HABERLER>POLİTİKA
22 Haziran 2021 Salı - 11:37

Bahçeli’den İzmir saldırısı açıklaması: Deniz Poyraz kim, ben söyleyeyim!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’de HDP saldırısına yönelik olayı “provokasyon” olarak nitlendirdi. Saldırganın tek başına olmadığını ifade eden Bahçeli, “Deniz Poyraz'ın kim olduğunu ben söyleyeyim, PKK'nın kırsal katılım sorumlusu, PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden milis işbirlikçisidir. Köy, kasaba ve şehirlerde yalnız görülen kişileri örgüte devşirmeye çalışan terörist demektir. Bu milis işbirlikçinin babası ise, herkesi şok eden açıklamalarda bulunmuştur" dedi.

Bahçeli’den İzmir saldırısı açıklaması: Deniz Poyraz kim, ben söyleyeyim!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında HDP İzmir İl Binası’na yapılan saldırı gündemindeydi.

Bahçeli açıklamasında "İzmir HDP İl Binası'na yapılan hunhar saldırı ve suikast elbette şiddetli bir provokasyon, alçak bir komplo olarak değerlendirilmelidir. HDP İl Binasına yapılan saldırıda süreci başka bir noktaya taşımıştır. Saldırganın ifade tutanağı uyanık bir şuurla analiz edildiğinde meczup olmadığı, tek başına hareket etmediği hemen fark edilecektir. Öyle bir gün seçilmiştir ki, binada tek bir HDP'li yönetici yoktur. Hatta planlı bir toplantıda iptal edilmiştir, tıpkı Ankara Garı patlamasında, Suruç Katliamı'nda olduğu gibi HDP'liler arazi olmuşlar, birden bire kayıplara karışmışlardır. Olayın vuku bulduğu gün, asıl şahsın yerine kızı binaya gelmiştir. Deniz Poyraz'ın çay ile domates Türkiye aleyhtarlarının propaganda görseli olarak kullanılmıştır. Katilin bozkurt işareti yapan fotoğrafı anında servis edilmiştir. Bir taşla daldaki birden fazla ki kuşun vurulması hedeflenmiştir. Bu katil gerçekte kimdir? HTS kayıtları çıkarılmış mıdır? Bağlantıları kimleri işaret etmektedir? HDP'yi masumlaştırıp, partimizi, Cumhur İttifakı'nı suçlamak üzere bina edilen bu olayın altı üstü araştırılmalıdır. Kimin elinde ne bilgi, belge varsa adli makamlara teslim etmek durumundadır.

Kılıçdaroğlu, 'Deniz'i öldürdüler, istiyorlar ki hiçbir genç mutlu olmasın' sözlerini neye dayanarak söyleyebilmiştir? Kılıçdaroğlu ne dediğinin şuurunda mıdır, 'haydut devlet' nedir? Son yıllarda uluslararası literatüre giren kavramlar genellikle hedef ülkeleri yalnızlaştırmak için kullanılmaktadır.

MİLİS İŞBİRLİKÇİ
İzmir'deki cinayetin ardından Türkiye'ye pusu kurmak isteyen haydut devletler yok mudur? Kılıçdaroğlu kime hizmet etmektedir? Dış politikayı 180 derece değiştireceklerini söyleyenler, bunları duymuş mudur? HDP eş başkanları 'katil devlet' sloganları atan alçakları kimler doldurmuştur? Kılıçdaroğlu'na 'haydut devlet' kavramını yerleştiren bu işin neresindedir? Katil ithamları soysuzluktur. Deniz Poyraz'ın kim olduğunu ben söyleyim, PKK'nın kırsal katılım sorumlusu, PKK sempatizanlarını terör kamplarına sevk eden milis işbirlikçisidir. Köy, kasaba ve şehirlerde yalnız görülen kişileri örgüte devşirmeye çalışan terörist demektir. Bu milis işbirlikçinin babası ise, herkesi şok eden açıklamalarda bulunmıştıur. 'Deniz benim değil, Kürdistan'ın denizidir.' İzmir'in göbeğinde bir PKK'lıyı arayıp bulamayacağı propaganda imkanı bulmuştur.

Eli silahlı vaziyette dağlarda gezenler görüldüğü yerde indirilecek açık hedeflerdir ve çakalın asıl suretleridir. Suçsuz, günahsız Aybüke öğretmenimiz şehit edilirken nerelerdeydiniz? Hiç sesiniz çıkmış mıydı? Ya Eren Bülbül, ya Necmettin Öğretmeniniz, emzikli bebekleri hatırlayanız kaldı mı? Alayınıza millet adına soruyorum, Deniz Poyraz'a sahip çıktınız, bu milletin çocuklarına sahip çıkabildiniz mi?

Kan içen vampirlere sırtınızı dönün, teröristlere şamarı indirin. Birileri Türk-Kürt çatışmasının düşünü kuruyorsa, bu düşten kabusla uyandırmak bizim için hayat memat meselesi olacaktır. Kılıçdaroğlu'na diyorum, yabancı dostlarının tuzağına düşme. HDP'ye diyorum, emparyalistlerin ağına düşmeyin. Set olacağız, bariyer olacağız, baraj olacağız, kale olacağız, sur olacağız, Plevne'deki direniş, Kocatepe'deki dirayet olacağız. Zilletin önünü keseceğiz, oyunlarını bozacağız."

 
Başı lastiğe sıkışan ineği itfaiye kurtardı
 
İzmir'in sanat festivaline coşkulu açılış
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Fikret ASLAN 22 Haziran 2021 Salı 17:28

Madem Deniz POYRAZ denilen HDP'li vatandaş bir terörist idi devlet neden görevini yapıp cezalandırmadı. Yani Sayın Bahçeli sana göre Devletin Mahkemelerinin cezalandırmadığı teröristleri her vatandaş öldürebilmeli öylemi. Bu ülkeyi PKK denen alçak terör örgütü bölemedi ama Bahçeli ve onun gibiler bölebilir Allah korusun.

Yorumu oyla      4      3  
Skandal! 22 Haziran 2021 Salı 14:30

Yani? "O saatte orada ne işi varmış?" gibi bir açıklama.

Yorumu oyla      7      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li vekilden İzmir trafiği için somut öneri: Tek plaka, çift plaka!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir’de kent ...
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a müzik kısıtlaması tepkisi
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Müzikle ilgili sınırlamayı ...
Erdoğan kritik kararları açıkladı: Esneme 1 Temmuz'da!
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameralar karşısına çıkan ...
 
Ümit Özdağ: 26 Ağustos'ta partimizi kuruyoruz!
Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Malazgirt Meydan Savaşının ...
AK Partili Sürekli’den Soyer’e tepki: Bir bardak değil, bir damla su da tehlike olabilir!
İzmir'in Buca, Karabağlar ve Gaziemir ilçelerinde dün şebeke suyundan ...
AB Büyükelçisi Meyer-Landrut'tan HDP İzmir'e ziyaret
Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, ...
 
Gaziemir'de meclis üyeleri kazan kaldırdı: İfadeye gitmediler!
Gaziemir Belediyesi'nde Başkan Halil Arda'ya yakın CHP'li 6 meclis üyesinin ...
CHP’li Serter, ‘kanalizasyon patladı’ dedi ve ekledi: Seçim en geç Kasım 2022'de!
CHP İzmir milletvekili Bedri Serter, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ...
AK Partili Kaya Büyükşehir’i hedef aldı: Trafik çok kontak kapatın, sular koktu musluk kapatın!
Sahadaki çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva