HABERLER>POLİTİKA
23 Mart 2023 Perşembe - 16:28

Başkan Arıkan ‘hedef 300 bin’ dedi… Yeniden Refah İzmir’de imza seferberliği!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığı için devam eden imza kampanyası ile ilgili açıklamada bulunan İl Başkanı Cemal Arıkan hedeflerinin 300 bin imza olduğunu vurguladı. Arıkan özellikle hafta sonu imza yoğunluğu beklediklerini vurguladı.

Başkan Arıkan ‘hedef 300 bin’ dedi… Yeniden Refah İzmir’de imza seferberliği!

Ahmet Can KARATAŞ/ EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genel seçimlerin tarihini 14 Mayıs olarak açıklamasının ardından çok sayıda isim cumhurbaşkanlığı adaylığını ilan etti.

Cumhur İttifakı paydaşları adaylarının yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıklamasının ardından Millet İttifakı da cumhurbaşkanlığı için adayını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak duyurmuştu.

Yüksek Seçim Kurulu’na cumhurbaşkanlığı adaylığında bulunan ve YSK tarafından adaylıkları kabul edilen Davut Turan, Doğu Perinçek, Erkan Trükten, Halil Murat Ünver, Hilmi Özden, İrfan Uzun, Muhammed Ali Fatih Erbakan, Muharrem İnce, Sinan Oğan, Tevfik Ahmet Özal ve Yakup Türkal isimleri içinse imza kampanyası devam ediyor.

‘HEDEF 300 BİN İMZA’
Muhammed Ali Fatih Erbakan’ın imza süreci ile ilgili Egedesonsöz’e açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan hedeflerinin 300 bin imza olduğunun altını çizerek “Bizim kitlemiz böyle hani vakti müsait istedikleri zaman gidecek insanlar değil. Herkesin bir işi var, gücü var. Biz birçok teşkilat mensubumuzla da konuştuk. Herkes kendi işini ayarlıyor, iş çıkışında gidenler var. Dün 18 bin imza toplandı. Hafta sonu tabii bu sayı artacak. Çünkü mesaisi olmayan esnaflar için de cumartesi günü gideceğiz diyenler de var. Pazar günü gideceğiz diyenler de var. Biz ilçelerde araçlar ayarladık. Hasta olan, yaşlı olan, gelmekte zorlanan insanları alıp götürüyoruz. Şu an genç insanlar özellikle ağırlıkta. İlçe seçim kurullarının kapısında il yönetimlerinden kardeşlerimiz var, gelenleri karşılıyorlar. Üye formlarını ve imza attıkları formları kontrol ediyorlar. İşte ilk gün 18 bin imza... Yani aynı tempo ile devam etse 120 bin imza almış oluruz. Bizim hedefimiz 100 bin değil genel başkanımız, 300 bin imzayı mutlaka bulalım diyor. Çünkü güçlü bir mesaj olsun istiyoruz.” dedi.

TROLLER VE HAVUZ MEDYASI SALDIRIYOR’
Fatih Erbakan’a karşı bir algı oluşturulduğunu da ifade eden İl Başkanı Arıkan “Troller ve bir takım havuz medyası Fatih Erbakan’ın seçime giremediğine dair haber yapmış. Bunu insanlar gelip bize soruyor. Bir deli bir taş atıyor kuyuya biz 40 akıllı onu çıkarmaya uğraşıyoruz. İttifaka girmiyoruz kararı aldığımız andan itibaren büyük bir saldırı var.  Görüşmeler devam ederken de gene saldırı vardı. O zaman sol yapılar ve FETÖ hesapları yoğun bir şekilde saldırıyordu. Mesela biz bu imza kampanyasıyla alakalı sosyal medyadan resmi hesaplarımızdan paralı reklam vermek istedim. İlanı girdik. Yoğun şikayetten dolayı bizim hesap reklama kapanmış. Sürekli bir saldırı var. LGBT’yi destekleyen kuruluşlar biliyorsunuz. Biz LGBT karşıtı olduğumuz için sürekli oradan da markajlanıyoruz. Ulusal anlamda medya desteği ve zaten bir sermaye desteği yok. Yani tamamen bizim her şey organik Anadolu insanı bakıyor, dinliyor. Yine Allah’tan sosyal medya var. Oradaki bazı konuşmaları dinliyor, bazı yerel televizyonlarda çıktıkları konuştuklarını dinliyor genel başkanımızın. Evet diyor, benim istediğim bu… Yani kendine ait hissediyor ve öyle geliyor imza vermeye. Milli huylarımız var. Son dakikaları severiz. İlçe seçim kurulu son günlerde yoğunluk bekliyoruz diyor” diye konuştu.

 
UEFA'dan Barcelona'ya soruşturma!
 
İzmir'de kiralık konut fiyatı durdurulamıyor... Bir yılda yüzde 182 artış!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
23 Mart 2023 Perşembe 17:01

300Bin??? Puhahahahahahaha :)))))))

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'den emekli zammı açıklaması
AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "En düşük emekli aylığının ...
Millet İttifakı liderleri Malatya’da buluşacak
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 24 Mart'ta Millet İttifakı liderlerinin ...
BBP lideri Destici, oy hedeflerini açıkladı
Seçime iki aydan az bir süre kala Ankara'daki siyasi trafik de hız kazandı. ...
 
İYİ Parti'de aday adaylığı başvuruları yarın sona eriyor
İYİ Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuruları yarın sona eriyor. ...
Vatan Partisi İzmir’de imza seferberliği… Başkan Cengiz: Arap atı gibi geç açılıyoruz
Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, Vatan Partisi Genel Başkanı ...
İnce, İzmir’den kaç imza topladı
Cumhurbaşkanlığı adaylığı için TBMM'de grubu bulunmayan veya yeterli sayıya ...
 
CHP'den belediyelere 'ramazan' genelgesi!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, ramazan ayı nedeniyle belediye ...
İYİ Parti İzmir’de ön seçime geri sayım... Cinsiyet kotası detayı!
İYİ Parti Genel Merkezi’nin 14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili listelerinde ...
AK Partili Delican: İzmirimize milletvekili olarak emek vermeye adayım
AK Parti İzmir’in 2014 yılından itibaren aralıksız 4 yıl il başkanlığını ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva