYDINLILARA SÖYLEMEK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER VAR MI?
Bence bu takım "kadının gücü adına" Aydın için çok değerli. Maçlara gelip bizleri desteklerlerse çok mutlu oluruz. Çünkü biz onlar için oynamaktan çok gurur duyuyoruz.

 
Ege-Koop Genel Başkanı Aslan: Aday Adayları projelerini açıklasın
 
Kaşıkçı için gıyabi cenaze namazı kılındı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın Büyükşehir'in mobil aracı Sultanhisar'da
Aydın'ın ilçelerini dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelen Aydın Büyükşehir ...
Bir heykel krizi de Balıkesir'de!
Balıkesir'de önceki gün açılışı yapılan bir alışveriş merkezinin 'balmumu ...
Aydın'da tarihi eser operasyonu: 5 gözaltı
Aydın'ın Yenipazar, Nazilli ve Kuyucak ilçelerinde kaçak kazı yaptığı iddiasıyla ...
 
Aydın'da korkunç iş kazası: Ekmek parası uğruna can verdi
Aydın'ın Germencik ilçesinde yüksekten düşen işçi hayatını kaybetti.
Mehmet KARABEL yazdı... AK Parti ile MHP arasında kıyamet kopacak Manisa’da!
Mehmet KARABEL yazdı... AK Parti ile MHP arasında kıyamet kopacak Manisa’da!
Serçin'in yeni ziyaretçileri kuğular
Dört mevsim farklı güzelliklerin yaşandığı Serçin'in bu güzelliklerine ...
 
"Aydın'ın Sultanları" Kocagürlü çocuklarla buluştu
Ligde fırtına gibi eserek ilk üç maçı 3-0'la geçen ve önümüzdeki cumartesi ...
Aydın'da süt üreticisi feryat etti: Ölüyoruz!
Aydın'ın Yenipazar ilçesinde süt üreticileri, başta yem olmak üzere artan ...
Didim'de iki muhtar görevden uzaklaştırıldı
Aydın'ın Didim ilçesinde 2 mahalle muhtarı görevden uzaklaştırıldı.
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva