HABERLER>POLİTİKA
22 Haziran 2021 Salı - 13:38

CHP’li Bakan ile AK Partili o isim arasında sosyal medyada sert tartışma!

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bir polis memurunun mektup bırakarak sırra kadem bastığı iddiasını gündeme taşıyan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ile AK Parti’yi karşı karşıya getirdi. İddianın doğru olmadığını belirten AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin “Bunların genel başkanından aşağıya doğru tüm hepsine yalan siyâret etmiş, beyinlerini çürütmüş, kendilerini ajanslara satmışlardır! Yazıklar olsun, rezil!” demesi üzerine CHP’li Bakan’dan yanıt geldi.

CHP’li Bakan ile AK Partili o isim arasında sosyal medyada sert tartışma!

EGEDESONSÖZ- Nizip’te bir polis memurunun mektup bırakarak evinden ayrılması iddiası ile ilgili olarak CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, “not polis Muhammed Arslan'a ait olduğu iddia ediliyor ve kendisinden haber alınamıyor. Nizip İlçe Emniyet Müdürü ile konuştuk. Söylediğine göre; kendileri de Muhammed Arslan'a ulaşamıyor, bu iddiayı doğrulayamıyor ya da yanlışlayamıyor. Haberiniz var mı Süleyman Soylu?” açıklamasında bulunmuştu.

Sosyal medyada yayın yapan “yanlış-doğru” hesabı ise “CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Gaziantep'te bir polisin arkasında intihar mektubu bırakarak ortadan kaybolduğunu iddia etti. Emniyet Genel Müdürlüğü, polisin ortadan kaybolmasının söz konusu olmadığını ve ilgili polisin sağlık durumunun da iyi olduğunu belirtti” açıklaması yaptı.

YALAN SİRAYET ETMİŞ
Bu açıklamanın ardından AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Sefa Şahin sosyal medyadan CHP’li Bakan’a yüklendi.  Şahin açıklamasında ““Bunların genel başkanından aşağıya doğru tüm hepsine yalan siyâret etmiş, beyinlerini çürütmüş, kendilerini ajanslara satmışlardır! Yazıklar olsun, rezil!” dedi.

AĞZINI TOPLAYACAKSINIZ
Şahin’e yanıt veren Bakan ise “Biz de canından endişe ettiğimiz polis memuruna ulaşamayınca "böyle bir iddia var" diyerek kamuoyunun gündemine getirdik. Neyi nasıl yazmışız baktınız mı hiç? Her gün bir polisin intihar ettiği Türkiye'de, tabii ki bir milletvekili olarak, bize ulaştırılan bir intihar mektubunun peşine düşecek, doğrulatmaya çalışacak ve kamuoyunu bilgilendireceğiz. Emniyet de konuya dair açıklama yapmak zorunda zaten. İnsan canından, bahsediyoruz!

Siz de önce ağzınızı toplayacaksınız. Bilip bilmeden klavye şovalyeliği yapmayacaksınız. Neyi nasıl yazmışım okuyacaksınız, okuduğunuzu anlayacaksınız, öyle eleştirinizi yapacaksınız. Gerçekten hakikatle ilgileniyorsanız, polisin derdiyle dertleniyorsanız! Yalancı sensin hayatımda yalan söylemedim bir de bilgi teknolojisi bilmem ne başkanısın biraz daha araştır konuyu twit atmadan trollere görev verince böyle oluyor demek ki” diye yanıt verdi.

İZBETON'DAKİ KİRLİ PAZARLIKLARI GÜNDEME GETİRSİN
Tekrar bir açıklama yapan Sefa Şahin "CHP'li Murat Bakan bir telaşa düşmüş! Polis memuru ile ilgili “iddiayı” gündeme getirdim diyor. Pek alâ! Ama; bir dedikodu mu, düzmece mi, kendi trollerinin karalamasının ürünü mü; sorgulaması gerekirdi! Görünen şu ki; avukatlığı, siyasi kimliğinin altında kalmıştır! Canı pahasına görev yapan #TürkPolisi’ni asılsız bir iddiayla yıprattığının farkında değildir! Madem kamuoyunun hassasiyetini, haklarını bu kadar önemsiyor; asıl sahibi İzmir halkı olan İZBETON’daki kirli pazarlık iddialarını da gündeme getirsin; aydınlatılmasını sağlasın! Gerçeklerle karşılaşınca agresifleşiyorlar! Ama, hep böyle olacak; çünkü doğruyu belgeleriyle yüzlerine vurmaya devam edeceğiz. Ağzını toplaması gerekense ; yalanın dillerinde yuva yaptıklarıdır! Kendileridir; genel başkanlarıdır,mensubu oldukları ajans artığı topluluktur!" dedi.

TOYLUĞUNA VERİYORUM
Şahin'in açıklamaları üzerine Bakan, "Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Bizim gocunacak bir durumumuz olmadığı için üstümüze alınmıyoruz. Varsa bildiğiniz bir konu savcılığa intikal ettirin lütfen konu aydınlansın seviniriz. Milletvekilliği nasıl yapılır, siyaset nasıl yapılır sana anlatacak, öğretecek vaktim yok. Zira değerli vaktimi trollere bunları anlatmak için harcamak pek akıllıca değil. İl Başkanının yanında siyasete dair en azından asgari nezaketi öğrenebilmeni temenni ederim. Ayrıca benim avukatlığımı, kimliğimi, çalışmalarımı ve samimiyetimi sorgulama haddini kendinde görmeni; Genel Başkanımıza, partimize ve şahsıma hakaret edebiliyor olmanı ve birtakım imalarını "toyluğuna" veriyor, sana iyi şanslar diliyorum. :)" yanıtını verdi

 
CHP'li Sertel Uğur Dündar'a sahip çıktı: Yanlışı olmadığına inanıyorum
 
Altay'da Ozan Sol tamam, Sadık Çiftpınar sırada
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
22 Haziran 2021 Salı 15:23

Kör ve sağır'a ne anlatacaksınız sayın vekilim. Onlar sadece kendi doğrularında yaşıyor. İnsanlar aç veya tok umurlarında değil. Millet açlıktan canına kıyıyor, ardında not bırakıyor, bunlar utanmadan sıkılmadan psikolojik diyor. Nispeten doğru. Çünkü herkesin psikolojisini bozan da kendileri.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel Uğur Dündar'a sahip çıktı: Yanlışı olmadığına inanıyorum
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, gazeteci ...
Bahçeli’den İzmir saldırısı açıklaması: Deniz Poyraz kim, ben söyleyeyim!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’de ...
CHP’li vekilden İzmir trafiği için somut öneri: Tek plaka, çift plaka!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir’de kent ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a müzik kısıtlaması tepkisi
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Müzikle ilgili sınırlamayı ...
Erdoğan kritik kararları açıkladı: Esneme 1 Temmuz'da!
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameralar karşısına çıkan ...
Ümit Özdağ: 26 Ağustos'ta partimizi kuruyoruz!
Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Malazgirt Meydan Savaşının ...
 
AK Partili Sürekli’den Soyer’e tepki: Bir bardak değil, bir damla su da tehlike olabilir!
İzmir'in Buca, Karabağlar ve Gaziemir ilçelerinde dün şebeke suyundan ...
AB Büyükelçisi Meyer-Landrut'tan HDP İzmir'e ziyaret
Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, ...
Gaziemir'de meclis üyeleri kazan kaldırdı: İfadeye gitmediler!
Gaziemir Belediyesi'nde Başkan Halil Arda'ya yakın CHP'li 6 meclis üyesinin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva